Λευκό, μοντέρνο και μεσογειακό σπίτι

Υπέροχο σπίτι στη μεσόγειο με το μεσογειακό στυλ διακόσμησης.

Γνωρίστε το υπέροχο σπίτι στην Ισπανία με το μεσογειακό στυλ διακόσμησης.

Αυτό είναι το Casa Herrero που βρίσκεται στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Το τριώροφο, μοντέρνο σπίτι, των 492 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει ένα σύστημα αυτοματισμού που μπορεί να ελεγχθεί μέσω smartphone.

Μια απλή γεωμετρία ορίζει το εξωτερικό της κατοικίας, έχει δηάδή μια σειρά λευκών ορθογώνιων όγκων. Η πισίνα επεκτείνει το θέμα της βεράντας ενώ και οι δύο χώροι, είναι λουσμένοι επίσης σε λευκό. Διαθέτουν, επίσης, φωτισμό LED που μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών.

Λευκό και μοντέρνο μεσογειακό σπίτι στην Ισπανία.

Ο κάτω όροφος παρέχει δύο θέσεις στάθμευσης, ένα γυμναστήριο και ένα χώρο σπα. Οι κοινόχρηστοι χώροι στο κυρίως επίπεδο περιλαμβάνουν την κουζίνα, η οποία είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας συσκευές. Ενώ τα υπνοδωμάτια στον τρίτο όροφο ανοίγουν σε μια εξωτερική βεράντα.

Λευκό και μοντέρνο μεσογειακό σπίτι στην Ισπανία με πισίνα.

Η κύρια σουίτα περιλαμβάνει μία εκλεπτυσμένη μπανιέρα-υδρομασάζ και μια εκπληκτική βεράντα με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Ένας μεσογειακός κήπος με ιαπωνική ατμόσφαιρα Zen αφήνει την αίσθηση ενός σύγχρονου τοπίου.

Λευκό σπίτι με γρασίδι.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες από το εκπληκτικό σπίτι και αντλήστε όμορφες ιδέες διακόσμησης για το δικό σας σπίτι.

Υπνοδωμάτιο με ξύλινο δάπεδο.
Η κύρια σουίτα περιλαμβάνει μία μπανιέρα-υδρομασάζ και μια εκπληκτική βεράντα με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.
Πισίνα.
Ένας μεσογειακός κήπος με ιαπωνική ατμόσφαιρα Zen αφήνει την αίσθηση ενός σύγχρονου τοπίου.

Απλό και μεσογειακό καθιστικό.Καθιστικό με τζάκι και ένα μεγάλο κόκκινο πίνακα.Μεγάλο λευκό σαλόνι.Λευκό σαλόνι με εντοιχισμένη τηλεόραση.Κουζίνα με ασπρόμαυρες χρωματικές πινελιές.Η είσοδος από το μοντέρνο μεσογειακό σπίτι στην Ισπανία.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό