Καλάθι αγορών

Εντυπωσιακές συρόμενες πόρτες σε μοντέρνα σπίτια

εξωτερική συρόμενη πόρτα

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο εντυπωσιακές συρόμενες πόρτες.Ιδέες διακόσμησης για τα πιο μοντέρνα σπίτια, και όχι μόνο.

Οι συρόμενες πόρτες τύπου “αχυρώνα” ονομάστηκαν έτσι διότι συνηθίζονταν σε αχυρώνες, για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Όμως, παρά το όνομά τους, δεν είναι κατάλληλες μόνο για εξοχή. Αφού, μπορούν να προσφέρουν μια φρέσκια οπτική στο εσωτερικό του σπιτιού.
Με αυτές τις πόρτες γλιτώνεις πολύτιμο χρόνο, χωρίς να έχεις το αντιαισθητικό αποτέλεσμα της πόρτας-φυσαρμόνικας. Είναι η ιδανική λύση για χώρους που χρησιμοποιούνται συχνά λόγω της αμεσότητας στην πρόσβαση που χαρίζουν, αλλά και για μικρούς χώρους.
#1 Η γυάλινη μαύρη συρόμενη πόρτα διαχωρίζει την κουζίνα από την τραπεζαρία χαρίζοντας ένα μοντέρνο και βιομηχανικό στυλ. Αυτό υπογραμμίζεται από το σκαμπό με τον φελλό και το μαύρο ντουί με λάμπα διακόσμησης.
Γυάλινη μαύρη συρόμενη πόρτα.
#2 Η ανοιχτόχρωμη συρόμενη πόρτα είναι αυτό που διαχωρίζει την κρεβατοκάμαρα από το μπάνιο. Είναι, μάλιστα η καλύτερη λύση για μπάνιο κρεβατοκάμαρας.
Ανοιχτόχρωμη συρόμενη πόρτα.
#3 Η μαύρη πόρτα χαρίζει έντονη αντίθεση σε σχέση με τους λευκούς τοίχους, τα ντουλάπια και το ανοιχτόχρωμο πάτωμα.
Μαύρη συρόμενη πόρτα.
#4 Οι κίτρινες συρόμενες πόρτες όταν ανοίγουν αποκαλύπτουν τον νεροχύτη και την κουζίνα.
Κίτρινες συρόμενες πόρτες.
#5 Άλλη μια περίπτωση όπου πόρτα λειτουργεί διαχωριστικό του μπάνιου με την κρεβατοκάμαρα. Όμως, εδώ χαρίζει ομοιογένεια χάρη στο κοινό χρώμα με τα δοκάρια και το ταβάνι. Ταυτόχρονα έχει μικρή αντίθεση με το παρκέ.
Ξύλινη συρόμενη πόρτα.
#6 Τα πάνελ της πόρτας έχουν τοποθετηθεί με διαγώνιο τρόπο, με αποτέλεσμα η πόρτα πέρα από ρουστίκ και βιομηχανικό στυλ, να αποκτά και μια μοντέρνα χροιά.
Συρόμενη πόρτα.
#7 Η μεγάλη συρόμενη πόρτα με το ανοιχτόχρωμο ξύλο και την μεταλλική μαύρη ράγα δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ στο σπίτι.
Συρόμενη πόρτα σε ανοιχτόχρωμο ξύλο.
#8 Η λευκή συρόμενη πόρτα σε ένα ήδη μοντέρνο μινιμαλιστικό σπίτι δημιουργεί μοτίβο με τις κάθετες σανίδες τη. Διατηρεί, μάλιστα, το σπίτι φωτεινό και προσθέτει μια διαφορετική απόχρωση λευκού από το υπόλοιπο σπίτι.
Λευκή συρόμενη πόρτα.
#9 Η συγκεκριμένη συρόμενη πόρτα διαχωρίζει την κουζίνα και την τραπεζαρία από το καθιστικό. Ενώ το ζεστό της χρώμα είναι στην ίδια απόχρωση με την τραπεζαρία δεξιά. Αντίθετα τα σκαμπό, οι καρέκλες και το παρκέ, είναι σε πιο ανοιχτή απόχρωση, ώστε να προκύπτει mix and match αποχρώσεων ξύλου.
Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο εντυπωσιακές συρόμενες πόρτες.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.