Καλάθι αγορών

Δυο μεγάλα έργα ΑΠΕ σχεδιάζει η ΔΕΗ Ανανεώσιμες στη Δυτική Μακεδονία

ΔΕΗ.

Δυο από τα μεγαλύτερα έργα ΑΠΕ στη χώρα σχεδιάζει η ΔΕΗ Ανανεώσιμες στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

H ΔΕΗ Ανανεώσιμες φρόντισε να καταθέσει τη συμβολή της στη σχετική συζήτηση μέσω επιστολής που απηύθυνε στην περιφερειακή διοίκηση ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ηλ. Μοναχολιάς.
Στην επιστολή η ΔΕΗ Ανανεώσιμες αναφέρεται σε δυο συγκεκριμένα έργα, τα οποία θα είναι τα μεγαλύτερα στο είδος τους στη χώρα.

Το μεγαλύτερο έργο βιομάζας στην Ελλάδα

Το πρώτο έργο είναι η μονάδα βιομάζας για παραγωγή 25MW ηλεκτρικής ενέργειας και 45MW θερμικής ενέργειας.  Την περίοδο αυτή, ήδη εκπονούνται οι σχετικές μελέτες σε συνεργασία με την EBRD. Και η ΔΕΗ Ανανεώσιμες ευελπιστεί ότι εντός του 2018 θα ξεκινήσει η κατασκευή της μονάδας.
Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες βρίσκεται σε συζητήσεις με παράγοντες των τοπικών κοινωνιών για τη δημιουργία ενεργειακής κοινότητας, με βάση και τις σχετικές προβλέψεις της νομοθετικής πρωτοβουλίας που προωθεί η κυβέρνηση. Μεταξύ άλλων, η μονάδα πρόκειται να καλύψει και τις ανάγκες των κατοίκων του Αμυνταίου με τηλεθέρμανση.

Το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο

Το δεύτερο έργο προέρχεται από την αναβίωση ενός παλιότερου επιχειρηματικού σχεδίου, το οποίο είχε μείνει για χρόνια στα συρτάρια. Πρόκειται για το μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο 200MW, στο οποίο αναφέρθηκε πρόσφατα και ο πρόεδρος της ΔΕΗ. Το συγκεκριμένο θα είναι το μεγαλύτερο έργο φωτοβολταϊκών στη χώρα μας.
Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες έχει ζητήσει από το ΥΠΕΝ να επιτραπεί κατ’ εξαίρεση η κατασκευή του έργου και η σύνδεσή του με το δίκτυο χωρίς διαγωνιστική διαδικασία, με τιμή που θα ορίσει το υπουργείο, κατ’ αντιστοιχία με άλλα “fast track” έργα.
Σημειώνεται ότι το έργο είναι πλήρως αδειοδοτημένο, ενώ έχει ήδη δεσμεύσει και ηλεκτρικό χώρο. Η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για τη χρηματοδότηση που απαιτείται.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι στην επιστολή του ο κ. Μοναχολίας κάνει λόγο για εσφαλμένη πολιτική των προηγουμένων διοικήσεων ΔΕΗ και ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, η οποία πρέπει να διορθωθεί θαρραλέα, εξ ου και ευελπιστεί σε βοήθεια από την κυβέρνηση.
 

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.