Ένα πανέμορφο διαμέρισμα για δύο άτομα

Ιδέες διακόσμησης, διαμέρισμα 52 τ.μ., διακόσμηση, βιομηχανική διακόσμηση
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης από ένα διαμέρισμα 52 τμ. Το παρακάτω σπίτι έχει εμπνευστεί την βιομηχανική διακόσμηση.

Με τον όρο “βιομηχανική διακόσμηση” κατά κύριο λόγο εννοούμε τσιμεντένια πατώματα και ξύλινοι τοίχοι. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται στη Ρωσία και έχει τσιμεντένια ταβάνια και ξύλινα πατώματα.
Το διαμέρισμα είναι μόλις 52 τ.μ. αλλά όλοι χώροι του είναι πολύ λειτουργικοί. Καθώς σε αυτό το διαμέρισμα δεν υπάρχει τίποτα περιττό.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω δείτε πως είναι διακοσμημένο και θα μείνετε σίγουρα με το στόμα ανοιχτό. Πάρτε όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το δικό σας μικρό διαμέρισμα.
#1 Τα μαύρα και τα κόκκινα καλώδια που είναι κολλημένα στο ταβάνι κάνουν το διαμέρισμα να δείχνει ακόμα πιο “βιομηχανικό”. Κατά τα άλλα το ανοιχτόχρωμο ξύλο κυριαρχεί στον χώρο.
#2 Δίπλα ακριβώς στο σαλόνι βρίσκεται η ξύλινη τραπεζαρία του σπιτιού. Ιδανική για τα δείπνα του ζευγαριού που μένει στο διαμέρισμα.
Διαμέρισμα με βιομηχανική διακόσμηση.
#3 Ένας τριθέσιος καναπές είναι αρκετός για ένα διαμέρισμα 52 τμ. Εντύπωση μας κάνει ο άδειος λευκός τοίχος πίσω από τον καναπέ. Στον οποίο έχουν τοποθετηθεί ως διακοσμητικά μόνο δύο πίνακες που δεν είναι κρεμασμένοι αλλά ακουμπούν στο πάτωμα.
Τριθέσιος καναπές.
#4 Από ψηλά η τραπεζαρία μας αρέσει ακόμα περισσότερο γιατί μπορούμε να παρατηρήσουμε τη λεπτομέρεια με την οποία φτιάχτηκε.
Ξύλινη τραπεζαρία.
#5 Το πράσινο και το κόκκινο που έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος δίνουν μια παραπάνω ζωντάνια στον χώρο.
Διαμέρισμα με πράσινες και κόκκινες πινελιές.
#6 Στην κουζίνα κυριαρχεί το λευκό και το ανοιχτόχρωμο ξύλο. Ενώ τη διαφορά κάνουν τα ιδιαίτερα πλακάκια τα οποία υπάρχουν και στο χολ του διαμερίσματος.
Λευκή κουζίνα με ξύλινες πινελιές.
#7 Το πράσινο που υπάρχει στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι του δωματίου δίνει χαρακτήρα και στο υπνοδωμάτιο και σε ολόκληρο τον χώρο.
Κουζίνα και υπνοδωμάτιο με διαχωριστικό τοίχο.
#8 Το υπνοδωμάτιο και από πιο κοντά.
Κρεβατοκάμαρα με πράσινο τοίχο.
#9 Και εδώ υπάρχει το γνωστό κόκκινο καλώδιο το οποίο κάνει υπέροχη αντίθεση με το πράσινο του τοίχου.
Υπνοδωμάτιο με κόκκινο καλώδιο.
#10 Παρόλο που το υπνοδωμάτιο είναι πολύ μικρό δεν δείχνει καθόλου ασφυκτικό. Ο λόγος είναι πως υπάρχουν σε αυτό μόνο τα απαραίτητα διακοσμητικά. Δηλαδή ένα κρεβάτι, μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια, δύο μικρά κομοδίνα με κόκκινα πόδια και ένα ράφι στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι.
Υπνοδωμάτιο με πράσινο τοίχο.
#11 Το μπάνιο μας εκπλήσσει μιας και χρησιμοποιείται σε αυτό και κίτρινο, χρώμα που δεν υπάρχει σε κανέναν άλλο χώρο του διαμερίσματος.
Μπάνιο με κίτρινη πινελιά.
 

Κατηγορίες Προιόντων