Καλάθι αγορών

Τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά που έχουμε δει

Διακόσμηση σπιτιού με τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά.

Διακόσμηση σπιτιού με τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά που έχουμε δει.

Κάθε χώρος εκτός από το μοναδικό σχεδιασμό που χρειάζεται για να εντυπωσιάσει, χρειάζεται επίσης και τον κατάλληλο φωτισμό για να κλέψει πλήρως τα βλέμματα. Ένα φωτιστικό μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα χώρο, είτε είναι οροφής, είτε γραφείου, είτε δαπέδου.

Δείτε παρακάτω ιδιαίτερα φωτιστικά που συμπληρώνουν τη διακόσμηση ενός χώρου σύμφωνα με το στυλ σας, και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

1. Ένα φωτιστικό με vintage βρύσες, που οι χρωματισμοί από τις λάμπες δίνουν άλλη αίσθηση στον χώρο. Το συγκεκριμένο φωτιστικό μπορεί να τοποθετηθεί στην κουζίνα και στο σαλόνι.

Vintage φωτιστικό με βρύσεις.
Ένα φωτιστικό με vintage βρύσες με τους χρωματισμούς από τις λάμπες να δίνουν άλλη αίσθηση στον χώρο.

2. Ένα πρωτότυπο και παράλληλα αστείο φωτιστικό είναι το παρακάτω, καθώς είναι αρκετά ιδιαίτερο. Καλό θα είναι να το έχετε μόνο στην κρεβατοκάμαρα, εκτός και αν είστε fashion designer οπότε μπορείτε να το τοποθετήσετε και στο σαλόνι (?) σας.
Πρωτότυπο και αστείο φωτιστικό.
Ένα πρωτότυπο και παράλληλα αστείο φωτιστικό. Καλό θα είναι να το έχετε μόνο στην κρεβατοκάμαρα.

3. Μια έξυπνη και πρακτική λύση για να μην πετάτε τα άδεια μπουκάλια. Χρησιμοποιήστε τα και δημιουργήστε κάτι διαφορετικό και ευχάριστο για τον φωτισμό του εξωτερικού χώρου.
Φωτιστικά από άδεια μπουκάλια.
Μια πρακτική λύση για να μην πετάτε τα άδεια μπουκάλια. Δημιουργήστε κάτι διαφορετικό και ευχάριστο για τον φωτισμό του εξωτερικού χώρου.

Δείτε επιπλέον φωτογραφίες με ιδιαίτερα και εντυπωσιακά φωτιστικά για όλους τους χώρους του σπιτιού:

Φωτιστικό. Φωτιστικό δαπέδου. Φωτιστικό οροφής. Μαύρο φωτιστικό. Φωτιστικά για ρουστικ διακόσμηση. Φωτιστικό οροφής σε σχήμα μπάλας. Πρωτότυπα φωτιστικά τραπεζαρίας.
Πρωτότυπο χρυσό φωτιστικό. Πρωτότυπο φωτιστικό. Φωτιστικά. Πρωτότυπο μαύρο φωτιστικό.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.