Οι χειρότερες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

Οι χειρότερες ιδέες διακόσμησης και φροντίστε να μην κάνετε τα παρακάτω διακοσμητικά λάθη για να έχετε μια εντυπωσιακή διακόσμηση
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ποιες είναι οι χειρότερες ιδέες διακόσμησης. Αποφύγετε τα παρακάτω διακοσμητικά λάθη και θα έχετε μια εντυπωσιακή διακόσμηση.

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας το mix ‘n’ match στυλ. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι όλα πάνε με όλα. Υπάρχουν μερικά κραυγαλέα λάθη που θα σας καταστρέψουν την συνολική διακόσμηση και τις προσπάθειες για ένα όμορφο σπίτι. Δείτε παρακάτω μερικές από τις χειρότερες ιδέες διακόσμησης. Αποφύγετε τα παρακάτω διακοσμητικά λάθη και θα έχετε την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση.

1. Κάδρα με φωτογραφίες

Δεν λέμε, οι οικογενειακές φωτογραφίες και τα πορτραίτα είναι πολύ ωραία. Αλλά καλύτερα να μην τα τοποθετείτε μέσα σε υπνοδωμάτιο, γιατί θα νιώθετε συνεχώς πως πολλά μάτια παρακολουθούν την κάθε σας κίνηση. Προτιμήστε να κρεμάσετε τα πορτραίτα και τις οικογενειακές φωτογραφίες σε έναν ουδέτερο χώρο όπως είναι ο διάδρομος και το χολ.

Κάδρα με φωτογραφίες

Προτιμήστε να κρεμάσετε τα πορτραίτα και τις οικογενειακές φωτογραφίες σε έναν ουδέτερο χώρο.

2. Έντονα χρώματα σε μεγάλες επιφάνειες

Είναι ωραίο να χρησιμοποιείτε έντονες αποχρώσεις σε λεπτομέρειες και διακοσμητικά του σπιτιού. Αλλά καλύτερα να τα αποφεύγετε σε όλες τις επιφάνειες.
Για παράδειγμα, ένα κλασσικό λάθος είναι το βάψιμο όλου του μπάνιου σε έντονες αποχρώσεις όπως τιρκουάζ και πράσινο. Αν σας αρέσουν αυτά τα χρώματα επιλέξτε τα για πιο μικρές επιφάνειες και αντλήστε ιδέες διακόσμησης.

Μπάνιο σε έντονα χρώματα.

Είναι λάθος να βάφετε το μπάνιο σας με έντονα χρώματα. Αν σας αρέσουν οι έντονες αποχρώσεις, προτιμήστε να τις χρησιμοποιήσετε σε διακοσμητικά και μικροέπιπλα.

3. Η υπερβολική επίδειξη τεχνολογικού εξοπλισμού 

Κρύψτε τα πολλά καλώδια και απομακρύνετε τα τεράστια γούφερ και ηχεία που έχετε στο σαλόνι. Κάποτε ήταν της μόδας αλλά πλέον αυτό έχει ξεπεραστεί και είναι προτιμότερες οι μίνιμαλ εκδοχές τους και τα κρυφά καλώδια.

4. Πατάκι στο μπάνιο

Θεωρείται ένα από τα πιο κιτς διακοσμητικά από μια άλλη εποχή. Αν έχετε κι εσείς πατάκι για την τουαλέτα απομακρύνετε το αμέσως. Αυτό είναι ένα από τα πιο σοβαρά διακοσμητικά λάθη που μπορείτε να διαπράξετε στο μπάνιο σας. Ακόμα χειρότερο είναι το ασορτί κάλυμμα για το καπάκι της τουαλέτας.

Ροζ πατάκι μπάνιου

Ακόμα χειρότερο είναι το ασορτί κάλυμμα για το καπάκι της τουαλέτας.

5. Η τοποθέτηση του κρεβατιού στη γωνία του τοίχου

Αυτή είναι μία μόδα που συναντούσαμε συχνά πριν 20-30 χρόνια στην λίστα για τις ιδέες διακόσμησης. Απομακρύνετε το κρεβάτι από τους τοίχους και επιλέξτε να το βάλετε περίπου στη μέση του δωματίου.

Κρεβατοκάμαρα

Απομακρύνετε το κρεβάτι από τους τοίχους και επιλέξτε να το βάλετε περίπου στη μέση του δωματίου.

Κατηγορίες Προιόντων