Κιτς διακοσμητικές συνήθειες που πρέπει επειγόντως να σταματήσουμε

Κιτς διακοσμητικές συνήθειες που πρέπει να κόψουμε.
Το καρό είναι μια μόδα που έρχεται και φεύγει συνεχώς, γι’ αυτό μην κάνετε την υπερβολή.

Κιτς διακοσμητικές συνήθειες που πρέπει επειγόντως να σταματήσουμε.

Όπως εξελίσσεται η μόδα έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τη διακόσμηση. Σίγουρα οι παρακάτω διακοσμητικές συνήθειες ήταν στη μόδα πριν μερικά χρόνια. Πλέον, όμως θεωρούνται ξεπερασμένα και κιτς trends.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι ξεπερασμένες συνήθειες και βγάλτε τα από το σπίτι σας σήμερα κι όλας.

1. Επεξεργασμένα έπιπλα

Τα vintage έπιπλα παρόλο που είναι στη μόδα φροντίστε να μην το παρακάνετε, καθώς θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Μιας και είναι στη μόδα οι diy δημιουργίες γιατί δεν βάφετε το παλιό σας ξύλινο έπιπλο; Κάτι τέτοιο θα του αλλάξει εντελώς το στυλ, και δεν θα φαίνεται σαν να έχει ξεμείνει από την προγιαγιά σας.

2. Industrial διακόσμηση

Δεν λέμε, είναι πολύ όμορφη η industrial διακόσμηση, αλλά ζούμε στην εποχή όπου κυριαρχεί το μίνιμαλ στυλ. Αν, λοιπόν, θέλετε μια πιο industrial διακόσμηση προτιμήστε την στην πιο μίνιμαλ εκδοχή της.

Industrial διακόσμηση.3. Ανοξείδωτες συσκευές

Πολλοί υποστηρίζουν ότι επιστρέφουν στη μόδα, όμως οι συγκεκριμένες συσκευές έχουν το πλεονέκτημα του να γεμίζουν δαχτυλιές και λεκέδες. Βέβαια, καθαρίζονται πιο εύκολα από άλλα υλικά, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να ζείτε μέσα σε μια κουζίνα που μοιάζει με εστιατορίου.

4. Υπερβολή στο καρό

Το καρό είναι πολύ όμορφο σε λεπτομέρειες όπως τραπεζομάντηλα και διακοσμητικά, όμως αν το παρακάνετε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ βαρύ.

Καρό δωμάτιο.
Το καρό είναι μια μόδα που έρχεται και φεύγει συνεχώς, γι’ αυτό μην κάνετε την υπερβολή.

5. Φλοράλ

Το φλοράλ είναι ακριβώς όπως και το καρό, έχει δηλαδή τις στιγμές του. Παρόλο που την παρούσα χρονική περίοδο το φλοράλ αποτελεί μόδα, ωστόσο μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε κιτς trend. Αποφύγετε λοιπόν τα έντονα φλοράλ σε μεγάλες επιφάνειες και προτιμήστε τα σε πιο διακριτικά σημεία.

6. «Ποδιές» στις κουρτίνες

Πραγματικά, η πιο κιτς συνήθεια που μερικοί το έχουν ακόμη στο σπίτι τους.  Μπορεί κάποια εποχή να ήταν της μόδας, τώρα  είναι από τα πιο ξεπερασμένα trends.

Ποδιές στις κουρτίνες.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό