Ανακαίνιση: Δείτε το πριν και το μετά ενός σαλονιού

Δείτε το πριν και το μετά από μια ανακαίνιση σαλονιού!Πάρτε μερικές ιδέες για την διακόσμηση σπιτιού.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Το πριν και το μετά από μια ανακαίνιση σαλονιού. Πάρτε μερικές ιδέες για την διακόσμηση σπιτιού.

Μπορεί η συγκεκριμένη ανακαίνιση του σπιτιού να μην είναι των 20 ευρών, αλλά μέσα από αυτήν δείτε πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει ο χώρος. Την ανακαίνιση αυτού του σαλονιού ανέλαβε η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, Stacey Cohen.

Το πριν και το μετά από μια ανακαίνιση σαλονιού.

Δείτε πόσο υπέροχα μεταμορφώθηκε ο χώρος.


“Ήθελα ο χώρος να είναι περισσότερο και σοφιστικέ και διαχρονικός”, είπε μεταξύ άλλων η σχεδιάστρια. Τονίζοντας ότι, ήθελε να κάνει αλλαγές που θα αναδείκνυαν τη διακόσμηση χωρίς να τη φορτώσουν πολύ.
Ανακαίνιση σαλονιού.

Δείτε πόσο άλλαξε αυτό το παλιομοδίτικο σαλόνι.


Τα παλιά έπιπλα αντικαταστάθηκαν από μοντέρνα με απλές και μίνιμαλ γραμμές. Την θέση του παλιού διθέσιου καναπέ πήραν δύο κομψές και στιλάτες πολυθρόνες σε σπασμένο λευκό. Δίπλα τοποθετήθηκαν δύο γκρι σκουρόχρωμες πολυθρόνες και ακριβώς απέναντι ένας πιο μεγάλος καναπές σε απαλό γκρι χρώμα.
Λευκοί καναπέδες.
Η σχεδιάστρια χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, λευκού, παλ γκρι και σκουρόχρωμου γκρι για να δώσει λίγη περισσότερη ζωντάνια στον χώρο. Ο απλός τοίχος επενδύθηκε περιμετρικά, προστέθηκαν build-in βιβλιοθήκες και ράφια και ο χώρος έγινε αμέσως πιο φωτεινός.
Σε όλο το σαλόνι χρησιμοποιήθηκαν πολλές διαφορετικές φυσικές αποχρώσεις με αρκετές χρυσές λεπτομέρειες που δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο.
Σύνθετο σαλονιού με χρυσές λεπτομέρειες.

Οι χρυσές λεπτομέρειες δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο.


Σε μια γωνιά του σαλονιού τοποθετήθηκε ένας πάγκος πάνω στον οποίο η σχεδιάστρια στερέωσε έναν μεγάλο πίνακα. Οι πίνακες μπορούν να τοποθετηθούν στο πάτωμα ή πάνω σε ράφια και προσθέτουν στυλ στον χώρο.
Πάγκος σαλονιού και ένας πίνακας.
Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, σε διάφορα σημεία του σαλονιού μπήκαν κάδρα στους τοίχους με αφηρημένες εικόνες σε γήινους και φυσικούς τόνους.
Σαλόνι με διαφορετικά χρώματα στους καναπέδες.

Στο σαλόνι χρησιμοποιήθηκαν πολλές διαφορετικές φυσικές αποχρώσεις.


Η Stacey έδωσε μεγάλη έμφαση στην επένδυση των τοίχων και δεν έβαλε πολλά βαριά διακοσμητικά στον χώρο για να μην δείξει πολύ φορτωμένος. Μερικά μίνιμαλ φωτιστικά, απλά μπολ, βάζα και ένα μεγάλο τραπέζι σε αυστηρές γεωμετρικές γραμμές ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα.
 

Κατηγορίες Προιόντων