Καλάθι αγορών

Η Μεγάλη Βρετανία θα αποχωρήσει από τη Euratom λόγω Brexit

Euratom.

Η Μεγάλη Βρετανία θα αποχωρήσει από τη Euratom, όπως ανακοινώθηκε χθες, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των θέσεων του Λονδίνου για την πυρηνική ενέργεια. Αυτό έγινε λίγο πριν ξεκινήσει ο πρώτος πλήρης κύκλος των συνομιλιών με την Ε.Ε. για τη δρομολόγηση του Brexit.

To Λονδίνο τονίζει ότι επιδίωξη της Μεγάλης Βρετανίας είναι η αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Και προβλέπει μια μεταβατική περίοδο προκειμένου να διευκολυνθεί η ολοκλήρωση των λειτουργιών της Ε.Ε. στη Βρετανία.
«Η διάρκεια μιας τέτοιας μεταβατικής περιόδου ίσως διαφέρει για τα διάφορα στοιχεία ή οργανισμούς». Ανέφερε χαρακτηριστικά η Βρετανική κυβέρνηση σε έγγραφο για τα «Προνόμια και ασυλίες».
Η κυβέρνηση ανέφερε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση συμβούλευσε τη Βρετανία να αποχωρήσει από την Euratom διότι οι συνθήκες που διέπουν τον οργανισμό αυτό και την Ε.Ε. είναι «νομικά συνδεδεμένες με ένα μοναδικό τρόπο».
«Είναι σαφές πως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Euratom έχουν αμοιβαία συμφέροντα στο να διασφαλίσουν τη στενή συνεργασία στο μέλλον. Αλλά και να μεγιστοποιήσουν τα κοινά συμφέροντα», ανέφερε η κυβέρνηση στο έγγραφο με τίτλο «Πυρηνικά υλικά και θέματα ασφάλειας».
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.