Καλάθι αγορών

Υπόθεση τοίχος: Ιδέες διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού

Διακόσμηση τοίχου με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού.

Διακόσμηση τοίχου με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού. Μάθετε έξυπνες και μοναδικές ιδέες για το σπίτι σας.

Η πιο μοντέρνα διακόσμηση επιβάλλει να αντικαταστήσουμε τα κάδρα και τους πίνακες από τους τοίχους με αντικείμενα που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Γι’ αυτό επιλέξαμε να σας δείξουμε έξι εναλλακτικές προτάσεις, μία για κάθε χώρο του σπιτιού σας.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

#1 Κουζίνα

Η πιο εύκολη λύση είναι να διακοσμήσετε την κουζίνα σας με παλιά σκεύη και εργαλεία μαγειρικής. Βέβαια, τα αντικείμενα αυτά θα είναι μόνο διακοσμητικά και όχι για χρήση στο μαγείρεμα. Αν δεν έχετε παλιά αντικείμενα κουζίνας μπορείτε να τα αναζητήσετε σε παλαιοπωλεία.
Αφού, λοιπόν, βρείτε αυτά που σας αρέσουν πάρτε μια ράγα και κρεμάστε τα εκεί. Ή βάλτε καρφάκια και κρεμάστε τα διάσπαρτα στον τοίχο σας. Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε με Delftware πιάτα (ζωγραφιστά πιάτα συνήθως σε αποχρώσεις του λευκού και του μπλε) για να δώσετε έξτρα μπόνους αισθητικής στο χώρο σας.

Κουζινικά σκεύη στην κουζίνα.
Συμπληρώστε τη διακόσμησή σας με μπαρόκ πορτραίτα ύφους Ρέμπραντ.

#2 Τραπεζαρία

Τα παραδοσιακά χαλιά ή υφαντά πολλές φορές είναι μικρά έργα τέχνης, και γι αυτό καλό είναι να τα αναδεικνύεται με κάθε τρόπο. Κρεμάστε ένα τέτοιο χαλί ή υφαντό πάνω από το μπουφέ της τραπεζαρίας αντί για έναν καθρέφτη. Τα χρώματα και τα σχέδια του θα χρωματίσουν ολόκληρο το χώρο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω.
Τα υφαντά αποτελούν μέρος της εγχώρια λαϊκής τέχνης. Μπορείτε να τα βρείτε σε διαφορετικές υφές και σχέδια από τα Γιάννενα μέχρι την Κρήτη και από τη Δράμα μέχρι τη Ζάκυνθο. Οι τοποθεσίες, όπως καταλαβαίνετε, είναι τυχαίες. Και αυτό για να δείξουμε πως σε κάθε τόπο της χώρας μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά υφαντά με διαφορές στα σχέδια, τις τεχνικές και τις κλωστές ύφανσης.
Χαλί στον τοίχο.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Καθιστικό

Το ποδήλατο είναι μια ιδιαίτερη κατασκευή προηγούμενων αιώνων που ακόμα και τώρα δεν έχει αναγνωριστεί επίσης ο πρώτης εφευρέτης του. Για όσους είναι λάτρης της ποδηλασίας, δεν έχουν από το να χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο ως διακοσμητικό στοιχείο του καθιστικού. Δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι αυτό που χρησιμοποιείτε τώρα. Μπορείτε να βάλετε ένα της δεκαετίας του ’40 ή ακόμη και του ’70 καθώς ο σχεδιασμός τους είναι άκρως αναγνωρίσιμος έναντι των υπολοίπων. Βρείτε ένα σημείο του καθιστικού σας που να μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια διακοσμητική επέμβαση και βιδώστε στο ταβάνι μια βάση ποδηλάτου για να κρεμάσετε εκεί το ποδήλατο.
Μάθετε πρωτότυπες ιδέες για να αποθηκεύσετε το ποδήλατό σας αν ζείτε σε διαμέρισμα.

Ποδήλατο στον τοίχο.
Κρατήστε τον υπόλοιπο χώρο σε ήσυχες χρωματικά και διακοσμητικά γραμμές για να αποφύγετε αισθητικά λάθη.

#4 Υπνοδωμάτιο

Για το υπνοδωμάτιο σας δημιουργήστε ένα μοναδικό μπουντουάρ κρεμώντας τα κοσμήματα του λαιμού στον τοίχο αντί για κάδρα ή καθρέφτη. Με αυτή τη διακοσμητική κατασκευή θα κερδίσετε, εκτός από χρώμα, και χρόνο από τη ζωή σας αφού δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε το κατάλληλο κόσμημα για το συνολάκι σας. Οριοθετήστε το χώρο που θα φτιάξετε το μπουντουάρ σας και βιδώστε στον τοίχο μερικά μικρά στρογγυλά πόμολα που είναι μακράν πιο εντυπωσιακά από τα απλά καρφιά.
Αξεσουάρ και μπιζού στον τοίχο.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Μπάνιο

Μια πολύ όμορφη και πρακτική ιδέα είναι να μετατρέψετε μια παλιά ξύλινη σε ράφι – κρεμάστρα για το μπάνιο σας. Κόψτε το κάθισμα της καρέκλας αφήνοντας τουλάχιστον 10 εκατοστά υπόλοιπο από την πλάτη της (για το ράφι αργότερα) ενώ τα δύο πίσω πόδια της καρέκλας κόψτε τα σύρριζα με την επιφάνεια του καθίσματος. Στη συνέχεια, βάψτε την νέα σας κατασκευή στο χρώμα που σας αρέσει και αφού στεγνώσει κρεμάστε την ανάποδα δίπλα από τον καθρέφτη του νιπτήρα.
Διακόσμηση μπάνιου.

#6 Διάδρομος – Χολ

Προμηθευτείτε μερικά ξύλινα πηχάκια στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Και έπειτε δημιουργήστε με αυτά ένα πλαίσιο στο κάτω μέρος του διαδρόμου του σπιτιού σας ή του χολ. Γεμίστε το πλαίσιο με βαφή μαυροπίνακα και κάντε αυτόματα τον πιο αδιάφορο χώρου του σπιτιού σημείο συνάντησης και παιχνιδιού για τα παιδιά σας.
Διακόσμηση χωλ με φωτογραφίες και μαυροπίνακα.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.