Καλάθι αγορών

Αυτά είναι τα λάθη που κάνουμε στην διακόσμηση του σαλονιού

10 διακοσμητικά λάθη που κάνουμε στο σαλόνι. Tips για μια εντυπωσιακή διακόσμηση σαλονιού χωρίς λάθη

10 διακοσμητικά λάθη που κάνουμε στο σαλόνι. Tips για μια εντυπωσιακή διακόσμηση σαλονιού χωρίς λάθη.

Όταν κάνουμε ανακαίνιση σπιτιού ή μετακομίζουμε σε άλλο σπίτι, ένας από τους χώρους που θέλουμε να διακοσμούμε πρώτα είναι το σαλόνι. Όμως, λόγω του ενθουσιασμού μας για να το διακοσμήσουμε πέφτουμε στην παγίδα να κάνουμε λάθη που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, αλλά σίγουρα με την δεύτερη. Εμείς σας έχουμε τα πιο κοινά διακοσμητικά λάθη που κάνετε συνήθως. Αντλήστε έμπνευση για μια εντυπωσιακή διακόσμηση σαλονιού χωρίς λάθη.
Στην λίστα που ακολουθεί, θα δείτε ποια είναι τα πιο κοινά λάθη που πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε όταν διακοσμούμε το καθιστικό μας.

#1 Ο φωτισμός βρίσκεται μόνο στο ταβάνι

Ο φωτισμός δημιουργεί ατμόσφαιρα που θα έπρεπε να προσαρμόζεται με τη διάθεσή μας. Αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί, όταν στο σαλόνι υπάρχει μόνος ένας πολυέλαιος. Αντί για αυτό, επιλέξτε φωτάκια, λαμπάκια και επιδαπέδια φωτιστικά, και σίγουρα θα δημιουργηθεί μια πιο όμορφη ατμόσφαιρα στη διακόσμηση σαλονιού.

Διακοσμητικά λάθη σαλονιού
Ο φωτισμός δημιουργεί ατμόσφαιρα που θα έπρεπε να προσαρμόζεται με τη διάθεσή μας.

#2 Λάθος τοποθέτηση της τηλεόρασης

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το καλύτερος μέρος για να τοποθετηθεί η τηλεόραση είναι ένας κενός τοίχος. Η απόσταση μεταξύ της τηλεόρασης και του καναπέ εξαρτάται από το μέγεθος της, και πρέπει να ισούται με την διαγώνιο της επί 3 (έως 5). Έτσι θα έχετε μια πιο άνετη διακόσμηση σαλονιού.

Λάθος τοποθέτηση της τηλεόρασης στο σαλόνι
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το καλύτερος μέρος για να τοποθετηθεί η τηλεόραση είναι ένας κενός τοίχος.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Δεν τοποθετούμε μαξιλάρια στους καναπέδες και τις πολυθρόνες

Μην υποτιμάτε την αξία των μαξιλαριών, καθώς κάνουν τον χώρο να φαίνεται πιο ζεστός και φωτεινός, και δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Επιλέξτε χρωματιστά και “αφράτα” μαξιλάρια που ταιριάζουν με το ύφασμα του καναπέ και των πολυθρόνων σας. Απλά, φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Μαξιλάρια στους καναπέδες και τις πολυθρόνες.
Επιλέξτε χρωματιστά και “αφράτα” μαξιλάρια που ταιριάζουν με το ύφασμα του καναπέ και των πολυθρόνων σας.

#4 Ο καναπές δεν χρειάζεται να ακουμπάει στον τοίχο

Αυτός ο κανόνας απευθύνεται μόνο σε μεγάλους χώρους. Αν έχετε την επιλογή να τοποθετήσετε τον καναπές σας μακριά από τον τοίχο, κάντε το. Θα δημιουργήσει άνεση και ο χώρος θα μοιάζει μεγαλύτερος.

