Κουζίνα: DIY διακοσμητικά που θα της δώσουν εκπληκτικό στυλ

Διακόσμηση κουζίνας με DIY διακοσμητικά και DIY κατασκευές για την κουζίνα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες για το σπίτι με DIY κατασκευές για την κουζίνα.

Θέλετε να δώσετε ένα ξεχωριστό στυλ στη διακόσμηση της κουζίνας αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δείξουμε τους πιο οικονομικούς τρόπους. Πως; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.
Υπάρχει πιο οικονομική λύση από τις diy κατασκευές για την διακόσμηση της κουζίνας; Απλές, εύκολες και οικονομικές κατασκευές που θα φτιάξετε με τα χεράκια σας. Βέβαια, για να γίνουν αυτές οι κατασκευές προϋπόθεση είναι να έχετε στην κατοχή σας ορισμένα αντικείμενα. Είμαστε, όμως, βέβαιοι πως σίγουρα τα έχετε.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και εμπνευστείτε για την δική σας κουζίνα.

#1 Τοίχος

Σίγουρα θα έχετε έναν τοίχο που δεν έχετε διακοσμήσει στη κουζίνα. Δεν έχετε λοιπόν από το να τον βάψετε με ειδικό χρώμα μαυροπίνακα (θα το βρείτε σε χρωματοπωλεία) και να ξεκινήσετε με λευκή κιμωλία διάφορα σχέδια.

Μαυροπίνακας κουζίνας.

Μια καλή ιδέα είναι να σημειώνετε το μενού της ημέρας για να γλυτώσετε τα καθημερινά «τι θα φάμε σήμερα».

#2 Βαζάκια

Αλλάξτε την εικόνα από τα βαζάκια φύλαξης τροφίμων που έχετε πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας απλώς περνώντας από πάνω τους λίγο χρώμα. Δημιουργήστε, μάλιστα, γεωμετρικά σχέδια με ένα άλλο.
DIY διακοσμητικά κουζίνας με βαζάκια.

#3 Μικροέπιπλα

Αν έχετε στη κουζίνα σας κάποια βοηθητικά έπιπλα μπορείτε να τα βάψετε σε ένα έντονο χρώμα της επιλογής σας, πάντα των ανάλογων αποχρώσεων της κουζίνας. Για να ολοκληρώσετε αισθητικά το αποτέλεσμα τοποθετήστε στα ράφια τους πολύχρωμα σκεύη ή ακόμη και πολύχρωμες ηλεκτρικές συσκευές, αν έχετε.
DIY κατασκευές για την κουζίνα με μικροέπιπλα.

#4 Έπιπλα

Μια εύκολη και οικονομική επέμβαση στη διακόσμηση της κουζίνας είναι η επένδυση των ντουλαπιών με αυτοκόλλητες ταπετσαρίες (θα τις βρείτε σε μεγάλα βιβλιοπωλεία ή καταστήματα με είδη επίτοιχης διακόσμησης). Μπορείτε να κολλήσετε πάνω στα φύλλα των ντουλαπιών ή ακόμη και στη μπάζα της ντουλάπας.
Έπιπλα κουζίνας.

#5 Πιάτα

Αν έχετε παλιά πιάτα που έχουν ξεμείνει μπορείτε να τα ζωγραφίσετε (μπογιές και ακριλικά θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας). Η ζωγραφική πάνω σε πιάτα είναι ιδιαίτερα εύκολη και θα δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στην κουζίνα.
Διακόσμηση κουζίνας με DIY διακοσμητικά: πιατάκια.
 

Κατηγορίες Προιόντων