Μενού
Μενού

Τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά που έχουμε δει

Διακόσμηση σπιτιού με τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διακόσμηση σπιτιού με τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά που έχουμε δει.

Κάθε χώρος εκτός από το μοναδικό σχεδιασμό που χρειάζεται για να εντυπωσιάσει, χρειάζεται επίσης και τον κατάλληλο φωτισμό για να κλέψει πλήρως τα βλέμματα. Ένα φωτιστικό μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα χώρο, είτε είναι οροφής, είτε γραφείου, είτε δαπέδου.

Δείτε παρακάτω ιδιαίτερα φωτιστικά που συμπληρώνουν τη διακόσμηση ενός χώρου σύμφωνα με το στυλ σας, και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

1. Ένα φωτιστικό με vintage βρύσες, που οι χρωματισμοί από τις λάμπες δίνουν άλλη αίσθηση στον χώρο. Το συγκεκριμένο φωτιστικό μπορεί να τοποθετηθεί στην κουζίνα και στο σαλόνι.

Vintage φωτιστικό με βρύσεις.

Ένα φωτιστικό με vintage βρύσες με τους χρωματισμούς από τις λάμπες να δίνουν άλλη αίσθηση στον χώρο.


2. Ένα πρωτότυπο και παράλληλα αστείο φωτιστικό είναι το παρακάτω, καθώς είναι αρκετά ιδιαίτερο. Καλό θα είναι να το έχετε μόνο στην κρεβατοκάμαρα, εκτός και αν είστε fashion designer οπότε μπορείτε να το τοποθετήσετε και στο σαλόνι (?) σας.
Πρωτότυπο και αστείο φωτιστικό.

Ένα πρωτότυπο και παράλληλα αστείο φωτιστικό. Καλό θα είναι να το έχετε μόνο στην κρεβατοκάμαρα.


3. Μια έξυπνη και πρακτική λύση για να μην πετάτε τα άδεια μπουκάλια. Χρησιμοποιήστε τα και δημιουργήστε κάτι διαφορετικό και ευχάριστο για τον φωτισμό του εξωτερικού χώρου.
Φωτιστικά από άδεια μπουκάλια.

Μια πρακτική λύση για να μην πετάτε τα άδεια μπουκάλια. Δημιουργήστε κάτι διαφορετικό και ευχάριστο για τον φωτισμό του εξωτερικού χώρου.

Δείτε επιπλέον φωτογραφίες με ιδιαίτερα και εντυπωσιακά φωτιστικά για όλους τους χώρους του σπιτιού:

Φωτιστικό. Φωτιστικό δαπέδου. Φωτιστικό οροφής. Μαύρο φωτιστικό. Φωτιστικά για ρουστικ διακόσμηση. Φωτιστικό οροφής σε σχήμα μπάλας. Πρωτότυπα φωτιστικά τραπεζαρίας.
Πρωτότυπο χρυσό φωτιστικό. Πρωτότυπο φωτιστικό. Φωτιστικά. Πρωτότυπο μαύρο φωτιστικό.

Main Menu