Καλάθι αγορών

Εντυπωσιακές ταπετσαρίες για όλα τα δωμάτια του σπιτιού

ταπετσαρία σε ανοιχτές αποχρώσεις

Σας παρουσιάζουμε μερικά σχέδια από τις νέες τάσεις του 2017 για τις ταπετσαρίες.

Πριν από πέντε περίπου χρόνια οι interior designers ξέθαψαν μια διακοσμητική τάση των 70s’: την επένδυση των τοίχων με ταπετσαρία. Μία τάση που έρχεται και φεύγει διαρκώς απο το προσκήνιο, επιτέλους επέστρεψε και εμείς θα σας δείξουμε τα πιο hot σχέδια ταπετσαρίας για το 2017.
H τάση συνεχίστηκε από εκεί όπου έμεινε, με τα μοτίβα να κυριαρχούν στα θέματα των ταπετσαριών. Ακόμη και σήμερα οι ταπετσαρίες έχουν αποκτήσει πολλά θέματα ενώ καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες επιφάνειες.
Η σημερινή ανάληψη της ταπετσαρίας είναι πολύ πιο λεπτή. Αυτές τις μέρες, λιγότερο ή περισσότερο, είναι μέσα οι ουδέτερες αποχρώσεις , και οι επιλογές στο μοτίβο εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.
Αν δεν είστε ακόμη πεπεισμένοι, δείτε τις εικόνες παρακάτω. Έχουμε περιγράψει μερικές από τις πιο καυτές τάσεις ταπετσαρίας 2017, καθώς και πώς να τις ενσωματώσετε στο σχέδιό σας. Κρατήστε ένα ανοιχτό μυαλό.
 

Αντλήστε μερικές ιδέες για το σπίτι:

Ταπετσαρία τραπεζαρίας.
Η ταπετσαρία-χάρτης.

Ταπετσαρία κρεβατοκάμαρας.
Οι ασπρόμαυρες ταπετσαρίες έχουν ρετρό ύφος και ταιριάζουν τέλεια στο χώρο της κρεβατοκάμαρας.

Ταπετσαρία στο βρεφικό δωμάτιο.
Η τάση αυτή θέλει ταπετσαρίες με έντονα patterns και έντονα χρώματα.

Μερικά σχέδια από τις νέες τάσεις για τις ταπετσαρίες για το 2017.
Τα γεωμετρικά σχήματα απευθύνονται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια στέρεη αίσθηση.

Κουζίνα με ταπετσαρία.
Η ταπετσαρία μπορεί να προσθέσει χρώμα σε ένα χώρο όπου κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι. Μάλιστα μπορεί να κάνει mix & match με τα έπιπλα.

Τραπεζαρία με ταπετσαρία.
Η ταπετσαρία που ξεκινά από το δάπεδο και καταλαμβάνει όλο τον τοίχο αποτελεί την ιδανική λύση για το χώρο της τραπεζαρίας. Με αυτό τον τρόπο χωρίζει κατά κάποιο τρόπο το χώρο από το υπόλοιπο καθιστικό.

Ταπετσαρία.
Παίξτε με την κλασσική αντίθεση του λευκού και του μαύρου, με το total black αλλά και με τις υφές και τα σχέδια.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.