Συμβουλές για να δημιουργήσετε εύκολα και οικονομικά ένα πολυτελές μπάνιο

Διακόσμηση μπάνιου με έξυπνα tips για να έχετε ένα πολυτελές μπάνιο.Ιδέες διακόσμησης μπάνιου για "ακριβά" γούστα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Έξυπνα tips για να έχετε ένα πολυτελές μπάνιο.

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που το χρησιμοποιούμε κάθε πρωί και κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε. Επίσης μπορούμε να χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, κάνοντας ένα ζεστό ντουζ. Γι’ αυτό και πρέπει να το κάνουμε να μοιάζει πιο στιλάτο και πολυτελές.
Δεν χρειάζεστε μεγάλο budget για να δημιουργήσετε ένα πολυτελές μπάνιο, καθώς οι αλλαγές που σας προτείνουμε δεν θα κοστίσουν πάνω από 100 ευρώ, και γίνονται μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.
Χρησιμοποιήστε όμορφα διακοσμητικά και βάλτε χρώμα στο μπάνιο σας. Τι περιμένετε λοιπόν; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

1. Προσθέστε λουλούδια στο μπάνιο

Πριν κάνετε την οποιαδήποτε αγορά ρωτήστε τον ανθοπώλη ποια φυτά αντέχουν την υγρασία και είναι κατάλληλα για το μπάνιο. Οι ορχιδέες, οι κάκτοι, το μπαμπού και η αλόη είναι μερικά από τα φυτά που σας προτείνουμε.
Λουλούδια στο μπάνιο.

2. Αντικαταστήστε τις κλασσικές πετσέτες και σαπούνια με πιο πολυτελή

Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να κάνετε μια πλήρης ανακαίνιση στο μπάνιο σας, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να αγοράσετε πολυτελή σαπούνια και πετσέτες. Τοποθετήστε τα σε ένα όμορφο καλάθι και βάλτε τα σε μια γωνία και αμέσως θα προσθέσετε έξτρα μπόνους πολυτέλειας.
Πεσέτες και σαπούνια.

3. Αγοράστε πολυτελή μπουκαλάκια

Αν από την άλλη, δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε ακριβά σαπούνια, σαμπουάν κλπ, αγοράστε απλά πολυτελή μπουκάλια για να βάζετε ακόμα και το πιο οικονομικό προϊόν. Κανείς δεν πρόκειται να το καταλάβει, ειδικά όταν βρίσκεται μέσα σε ένα πολύ όμορφο μπουκαλάκι.
Πολυτελή μπουκαλάκια.

4.  Ανανεώστε τον καθρέφτη

Αντικαταστήστε τον παλιό σας καθρέφτη με έναν πιο όμορφο και στιλάτο.
Στυλάτος καθρέφτης μπάνιου.

5. Τοποθετήστε όμορφες κουρτίνες μπάνιου

Τοποθετήστε δύο φύλλα κουρτίνας που θα ανοίγουν αριστερά – δεξιά, και αντί για την κλασσική νάιλον κουρτίνα προτιμήστε μια υφασμάτινη.
Λευκή κουρτίνα μπάνιου.

6. Επιλέξτε τον σωστό φωτισμό

Ο ρόλος του φωτισμού στο μπάνιο είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον. Προτιμήστε μοντέρνα φωτιστικά, και προσέξτε τη θέση στην οποία θα τα τοποθετήσετε. Δεν πρέπει να αντανακλά στον καθρέφτη γιατί θα κάνει σκιές στο χώρο.
Καθρέφτης με κρυφό φωτισμό.
 

Κατηγορίες Προιόντων