Ανανέωσε το μπάνιο σου με λιγότερα από 100€

Διακόσμηση μπάνιου για να το ανανεώσεις με λιγότερο από 100€
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης μπάνιου για να το ανανεώσεις με λιγότερο από 100€.

Για να κάνεις δραματικές αλλαγές και ολική ανακαίνιση στο μπάνιο, μιλάμε για ένα ποσό με τετραψήφια νούμερα και πάνω. Αν όμως δεν θες να κάνεις ολική ανακαίνιση σκέψου μερικά DIY, τα οποία δεν θα σου κοστίσουν παραπάνω από 100 ευρώ.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και πάρτε όμορφες ιδέες ανακαίνισης για το δικό σας μπάνιο. Για να μην σας κοστίσουν παραπάνω από 100 ευρώ.

#1 Βάψε τα ντουλάπια και τα χερούλια

Η δύναμη λίγων λίτρων μπογιάς δεν θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσσει. Καθώς, είναι η ιδανική λύση για εύκολες και αισθητές αλλαγές με χαμηλό κόστος. Όπως, θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η ιδιοκτήτρια έβαψε γκρι τα λευκά ντουλάπια και πήρε ένα χρυσό σπρέι και πέρασε όλα τα χερούλια των συρταριών, δίνοντάς τους πολυτελές look.
Μπάνιο.

#2 Τοποθέτησε ράφια

Με το να τοποθετήσετε ράφια στο μπάνιο, όχι μόνο ο χώρος θα μοιάζει πιο όμορφα διακοσμημένος, αλλά θα αποκτήσετε και έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Εδώ τοποθετήθηκαν τρία ράφια για να εκμεταλλευτεί ο άχρηστος χώρος πάνω από την λεκάνη της τουαλέτας. Χρησιμοποιήστε ράφια και φθηνές μεταλλικές βάσεις στήριξης με κόστος κάτω από 100 ευρώ.
Ράφια μπάνιου.

#3 Αναβάθμισε τον φωτισμό

Μπορεί τα φωτιστικά μεγάλων εταιριών να φανούν ακριβά για την τσέπη σας, υπάρχουν, όμως πολλές ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Όπως μεγάλα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού και διακόσμησης που έχουν μικρούς θησαυρούς με τιμές του ‘80.

Εντυπωσιακό φωτιστικό μπάνιου.

#4 Ανανέωσε τις ενώσεις

Αν δεν μπορείς να αλλάξεις τα πλακάκια του μπάνιου μπορείς να βάψεις τις ενώσεις ανάμεσα στα πλακάκια. Η ειδική μπογιά για τις ενώσεις μεταμορφώνει κατά ένα μεγάλο βαθμό το πώς φαίνεται το μπάνιο σου, δίνοντας περίγραμμα στα πλακάκια.
Διακόσμηση μπάνιου.

#5 Ραμποτέ στο μπάνιο

Αν χρησιμοποιήσετε κόντρα πλακέ σε τεχνοτροπία ραμποτέ, αμέσως ρίχνετε το κόστος της ανανέωσης του μπάνιου. Αν έχετε μεγάλη επιφάνεια για να ντύσετε μπορείτε να βάλετε ραμποτέ, μόνο στα πρώτα 80-90 εκατοστά του μπάνιου. Μειώνοντας, έτσι, ακόμα περισσότερο το κόστος. Η ανανέωση του παρακάτω μπάνιου πάνω κόστισε 65 περίπου ευρώ.
Ραμποτέ στο μπάνιο.

Κατηγορίες Προιόντων