Φοιτητικό σπίτι: Ποια είναι τα απαραίτητα που πρέπει να έχει και ποια τα περιττά

0
598
Τα απαραίτητα κα τα περιττά σε ένα φοιτητικό σπίτι. Πρακτικές ιδέες και λύσεις για το τι πρέπει να έχει ένα φοιτητικό σπίτι.

Τα απαραίτητα κα τα περιττά σε ένα φοιτητικό σπίτι. Πρακτικές ιδέες και λύσεις για να έχετε τα σωστά πράγματα.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που πολλά παιδιά αποχωρίζονται το πατρικό τους και πηγαίνουν στο δικό τους φοιτητικό σπίτι. Και γι αυτό πρέπει να οργανωθείτε και να μην τα αφήσετε όλα την τελευταία στιγμή.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε ποια είναι τα απαραίτητα που πρέπει να έχει ένα φοιτητικό σπίτι αλλά και όλα όσα είναι περιττά.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και πάρτε ιδέες για το σπίτι.

Τι πρέπει να έχει ένα φοιτητικό σπίτι:

1. Γουοκ

Όσο περίεργο και να σας ακούγεται το γουόκ είναι το μόνο κατσαρολικό που θα χρειαστείτε. Μέσα στο συγκεκριμένο σκεύος μπορείτε να τηγανίσετε, να βράσετε αλλά και να ψήσετε.

Γουοκ.
Με το γουόκ μπορείτε να κάνετε ουσιαστικά τα πάντα.

2. Πιτζάμες και φόρμες

Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι οι φοιτητές δεν πλένουν όλη την ώρα ρούχα, καλό θα είναι να έχετε αρκετές πιτζάμες και φόρμες για κάθε μέρα.

3. Πολλά ζεστά ρούχα

Αν δεν υπάρχει θέρμανση στο φοιτητικό σπίτι, καλό θα είναι να πάρετε αρκετά ζεστά και άνετα ρούχα για να φοράτε μέσα στο σπίτι. Ιδανικά είναι τα ισοθερμικά μπλουζάκια και παντελόνια για να σας κρατάνε ζεστούς τα κρύα βράδια του χειμώνα.

4. Χρωμοπαγίδες

Η ιδανική λύση για να ξεχωρίζει ο φοιτητής τα ρούχα πριν το πλύσιμο.

5. Σεντόνια

Το τι σεντόνια θα επιλέξετε για το φοιτητικό σας σπίτι θα σας βοηθήσει και στη διακόσμησή του. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να το διακοσμήσετε μπορείτε να πάρετε σεντόνια που θα δώσουν κατευθείαν στιλ στο υπνοδωμάτιό σας.

Κρεβάτι με πάπλωμα.

5. Μεγάλα μπουκάλια σαμπουάν και conditioner

Τα μεγάλα μπουκάλια είναι πολύ πιο οικονομικά και θα διαρκούν πολύ περισσότερο, θα τα βρείτε εύκολα σε σούπερ μάρκετ.

6. Ένα ράντζο

Σίγουρα κάποια στιγμή θα θελήσετε να φιλοξενήσετε κάποιον φίλο ή και κάποιον συγγενή σας. Ένα ράντζο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο ενώ είναι πολύ βολικό και στην αποθήκευση μιας και διπλώνει στα δύο.

Τι να μην πάρετε:

1. Σετ κουζίνας

Όσο περίεργο και να σας ακούγεται δεν θα χρειαστείτε ολόκληρα σετ κουζινικών. Πάρτε τα απαραίτητα κουταλοπίρουνα και θα δείτε ότι δεν θα σας λείψει τίποτα.

2. Τηλεόραση

Σίγουρα θα έχετε μαζί σας ένα λαπτοπ ή υπολογιστή οπότε η τηλεόραση είναι περιττή. Καθώς, μέσα από τον υπολογιστή μπορείτε να βλέπετε live τι παίζουν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

3. Καθαριστικό τζαμιών

Σε καμία περίπτωση δεν θα καθαρίσετε τα τζάμια και τα παράθυρα του φοιτητικού σπιτιού. Επομένως, ένα καθαριστικό τζαμιών είναι μια περιττή αγορά.

4. Κεριά

Παρόλο που μυρίζουν όμορφα και δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, ποτέ δεν θα τα χρησιμοποιήσετε.

Κεριά.

5. Σιδερώστρα

Είναι μια περιττή αγορά καθώς το σιδέρωμα μπορεί να γίνει και πάνω στο κρεβάτι. Απλώστε, λοιπόν, ένα έξτρα σεντόνι και κάντε τη δουλειά σας.