Μπείτε σε 5 εντυπωσιακές κουζίνες διάσημων σταρ

Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές κουζίνες διάσημων σταρ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Όμορφες κουζίνες διάσημων σταρ για να αντλήσετε ιδέες διακόσμησης για την κουζίνα σας.

Πολλοί από εμάς να θεωρούμε ότι οι celebrities τρώνε όλη την ώρα σε ακριβά εστιατόρια και χρησιμοποιούν τις κουζίνες τους σαν διακοσμητικούς χώρους. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι celebrities μαγειρεύουν στις κουζίνες τους πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε.
Για το λόγο αυτό έχουν φτιάξει πανέμορφες κουζίνες από τις οποίες μπορείτε να κλέψετε ιδέες. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και εμπνευστείτε για την δική σας κουζίνα.

1. Roberto Cavalli

Λίγο “βαριά” διακοσμημένη θα λέγαμε πως είναι η κουζίνα του Ιταλού σχεδιαστή στη Φλωρεντία της Ιταλίας όπου βρίσκεται το σπίτι του. Τα έπιπλα της κουζίνας είναι κάπως υπερβολικά. Περιλαμβάνουν ένα στρογγυλό τραπέζι, έναν επαγγελματικό φούρνο σαν αυτούς που έχουν οι σεφ και ένα μεγάλο, παλιού στυλ φωτιστικό.

Η κουζίνα του Roberto Cavalli.

Πρόκειται για μια αρκετά ξεπερασμένη κουζίνα η οποία σίγουρα δεν θα ταίριαζε σε ένα μοντέρνο και νεανικό σπίτι.

2. Lady Gaga

H Lady Gaga όσο περίεργο και αν φαίνεται έχει μια πολύ φυσιολογική κουζίνα. Βιβλία μαγειρικής, πάγκο με σκαμπό, ένα πιο μεγάλο τραπέζι με καρέκλες, πολυελαίους, φωτιστικά και άλλα πολλά ανήκουν στην κουζίνα της. Αυτό που τραβάει τα βλέμματα είναι πως παρά τον εκκεντρικό χαρακτήρα της τραγουδίστριας η κουζίνα του σπιτιού της στο Malibu είναι ιδιαιτέρως παραδοσιακή.
Η κουζίνα της Lady Gaga.

3. Kate Moss και Johnny Depp

Μπορεί οι δυο τους να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, αλλά πριν χρόνια ήταν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της showbiz. Έμεναν στην περιοχή West Village και η κουζίνα του σπιτιού τους ήταν άκρως εντυπωσιακή. Τα τούβλα στους τοίχους και το ταβάνι ταίριαζαν υπέροχα με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.
Η κουζίνα των Kate Moss και Johnny Depp.

4. Gisele Bundchen και Tom Brady

Το μοντέλο και ο σταρ του ράγκμπι έχουν μια από τις πιο όμορφες κουζίνες που έχουμε δει. Το ταβάνι από τούβλα δίνει έναν ρουστίκ χαρακτήρα στο χώρο. Ενώ ο συνδυασμός του ξύλου με το μπεζ στους τοίχους είναι ένας πανέμορφος συνδυασμός. Τα φωτιστικά που κρέμονται από το ταβάνι πάνω από τον πάγκο της κουζίνας είναι ιδιαίτερα.
Η κουζίνα των Gisele Bundchen και Tom Brady.

5. Anne Hathaway

Αυτή η κουζίνα τα έχει όλα. Τεράστια παράθυρα με θέα στη γέφυρα του Brooklyn, καθαρούς χώρους, όμορφα φωτιστικά και διακόσμηση στα μπεζ. 
Η κουζίνα της Anne Hathaway.

Κατηγορίες Προιόντων