Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τα παλιά σεμεδάκια

Διακόσμηση σπιτιού με DIY κατασκευές από παλιά σεμεδάκια.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διακόσμηση σπιτιού με DIY κατασκευές από παλιά σεμεδάκια. Ιδέες για το σπίτι που αφορούν όλα τα γούστα.

Τα παλιά σεμεδάκια έκαναν comeback, και επέστρεψαν στη μόδα πιο δυναμικά από ποτέ. Βέβαια, τώρα δεν τα χρησιμοποιούμε στη διακόσμηση όπως κάναμε παλαιότερα, αλλά στολίζουμε διάφορα διακοσμητικά του σπιτιού μας.
Δείτε παρακάτω μερικές όμορφες ιδέες για diy κατασκευές που μπορείτε να κάνετε με τα παλιά σεμεδάκια.

1. Τσάντα

Μια πολύ όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε την υφασμάτινη τσάντα σας με τα σεμεδάκια της γιαγιάς. Κολλήστε ή ράψτε στο πίσω μέρος της τσάντας ένα μικρό σεμεδάκι, με κλωστή στο χρώμα του σεμέν. Αμέσως η τσάντα σας θα αποκτήσει vintage χαρακτήρα και θα δώσει στυλ στην εμφάνιση της.
Προσοχή! Μην το παρακάνετε βάζοντας σεμέν σε όλη την τσάντα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό, και θα κουράζει στο μάτι.
Τσάντα με σεμεδάκι.

2. Μαξιλάρι

Μια όμορφη ιδέα για να μεταμορφώσετε ένα “βαρετό” μαξιλάρι. Ράψτε πάνω του ή σε ένα σημείο του ένα από τα σεμεδάκια και αμέσως θα αναδειχθεί και θα ξανά αποκτήσει ενδιαφέρον.
Μαξιλάρι με σεμεδάκι.

3. Τραπεζομάντηλο 

Μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη ιδέα για να μεταμορφώσετε ένα απλό τραπεζομάντηλο. Αν σας περισσεύουν πολλά σεμεδάκια ράψτε τα γύρω-γύρω στο τραπεζομάντηλο με κλωστή στο χρώμα του σεμέν. Αν θέλετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να τα ράψετε σε διάφορα ύψη, έτσι ώστε το τραπεζομάντηλο σας να είναι ασύμμετρο.
Τραπεζομάντηλο με σεμεδάκι.

4. Πινακάκια

Κολλήστε τα σεμεδάκια σας πάνω σε απλούς και μονόχρωμους καμβάδες. Για να κολλήσετε τα σεμεδάκια πάνω στον καμβά θα χρειαστείτε ειδική κόλλα την οποία θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χόμπι.

Πινακάκια με σεμεδάκια.

Αν δεν έχετε μαύρα σεμεδάκια μπορείτε να κάνετε το ίδιο με λευκά πάνω σε μαύρο καμβά.

5. Βιβλία

Δημιουργήστε υπέροχα βιβλία και ημερολόγια και δώστε τους vintage στυλ κολλώντας πάνω τους σεμεδάκια.

Βιβλία.

Μπορείτε να κάνετε αυτό το τρικ και σε παλιά άλμπουμ για να τους δώσετε περισσότερο στυλ.

Φυσικά υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι με τα παλιά σεμεδάκια αρκεί να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Μπορείτε να στολίσετε τοίχους ή και να μεταμορφώσετε ρούχα που δεν φοράτε πια.

Κατηγορίες Προιόντων