Μάθετε ποια είναι τα ιδανικά υλικά για τα πατώματα της κουζίνας

Διακόσμηση κουζίνας με τα ιδανικά υλικά για το πάτωμα της κουζίνας

Διακόσμηση κουζίνας:Μάθετε ποια είναι τα ιδανικά υλικά για το πάτωμα της κουζίνας.Ιδέες για το σπίτι.

Θέλετε να διαλέξετε το πάτωμα της κουζίνας σας, αλλά δεν ξέρετε τι να επιλέξετε; Προτού καταλήξετε στο υλικό με το οποίο θα καλύψετε το πάτωμα της κουζίνας σας, καλό είναι να αναλογιστείτε τα ακόλουθα: το στυλ και τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε.

Με βάση αυτά, εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω 4 υλικά πάνω στα οποία αξίζει να περπατάτε. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά και πάρτε ιδέες για την δική σας κουζίνα.

1. Δάπεδο βινυλίου

Είναι η πιο οικονομική επιλογή, και είναι ιδανικό αν σκοπεύετε να περνάτε πολύ χρόνο στην κουζίνα σας ή έχετε παιδιά. Το βινύλιο έχει αυξημένη αντίσταση στην υγρασία, λερώνει δύσκολα ενώ το καθάρισμα του είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Αν θέλετε μεγαλύτερη άνεση, προτιμήστε τα δάπεδα με υπόστρωμα τσόχας τα οποία έχουν πιο μαλακή υφή. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να προτιμήσετε να τα αγοράσετε σε μορφή τάπητα για να δώσετε στο δάπεδό σας ομοιόμορφο look.

Διακόσμηση κουζίνας με τα ιδανικά υλικά για το πάτωμα της κουζίνας

2. Φελλός

Τα δάπεδα από φελλό είναι εξαιρετικά ελαστικά και άνετα κατά το βάδισμα. Επιπλέον, είναι αντιαλλεργικά και έχουν θερμομονωτικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να κρατάνε το χώρο σας ζεστό. Ωστόσο, καθώς είναι εξαιρετικά υδρόφιλο υλικό, εφόσον το επιλέξετε, σας προτείνουμε να περάσετε την επιφάνεια του με βερνίκι πολυουραιθάνης για να το προστατεύσετε από το νερό.

Διακόσμηση κουζίνας με τα ιδανικά υλικά για το πάτωμα της κουζίνας

3. Πλακάκια

Το κλασσικό στυλ που δίνει μια αίσθηση καθαριότητας ενώ είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου. Τα κεραμικά πλακάκια λερώνουν δύσκολα και, παράλληλα, είναι αδιάβροχα. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι top επιλογή για το συγκεκριμένο χώρο. Επιλέξτε, λοιπόν, εκείνα που έχουν υποστεί αντιολισθητική επεξεργασία-ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά.

Διακόσμηση κουζίνας με τα ιδανικά υλικά για το πάτωμα της κουζίνας

4. Ξύλο

Τα ξύλινα δάπεδα κάνουν την κουζίνα πιο ζεστή και της χαρίζουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Σε αντίθεση με άλλα υλικά, το ξύλο δεν είναι ανθεκτικό στο νερό.  Για αυτό, προτιμήστε κόντρα πλακέ αν ο χώρος της κουζίνας σας είναι ευάλωτος στην υγρασία. Επίσης, αν το κόστος του παρκέ σας φαίνεται μεγάλο, τα δάπεδα laminate αποτελούν μια καλή εναλλακτική λύση. Παράλληλα, είναι εύκολα στην εγκατάστασή τους και πολύ ανθεκτικά στη φθορά, ενώ διαθέτουν μεγάλη ποικιλία χρωματικών επιλογών.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό