Πανέμορφα δωμάτια σε μπλε αποχρώσεις

Ιδέες διακόσμησης για δωμάτια σε μπλε αποχρώσεις
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης για δωμάτια σε μπλε αποχρώσεις.

Το μπλε είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού που συμβολίζει τη γαλήνη και την ελευθερία. Πολλά σπίτια το προτιμούν ως χρώμα, καθώς κάνει τον χώρο να μοιάζει ξεχωριστός και ιδιαίτερος. Σας έχουμε, λοιπόν, όμορφες ιδέες διακόσμησης για δωμάτια σε μπλε αποχρώσεις.
Σύμφωνα με έρευνες, η απόχρωση του του μπλε είναι από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της χρονιάς. Δείτε, λοιπόν, μερικά πανέμορφα μπλε δωμάτιο, και εμπνευστείτε για το δικό σας σπίτι.

#1 Βαθύ μπλε σαλόνι

Το βαθύ μπλε δημιουργεί ένα μυστήριο λόγω της σκοτεινής απόχρωσης του. Είναι μια θαυμάσια λύση για να αντικαταστήσετε τους σκούρους τοίχους, και να φέρετε την ζεστασιά στο χώρο.

μπλε σαλόνι

Το βαθύ μπλε δημιουργεί ένα μυστήριο λόγω της σκοτεινής απόχρωσης του.

#2 Υπνοδωμάτιο με μπλε κοβάλτιο

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μια από τις καλύτερες αποχρώσεις του μπλε. Ένα δωμάτιο με μπλε κοβάλτιο που θυμίζει θάλασσα. Διακοσμητικά που είναι μωβ, ροζ, πορτοκαλί και κίτρινα είναι ιδανικά γι αυτό χρώμα, με αποτέλεσμα να αναδείξουν καλύτερα το χώρο.

μπλε υπνοδωμάτιο

Ένα δωμάτιο με μπλε κοβάλτιο που θυμίζει θάλασσα.

#3 Αποχρώσεις του μπλε σε όλο το σαλόνι

Ένα σαλόνι που το μπλε επικρατεί, στην κυριολεξία, σε όλο το χώρο. Είναι εντυπωσιακό που χρησιμοποιούνται διαφορετικές αποχρώσεις και δεν είναι όλες ίδιες. Έτσι ισορροπούν μερικές αποχρώσεις που είναι κρύες με εκείνες που είναι ζεστές και φιλόξενες.
Αυτά είναι τα λάθη που κάνουμε στην διακόσμηση του σαλονιού.

μπλε σαλόνι

Είναι εντυπωσιακό που χρησιμοποιούνται διαφορετικές αποχρώσεις και δεν είναι όλες ίδιες.

#4 Απαλοί μπλε τοίχοι

Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου “Hotel Le Montana” στο Παρίσι. Το μπλε ενισχύεται με τις μαύρες λεπτομέρειες στον τοίχο και το παστέλ χρώμα στα έπιπλα. Ένας ανοιχτόχρωμος καναπέ και μερικές μωβ καρέκλες δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα σε αυτό το μπλε δωμάτιο.

Μπλε δωμάτιο ξενοδοχείου

Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου “Hotel Le Montana” στο Παρίσι.

#5 Άνετο και ζεστό σαλόνι

Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός του μπλε με το πορτοκαλί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο σχεδιαστής, Cory Connor, προτίμησε αυτό το μπλε ως πρωτεύον χρώμα και το ενίσχυσε με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Έχει δημιουργήσει μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας στο χώρο.

μπλε δωμάτιο

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο σχεδιαστής, Cory Connor, προτίμησε αυτό το μπλε ως πρωτεύον χρώμα και το ενίσχυσε με πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμη φωτογραφίες με μπλε δωμάτια για να πάρετε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

μπλε δωμάτιο γαλάζιο σαλόνι μπλε δωμάτιο μπλε δωμάτιο μπλε δωμάτιο μπλε δωμάτιο μπλε σαλόνι μπλε σαλόνι μπλε δωμάτιο
 
 
 

Κατηγορίες Προιόντων