Τα πιο εντυπωσιακά έπιπλα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε

Εντυπωσιακά έπιπλα για εκκεντρικές ιδέες διακόσμησης.Ιδέες για το σπίτι που θα κάνουν την διακόσμηση ακόμη πιο εκπληκτική.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Εντυπωσιακά έπιπλα για εκκεντρικές ιδέες διακόσμησης. Ιδέες για το σπίτι που θα κάνουν την διακόσμηση ακόμη πιο εκπληκτική.

Τι πιο καλύτερο από το να γυρίζετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και να χουχουλιάζετε σε μια άνετη πολυθρόνα – καναπέ. Ή να κάθεστε αναπαυτικά εκεί και να διαβάζετε το βιβλίο σας ή να βλέπετε τηλεόραση.
Σίγουρα, στους συγκεκριμένους καναπέδες ακόμα και η εργασία από το σπίτι θα φαίνεται ευχάριστη.
Δείτε, λοιπόν, τους πιο περίεργους αλλά ταυτόχρονα άνετους καναπέδες για το 2017, και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπίτι.

#1 Πολυθρόνα πουλόβερ

Η συγκεκριμένα πολυθρόνα είναι σαν να έχετε κάνει ζουμ στην πλέξη ενός πουλόβερ. Η πολύ άνετη και cozy πολυθρόνα είναι σχεδιασμένη από την Vera Tankun.
Πολυθρόνα πουλόβερ.

#2 Κούνια

Η πιο νανουριστική πολυθρόνα για τους ενήλικες, καθώς όταν καθίσετε εκεί μέσα είναι ικανή να σας αποκοιμίσει με την κίνηση μπρος πίσω που κάνει. Η πολυθρόνα είναι κατάλληλη και για εξωτερικούς χώρους, και είναι σχεδιασμένη από την ομάδα του Yanko Design.
Κούνια.

#3  Καναπές αγκαλιά

Το όνομα του συγκεκριμένου καναπέ είναι Inchworm. Πρόκειται για έναν καναπέ, που όταν ξαπλώνεις πάνω του έχεις την αίσθηση ότι σε αγκαλιάζουν σε κάθε σημείο του σώματός σου. Σχεδιασμένος από την Alexandra Knyazevoy.
Καναπές "αγκαλιά".

#4 Stock από μπαλάκια

Τα μαλακά αυτά μπαλάκια προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και μπορούν να μετατραπούν από καναπέ σε κρεβάτι.
Stock από μπαλάκια.

#5  Η κουβέρτα

Ο συγκεκριμένος καναπές – κουβέρτα είναι ιδανικός για τους πιο κρυουλιάρηδες που αποκοιμούνται στο καναπέ. Βέβαια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν απλός καναπές, και είναι σχεδιασμένος από την Hanna Ernsting.
Καναπές-κουβέρτα.

#6 Φωλιά

Κυριολεκτικά είναι μια φωλιά από μαλακά μαξιλάρια σε σχήμα αυγού. Έχει χωρητικότητα για 2 με 3 άτομα και είναι σχεδιασμένο από την ομάδα του OGE Creative Group.
Φωλιά-καναπές.

#7 Το αιωρούμενο κρεβάτι

Το συγκεκριμένο έπιπλο είναι ιδανικό για τους ονειροπόλους. Καθώς η αίσθηση που αφήνει το κρεβάτι είναι σαν να πετάς στα σύννεφα.

Αιωρούμενο κρεβάτι.

Μια όμορφη και έξυπνη κατασκευή για diy κρεβάτι.

Κατηγορίες Προιόντων