Καλάθι αγορών

Πως να διακοσμήσεις ένα σαλόνι και μια κουζίνα μαζί

Ιδέες διακόσμησης για το πως να διακοσμήσεις μια κουζίνα και ένα σαλόνι μαζί.Ιδέες και λύσεις για το σπίτι.

Ιδέες διακόσμησης για έναν τέλειο χώρο στην περίπτωση που η κουζίνα και το σαλόνι είναι ένα.

Σε πολλά σπίτια και ειδικά στα διαμερίσματα τα οποία δεν έχουν αρκετό χώρο, η κουζίνα και το σαλόνι είναι δύο χώροι που έχουν γίνει ένα.
Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς παρακάτω παντού υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μεταμορφώνει τους δυο διαφορετικούς χώρους σε έναν ενιαίο.

Δείτε παρακάτω εντυπωσιακές σαλοκουζίνες και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπίτι.

#1 Στην συγκεκριμένη σαλοκουζίνα όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, και στους δύο χώρους επικρατεί το χρώμα του κάρβουνου. Κάτι τέτοιο δημιουργεί μια ομοιομορφία στο χώρο χωρίς να “κουράζει”. Βέβαια, αφού ο χώρος είναι ενιαίος δεν γινόταν το καθένα δωμάτιο να έχει τη δική του αισθητική και τα δικά του χρώματα.
Ιδέες διακόσμησης για σαλόνι και κουζίνα.
#2 Στην παρακάτω φωτογραφία οι καρέκλες του σαλονιού ταιριάζουν χρωματικά με το φωτιστικό της τραπεζαρίας της κουζίνας.

Κουζίνα που είναι μαζί με το σαλόνι.
Το αποτέλεσμα είναι αρμονικό και όμορφο.

#3 Το κοινό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένο ενιαίου χώρου είναι το ύφασμα των καρεκλών της κουζίνας με το ύφασμα των μαξιλαριών του καναπέ.
Ενιαίος χώρος σαλονιού και κουζίνας.
#4 Αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι τα μαξιλάρια του καναπέ ταιριάζουν χρωματικά με τα ντουλάπια της κουζίνας. Κατά τα άλλα, στη συγκεκριμένη σαλοκουζίνα δεν υπάρχει ούτε ένα υποτυπώδες χώρισμα.
Κουζίνα και σαλόνι μαζί.
#5 Ένας όμορφος χώρος που τις εντυπώσεις κλέβει το μικρό τοιχάκι που διαχωρίζει τους δύο χώρους διακριτικά και όμορφα. Το λευκό και το ξύλο κυριαρχεί στη συγκεκριμένη σαλοκουζίνα.
Σαλονοκουζίνα.
#6 Στην συγκεκριμένη σαλοκουζίνα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Καθώς, στο βάθος βρίσκεται η κουζίνα, στη μέση το σαλόνι και έπειτα ακολουθεί η τραπεζαρία. Η οποία λειτουργεί και ως τραπεζαρία και ως τραπέζι κουζίνας μιας και στην κουζίνα δεν υπάρχει χώρος για τραπέζι.
Σαλονοκουζίνα.
#7 Το γαλάζιο του καναπέ έχει ταιριάξει τέλεια με το γαλάζιο των ντουλαπιών και των συρταριών της κουζίνας.
Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για σαλόνι και κουζίνα στον ίδιο χώρο.
#8 Το στρογγυλό τραπέζι ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα έχει διπλή χρήση και κλέβει σίγουρα τα βλέμματα.
Στρογγυλό τραπέζι ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα.
#9 Μια σαλοκουζίνα που θυμίζει κάτι από χωριό, καθώς όλες οι επιφάνειες είναι ξύλινες. Το γαλάζια κυριαρχεί και στους δύο χώρους.
Παραδοσιακή σαλονοκουζίνα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.