Δείτε σε τι μεταμορφώθηκε ένας πύργος ελέγχου αεροδρομίου

0
191
Διακόσμηση, ιδέες διακόσμησης

Από πύργος ελέγχου αεροδρομίου σε…διαμέρισμα. Δείτε την διακόσμηση και πως μεταμορφώθηκε σε πολυτελές διαμέρισμα.

Ο πύργος ελέγχου είναι του αεροδρομίου Arlanda στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, και είναι αδρανής σχεδόν 15 χρόνια. Η designer αυτού του καταπληκτικού διαμερίσματος είναι η Cilla Ramnek. Και, παρόλο που έχει εμβαδόν μόλις 35 τ.μ., είναι εφοδιασμένο με τα πάντα (έχει ακόμη και κουζίνα).

Διαμέρισμα μέσα σε πύργο ελέγχου αεροδρομίου.
Η designer αυτού του καταπληκτικού διαμερίσματος είναι η Cilla Ramnek. Και, παρόλο που έχει εμβαδόν μόλις 35 τ.μ., είναι εφοδιασμένο με τα πάντα.

Το πολυτελές διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό μπάνιο, υπνοδωμάτιο, κουζίνα και τραπεζαρία με πανοραμική θέα. Ο χώρος είναι σχεδιασμένος με μινιμαλιστικό και σκανδιναβικό στυλ.

Πάπλωμα με σχέδια και πράσινο με χρυσό φωτιστικό.
Ο χώρος είναι σχεδιασμένος με μινιμαλιστικό και σκανδιναβικό στυλ.

Η εταιρεία ενοικίασης ακινήτων HomeAway πριν από μήνες είχε στήσει ένα διαμέρισμα μέσα στον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Τώρα προσφέρει σε 5 τυχερούς τη δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία του να ζήσουν σε ένα διαμέρισμα που στήθηκε σε έναν πύργο ελέγχου.

 

 

Καθιστικό με χαλί.
Η εταιρεία ενοικίασης ακινήτων HomeAway πριν από μήνες είχε στήσει ένα διαμέρισμα μέσα στον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Το πολυτελές διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό μπάνιο, υπνοδωμάτιο, κουζίνα και τραπεζαρία με πανοραμική θέα.

Οι τυχεροί θα περάσουν ένα 4ημερο ταξίδι στη Σκανδιναβία και θα μπορούν να έχουν μαζί και τρεις φίλους τους. Εκτός από τη διαμονή στον πύργο ελέγχου θα μείνουν και σε ένα άλλο διαμέρισμα της HomeAway το οποίο οι ίδιοι θα επιλέξουν σε όποια σκανδιναβική πόλη θέλουν (Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Όσλο ή Ελσίνκι).

Πάντως τις εντυπώσεις στον #HomeAwayArlanda διαγωνισμό κλέβει το διαμέρισμα το οποίο σχεδίασε η διάσημη designer Cilla Ramnek.