Καλάθι αγορών

Μάθε πώς να φέρεις το τροπικό στυλ στη διακόσμηση του σπιτιού

Τροπική διακόσμηση.

Μάθετε θα βάλετε την τροπική διακόσμηση στο σπίτι σας.Ιδέες διακόσμησης σπιτιού με αυτή τη νέα τάση.

Σίγουρα κάθε καλοκαίρι οι καλοκαιρινές τάσεις στην διακόσμηση μας απασχολούν καθώς όλοι θέλουμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Τι θα λέγατε λοιπόν για μια λίγο πιο… τροπική διακόσμηση;
Όχι, δεν μιλάμε απλώς για μερικά «φοινικοειδή» φυτά και μερικές μικρές μπανανιές που μπορούν να διακοσμήσουν τον κήπο και την βεράντα σας.  Αναφερόμαστε σε μια διακόσμηση που αφορά τα τροπικά νησιά, την θερμή φιλοξενία, την άνεση και τη χαλάρωση.

Το κλειδί είναι τα έντονα χρώματα, κυρίως το πράσινο αλλά όχι μόνο: το μπλε και το κίτρινο μπορούν να συνδυαστούν θαυμάσια με ένα τροπικό στυλ. Αφήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας ελεύθερη και εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες.
Η τροπική ταπετσαρία της παρακάτω φωτογραφίας είναι σίγουρο πως αλλάζει το ύφος όλου του δωματίου. Απευθύνεται σε τολμηρούς και σε όσους δεν φοβούνται να κάνουν μια αλλαγή που θα τους κάνει να νιώθουν πως βρίσκονται σε κάποιο τροπικό νησί.
Τροπική ταπετσαρία.
Αν ωστόσο δεν θέλετε να καλύψετε τους τοίχους σας με την παραπάνω ταπετσαρία, το καταλαβαίνουμε. Μπορείτε να εντάξετε στη διακόσμησή σας ένα μαξιλάρι και μερικά φυτά που θα δίνουν την ίδια αίσθηση. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να γυρίσετε στην παλιά σας διακόσμηση.
Καθιστικό με τροπική διακόσμηση.
Η ταπετσαρία είναι ιδανική, όμως, για το μπάνιο: Κάνει απίστευτη αντίθεση με τα λευκά είδη υγιεινής και σίγουρα θα σας εμπνεύσει όταν την κοιτάτε κάνοντας το μπάνιο σας.

Μπάνιο με τροπική ταπετσαρία.
Επενδύστε το μπάνιο σας με την πανέμορφη ταπετσαρία.

Μπορείτε να εντάξετε το τροπικό στυλ στα σεντόνια και στα λευκά σας είδη. Σε συνδυασμό με ένα φυτό και την αίσθηση του φυσικού στοιχείου που προσφέρει, είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθείτε.
Λευκά είδη με τροπικό στυλ.
Τα λευκά είδη είναι μια καλή ευκαιρία για να εντάξετε την τροπική διακόσμηση στο δωμάτιό σας.

Τέλος, για όσους από εσάς θα θέλατε κάτι πιο… συντηρητικό μπορείτε να βάλετε μερικούς πίνακες στον τοίχο σας που θα απεικονίζουν τροπικά φύλλα και φυτά. Έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες παρεμβάσεις.
Καθιστικό με πίνακες.
Μερικοί πίνακες αρκούν για να φέρουν μια τροπική νότα στον χώρο σας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.