Ο καναπές δεν χρειάζεται να ακουμπάει στον τοίχο.
Αν έχετε την επιλογή να τοποθετήσετε τον καναπές σας μακριά από τον τοίχο, κάντε το.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Σκούρα έπιπλα σε χαμηλοτάβανα σπίτια

Με το να τοποθετήσετε σκουρόχρωμα έπιπλα σε ένα χαμηλοτάβανο σπίτι, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να το κάνετε να μοιάζει ακόμη χαμηλότερο. Διαλέξτε καναπέδες και πολυθρόνες σε ήπιους τόνους, καθώς όσο φυσικότερα είναι τα χρώματα σε έναν μικρό χώρο, τόσο το καλύτερο. Θα δείτε και εσείς ότι θα φτιάξετε μια εντυπωσιακή διακόσμηση σαλονιού.

Σκούρα έπιπλα σε χαμηλοτάβανα σπίτια.
Οι πολυθρόνες και τα τραπεζάκια φροντίστε να είναι με υπερυψωμένα πόδια.

#6 Παλιομοδίτικα έπιπλα

Οι τάσεις της μόδας δεν αφορούν μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ, αλλά και και τα έπιπλα. Οπότε, στην περίπτωση που υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να ανανεωθούν τα έπιπλα σας, μην το αμελήσετε. Επιλέξτε κομμάτια με γραμμές και έντονα μοτίβα. Ακόμη, και αν σας αρέσουν οι παραδοσιακοί καναπέδες, μπορείτε να τον διαλέξετε σε μοντέρνο χρώμα.

Παλιομοδίτικα έπιπλα
Επιλέξτε κομμάτια με γραμμές και έντονα μοτίβα.

#7 Λάθος τοποθέτηση ή μέγεθος ενός χαλιού

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ορίσετε περιοχές μέσα στο σαλόνι είναι η χρήση χαλιών. Το πιο συνηθισμένο λάθος που γίνεται είναι να χρησιμοποιούμε μικρά χαλιά, και κάτι τέτοιο φέρνει ανισορροπία στον χώρο. Ένα μεγαλύτερο χαλί μεγαλώνει οπτικά το καθιστικό, αρκεί να τοποθετηθεί σωστά. Να θυμάστε ότι όλα τα έπιπλα θα πρέπει να τοποθετηθούν πάνω στο χαλί.

Λάθος τοποθέτηση ή μέγεθος ενός χαλιού
Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ορίσετε περιοχές μέσα στο σαλόνι είναι η χρήση χαλιών.

#8 Μεγάλα έπιπλα που καταλαμβάνουν τον χώρο

Ένα από τα πιο κοινά λάθη που γίνονται είναι να γεμίζουμε το δωμάτιο με ογκώδη έπιπλα. Αν το σαλόνι σας δεν είναι αρκετά μεγάλο, τότε προτιμήστε διθέσιους καναπέδες με δύο πολυθρόνες. Διαφορετικά αν έχετε έναν ευρύχωρο χώρο, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα μεγάλο καναπέ.

Μεγάλα έπιπλα σαλονιού που καταλαμβάνουν τον χώρο
Ένα από τα πιο κοινά λάθη που γίνονται είναι να γεμίζουμε το δωμάτιο με ογκώδη έπιπλα.

#9 Δεν τονίζετε το κέντρο του δωματίου

Κάθε σαλόνι χρειάζεται ένα κεντρικό σημείο. Μπορεί να είναι ένα τζάκι, ένα έργο τέχνης, μια εντυπωσιακή ταπετσαρία, ή ένας φωτεινός πίνακας. Γενικά, οτιδήποτε μπορεί να τραβήξει την προσοχή.

Λάθη που κάνουμε στην διακόσμηση του σαλονιού
Κάθε σαλόνι χρειάζεται ένα κεντρικό σημείο.

#10 Ντεμοντέ καλύμματα

Μπορεί να αγαπάμε τα σεμεδάκια της μαμάς, αλλά είναι πολύ «πασέ». Τα σωστά καλύμματα των επίπλων μπορούν να μεταμορφώσουν γρήγορα έναν χώρο και να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή διακόσμηση σαλονιού. Στην αγορά θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε χρώματα και υφάσματα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Ντεμοντέ καλύμματα σαλονιού
Τα σωστά καλύμματα των επίπλων μπορούν να μεταμορφώσουν γρήγορα έναν χώρο.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.