Μάθε πώς να φέρεις το τροπικό στυλ στη διακόσμηση του σπιτιού

Τροπική διακόσμηση.

Μάθετε θα βάλετε την τροπική διακόσμηση στο σπίτι σας.Ιδέες διακόσμησης σπιτιού με αυτή τη νέα τάση.

Σίγουρα κάθε καλοκαίρι οι καλοκαιρινές τάσεις στην διακόσμηση μας απασχολούν καθώς όλοι θέλουμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Τι θα λέγατε λοιπόν για μια λίγο πιο… τροπική διακόσμηση;

Όχι, δεν μιλάμε απλώς για μερικά «φοινικοειδή» φυτά και μερικές μικρές μπανανιές που μπορούν να διακοσμήσουν τον κήπο και την βεράντα σας.  Αναφερόμαστε σε μια διακόσμηση που αφορά τα τροπικά νησιά, την θερμή φιλοξενία, την άνεση και τη χαλάρωση.

Το κλειδί είναι τα έντονα χρώματα, κυρίως το πράσινο αλλά όχι μόνο: το μπλε και το κίτρινο μπορούν να συνδυαστούν θαυμάσια με ένα τροπικό στυλ. Αφήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας ελεύθερη και εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες.

Η τροπική ταπετσαρία της παρακάτω φωτογραφίας είναι σίγουρο πως αλλάζει το ύφος όλου του δωματίου. Απευθύνεται σε τολμηρούς και σε όσους δεν φοβούνται να κάνουν μια αλλαγή που θα τους κάνει να νιώθουν πως βρίσκονται σε κάποιο τροπικό νησί.

Τροπική ταπετσαρία.

Αν ωστόσο δεν θέλετε να καλύψετε τους τοίχους σας με την παραπάνω ταπετσαρία, το καταλαβαίνουμε. Μπορείτε να εντάξετε στη διακόσμησή σας ένα μαξιλάρι και μερικά φυτά που θα δίνουν την ίδια αίσθηση. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να γυρίσετε στην παλιά σας διακόσμηση.

Καθιστικό με τροπική διακόσμηση.

Η ταπετσαρία είναι ιδανική, όμως, για το μπάνιο: Κάνει απίστευτη αντίθεση με τα λευκά είδη υγιεινής και σίγουρα θα σας εμπνεύσει όταν την κοιτάτε κάνοντας το μπάνιο σας.

Μπάνιο με τροπική ταπετσαρία.
Επενδύστε το μπάνιο σας με την πανέμορφη ταπετσαρία.

Μπορείτε να εντάξετε το τροπικό στυλ στα σεντόνια και στα λευκά σας είδη. Σε συνδυασμό με ένα φυτό και την αίσθηση του φυσικού στοιχείου που προσφέρει, είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθείτε.

Λευκά είδη με τροπικό στυλ.
Τα λευκά είδη είναι μια καλή ευκαιρία για να εντάξετε την τροπική διακόσμηση στο δωμάτιό σας.

Τέλος, για όσους από εσάς θα θέλατε κάτι πιο… συντηρητικό μπορείτε να βάλετε μερικούς πίνακες στον τοίχο σας που θα απεικονίζουν τροπικά φύλλα και φυτά. Έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες παρεμβάσεις.

Καθιστικό με πίνακες.
Μερικοί πίνακες αρκούν για να φέρουν μια τροπική νότα στον χώρο σας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό