Εντυπωσιακά σπίτια για σκύλους μέσα στο σπίτι

σκύλος ξάπλα στο πουφ

Ιδέες για το σπίτι με τα πιο πρωτότυπα σπίτια για σκύλους μέσα στο σπίτι.

Το κεφάλαιο «σπιτάκι σκύλου» είναι μια πονεμένη ιστορία ειδικά αν μένεις στη πόλη. Θέλεις ο τετράποδος φίλος σου να μένει στο σπίτι; Παρακάτω θα σου λυθούν όλες οι απορίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε και εσείς ότι οι κατασκευές κρίθηκαν ως προς το πρακτικό και το διακοσμητικό κομμάτι.

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για το κατοικίδιο σας.

#1 Τρία DIY κρεβατάκια από κασόνια για ρετρό και ρουστίκ αποτέλεσμα. Το ίδιο γίνεται με τραπεζάκια του καφέ και κομοδίνα. Θέλει προσοχή σχετικά με το τι θα τοποθετήσεις πάνω, καθώς τα σκυλιά έχουν την τάση να στριφογυρνούν στον ύπνο τους.

Κρεβάτι για σκύλους από κασόνια.

#2 Εδώ οι ιδιοκτήτες, εκμεταλλεύτηκαν την εσοχή του πάγκου της κουζίνας με έξυπνο τρόπο. Δείξε προσοχή στο ότι το κρεβατάκι είναι υπερυψωμένο και το σκυλί μικρόσωμο.

Πάγκος-σπιτάκι σκύλου.#3 Είτε παλιό τζάκι που έκλεισε, είτε κατασκευή από την αρχή, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Η ευρύχωρη εσοχή για δύο σκυλιά και ο χώρος είναι ιδιαίτερα ζεστός.

Ιδέες για το σπίτι με τα πιο πρωτότυπα σπίτια για σκύλους μέσα στο σπίτι.

#4 Εκμεταλευτείτε το χώρο κάτω από τις σκάλες. Ιδανικό για σκύλους φύλακες, μιας και ο φύλακας χρησιμεύει μέσα στο σπίτι και λιγότερο έξω.

Σπίτι σκύλου κάτω από τις σκάλες.

#5 Τα μποξέρ είναι η καλύτερη ράτσα για τα παιδιά. Βολεύονται άνετα σε εσοχές ή ντουλάπι βιβλιοθήκης που θα βγάλεις τα ντουλάπια και θα προσθέσεις ένα αντίστοιχο άνοιγμα.

Σπίτι σκύλου σε εσοχές ή ντουλάπι βιβλιοθήκης.

#6 Έξυπνη μινιμαλιστική παρουσίαση σε εσοχή τοίχου με αποθηκευτικούς χώρους, που τοποθετήθηκε αυτή μαύρη φωλιά-κουτί αντί για ντουλάπια. Δεν υπάρχει φόβος ατυχήματος καθώς μια αντίστοιχη μικρόσωμη ράτσα, θέλει και τον αντίστοιχα μικρό χώρο.

Σπίτι σκύλου μέσα σε σπίτι.

#7 Αν στο σπίτι έχετε πεταμένο ένα πλαίσιο παλιάς τηλεόρασης, μην το πετάξετε. Φτιάξτε αυτό το πανέμορφο σπιτάκι σκύλου. Ταιριάζει με πολλά στυλ διακόσμησης, είναι πρωτότυπο και φθηνό, αρκεί να βρεις την τηλεόραση.

Σπίτι σκύλου μέσα σε πλαίσιο παλιάς τηλεόρασης.

#8 Εδώ βλέπουμε ένα οχτάγωνο τραπεζάκι του 1973 που έγινε σκυλόσπιτο. Η τιμή του; Κοστίζει πάνω από 1.000€.

Οχτάγωνο τραπεζάκι που έγινε σκυλόσπιτο.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με περισσότερο σπίτια σκύλων μέσα στο σπίτι.

Σπιτόσκυλο μέσα στο σπίτι. Σκυλί μέσα στο σπίτι. Coffee table-σπιτόσκυλο. Γραφείο-σπιτόσκυλο. Σκηνή-σπιτόσκυλο μέσα στο σπίτι. Πάγκος κουζίνας ωσ σπιτόσκυλο. Πρωτότυπο σκυλόσπιτο. Κομοδίνο-σπιτόσκυλο. Σπιτόσκυλο μέσα στο μπάνιο. Σπιτόσκυλο μέσα στο σπίτι. Ανάκλιντρο-σπιτόσκυλο.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό