Καλάθι αγορών

DIY: Πανέμορφα κρεβάτια από παλέτες

κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι

DIY κατασκευές με εντυπωσιακά κρεβάτια από παλέτες για να πάρετε ιδέες για το σπίτι.

Για κάποιους οι κατασκευές με παλέτες είναι μόδα, ενώ για κάποιους άλλους είναι η οικονομικότερη λύση. Τα κρεβάτια από παλέτες είναι μια νέα μόδα που δεν λέει να φύγει, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τα προτιμούν και δημιουργούν καταπληκτικά σχέδια για τα υπνοδωμάτια τους.
Τα βασικά πλεονεκτήματα ενός κρεβατιού από παλέτες είναι πως μπορεί να φτιαχτεί εύκολα, κοστίζει ελάχιστα και μπορείτε όποτε θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τις παλέτες σε διαφορετικό σχέδιο για να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό έπιπλο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τι θα χρειαστείτε

Θα χρειαστείτε παλέτες τις οποίες θα τις βρείτε στο ξυλουργείο, μπογιά, βίδες, γυαλόχαρτο και μεταλλικές συνδέσεις, τα οποία θα τα βρείτε σε καταστήματα με εργαλεία και βιομηχανικά υλικά.
Βήμα 1ο: Τρίψτε καλά τις παλέτες με γυαλόχαρτο ή με πλάνη (ειδικό εργαλείο που λειαίνει ξύλινες επιφάνειες).
Βήμα 2ο: Αν θέλετε μπορείτε να βάψετε τις παλέτες σας σε ότι απόχρωση θέλετε και στην συνέχεια αφήστε τις να στεγνώσουν καλά.
Βήμα 3ο Χρησιμοποιήστε μεταλλικές συνδέσεις για να βιδώσετε τις παλέτες μεταξύ τους και να είναι το κρεβάτι σας πιο ασφαλές.
Βήμα 4ο: Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με ένα δεύτερο στρώμα από παλέτες που θα τοποθετηθούν πάνω στο πρώτο στρώμα. Βιδώστε τις πάνω με τις κάτω παλέτες χρησιμοποιώντας μεταλλικές συνδέσεις.
Βήμα 5ο: Τοποθετήστε πάνω από τις παλέτες το στρώμα σας και το κρεβάτι σας είναι έτοιμο.

Extra tips!

 1. Αν δεν θέλετε να φαίνονται οι παλέτες, μπορείτε να ντύσετε ολόκληρη την βάση του κρεβατιού με ένα ύφασμα/κάλυμμα, δημιουργώντας ένα κλασσικό κρεβάτι με στρώμα/υπόστρωμα.
 2. Φυσικά τα ξύλα, όπως και σε κάθε κατασκευή από παλέτες, μπορούν να βαφτούν και να επεξεργαστούν σαν οποιαδήποτε άλλη ξύλινη επιφάνεια.
 3. Γενικά, τα κρεβάτια από παλέτες είναι μια άκρως οικονομική και ιδιαίτερη λύση τουλάχιστον για φοιτητικά σπίτια, για παιδικά δωμάτια, για εξοχικά σπίτια κλπ.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κρεβάτια από παλέτες και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι
Σε αυτό το σχέδιο υπάρχει κρυφός φωτισμός μέσα στο κρεβάτι, ο οποίος δίνει ένα μαγευτικό αποτέλεσμα στο δωμάτιο.

κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι
Εδώ βλέπουμε ένα κεφαλάρι κρεβατιού από παλέτες μαζί με ένα ρομαντικό στοιχείο.

κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι
Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο. Οι συγκεκριμένοι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν έξυπνα τα κενά ανάμεσα στις παλέτες τους ως χώρο για τα βιβλία τους.

κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι
Αυτό το κρεβάτι είναι το όνειρο κάθε παιδιού. Δεν είναι μόνο το ότι τα εκπληκτικά του σκαλοπάτια έχουν αποθηκευτικό χώρο, αλλά περιλαμβάνει επίσης και πτυσσόμενο κρεβάτι.

κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι
Αυτό το κρεβάτι είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν αποθηκευτικό χώρο για τα παπούτσια.

κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι
Αυτό το κρεβάτι χρησιμοποιεί φωτισμό LED για να φωτίζει το κεφαλάρι. Ο συγκεκριμένος φωτισμός αλλάζει και χρώματα.

κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι κρεβάτια από παλέτες, Φτιάξτο μόνος σου, DIY κατασκευές, κατασκευές, ιδέες για το σπίτι
 

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.