Καλάθι αγορών

Μοτίβα για τα πλακάκια σας που δεν έχουν περάσει από το μυαλό σας

Μοτίβα για πλακάκια.

Ιδέες διακόσμησης με μοναδικά μοτίβα για πλακάκια σας.Ιδέες για το σπίτι που δεν έχουν περάσει από το μυαλό σας.

Τα πλακάκια είναι αρκετά χρήσιμα για την επένδυση των τοίχων του μπάνιου και της κουζίνας σας. Όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας τα τετράγωνα πλακάκια που επενδύουν τους τοίχους τοποθετημένα το ένα δίπλα και κάτω από το άλλο. Το ξέρατε, όμως, πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι τοποθέτησης, δημιουργώντας πρωτότυπα μοτίβα;
Τα σκανδιναβικά πλακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας και πολύ διακοσμητές τα χρησιμοποιούν. Πρόκειται για λευκά, ορθογώνια πλακάκια μικρού μεγέθους, γνωστά και ως subway tiles. Υπάρχουν, βέβαια, και αντίστοιχα τετράγωνα, που είναι γνωστά ως square subway tiles.
Με αυτά τα πλακάκια μπορείτε να «παίξετε» τοποθετώντας τα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους στον τοίχο σας. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και πάρτε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

#1 Ψαροκόκαλο

Το συγκεκριμένο μοτίβο ψαροκόκαλο ή αλλιώς herringbone είναι ένα μοτίβο που χρησιμοποιείται κυρίως στα πατώματα. Είναι, όμως, και ένας πολύ όμορφος τρόπος για τους τοίχους της κουζίνας σας.
Πλακάκι ψαροκόκκαλο.

#2 Οριζόντια

Αν θέλετε μια πιο αυστηρή γραμμή στους τοίχους του μπάνιου ή της κουζίνας, η οριζόντια τοποθέτηση είναι ιδανική.
Οριζόντια πλακάκια.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Διπλό Crosshatch

Το διπλό crosshatch περιλαμβάνει δυάδες από τα πλακάκια, τοποθετημένα εναλλάξ οριζόντια και κάθετα πάνω στο τοίχο σας. Δείτε πόσο στυλ δίνει αυτό το μοτίβο στο μπάνιο της φωτογραφίας.
Πλακάκι διπλό crosshatch.

#4 Τριπλό Crosshatch

Τοποθετήστε τα πλακάκια σας σε τριπλό crosshatch. Αυτό προϋποθέτει να δημιουργήσετε “ρίγες” όπου στη μία θα είναι τοποθετημένα παράλληλα, ενώ στην από κάτω κάθετα σε τριάδες.

Πλακάκι τριπλό crosshatch
Είναι ένα ασυνήθιστο και πολύ ενδιαφέρον μοτίβο.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Κάθετα

Αν προτιμάτε κάτι μίνιμαλ και πιο κλασικό, τοποθετήστε τα πλακάκια σας κάθετα. Άλλωστε, πολλές φορές, η απλότητα είναι αυτή που έχει την γοητεία.
Κάθετα πλακάκια.

#6 Κάθετα offset

Αν πάντως δεν ξέρετε αν θέλετε ένα κλασικό ή ένα πιο τολμηρό μοτίβο, η παρακάτω λύση είναι ιδανική. Βάλτε κάθετα τα πλακάκια με το ένα να ξεκινάει από τη μέση του άλλου. Είναι μια ασφαλής λύση που θα προσθέσει, όμως, μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον.
Κάθετα offset πλακάκια.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.