Μαύρες κουζίνες με στυλ και προσωπικότητα

Όμορφη διακόσμηση κουζίνας με εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης για μαύρες κουζίνες με στυλ και προσωπικότητα για όλα τα γούστα.

Η διακόσμηση κουζίνας είναι μια σημαντική διαδικασία που παραμελούμε κατά την ανακαίνιση σπιτιού. Δείτε πανέμορφες μαύρες κουζίνες και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

H κουζίνα είναι ένας χώρος δημιουργίας για όλους μας, και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να την διακοσμούμε προσεκτικά, ώστε να μας εμπνέει.

Το μαύρο είναι ένα μοντέρνο και παράτολμο χρώμα, και γι’ αυτό το αποφεύγουμε. Καθώς δεν ξέρουμε πως θα το κάνουμε να φαίνεται κομψό και ταιριαστό με το χώρο μας. Ωστόσο, είναι ένα χρώμα που αν το διαχειριστούμε σωστά δίνει ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω όμορφες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε το μαύρο στη κουζίνα σας. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε γιατί μπορεί πολύ εύκολα να γίνει κιτς.

1. Μαύρο και eclectic στιλ

Ο χώρος και το πάτωμα είναι λευκά, ενώ τα ντουλάπια και μερικές ακόμη λεπτομέρειες είναι μαύρες ώστε να κάνουν τη διαφορά.

Κουζίνα με μαύρο και eclectic στιλ.

2. Φουτουριστικό μαύρο

Η μαύρη κουζίνα συνδυάζεται με μεταλλικά και γκρίζα καθώς και με έναν μεταλλικό φεγγίτη.

Κουζίνα σε φουτουριστικό μαύρο.

3. Μοντέρνο μαύρο

Ένα μοντέρνο τραπέζι με μαύρες καρέκλες, ένα ασπρόμαυρο ριγέ χαλί και μερικές μαύρες λεπτομέρειες είναι ότι πρέπει για μια μοντέρνα κουζίνα. Ω δε συνδυασμός με τις μεταλλικές συσκευές δίνει έξτρα μπόνους αισθητικής στο χώρο.

Μοντέρνα μαύρη κουζίνα.

4. Μαύρο με ξύλινες λεπτομέρειες

Το μαύρο με τις ξύλινες λεπτομέρειες δίνει μια ζεστασιά και άνεση στο χώρο.

Μαύρη κουζίνα με ξύλινες λεπτομέρειες.

5. Ασπρόμαυρο κοντράστ

Οι μαύρες συσκευές ταιριάζουν απόλυτα με την υπόλοιπη κατάλευκη διακόσμηση της κουζίνας. Αυτό που μας κάνει εντύπωση και δίνει άλλο στυλ στο χώρο, είναι ο μαυροπίνακας.

 Ασπρόμαυρη κουζίνα κοντράστ.

6. Μαύρο πάτωμα

Εδώ το μαύρο έχει επιλεχθεί να τοποθετηθεί μόνο στο πάτωμα. Ένα μαύρο πάτωμα δίνει ένα διακριτικό στυλ στο συγκεκριμένο χώρο.

Μαύρο πάτωμα κουζίνας.

7. Μίνιμαλ μαύρο

Μια όμορφη διακόσμηση που ταιριάζει σε κάθε κουζίνα. Ένας μαύρος μαρμάρινος πάγκος, μερικές γυαλιστερές μεταλλικές καρέκλες και μαύρα ντουλάπια είναι ότι πρέπει για να διακοσμήσεις τη κουζίνα σου σε μίνιμαλ γραμμές.

Μαύρη μίνιμαλ κουζίνα.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες με μαύρες κουζίνες και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

Μαύρη κουζίνα. Διακόσμηση μαύρης κουζίνας. Μαύρη κουζίνα με ασημένιες λεπτομέρειες. Μαύρη κουζίνα με στυλ. Μαύρη κουζίνα με ασπρόμαυρο πάτωμα. Μαύρη μεγάλη κουζίνα.

 

 

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό