Καλάθι αγορών

Μια σοφίτα 45 τετραγωνικών μέτρων που χωράει τα πάντα

Ιδέες διακόσμησης από μια σοφίτα 45 τ.μ. στο Λονδίνο.

Ιδέες διακόσμησης από μια όμορφη σοφίτα στο Λονδίνο. Πρωτότυπες ιδέες για το σπίτι σας.

Η εντυπωσιακή αυτή σοφίτα ανήκει στους Catherine Verna Bentley και Louis Hagen Hall. Είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και έχουν δημιουργήσει την εταιρεία Bentley Hagen Hall.
Η πανέμορφη και αέρινη σοφίτα βρίσκεται στο Ανατολικό Λονδίνο και είναι μόλις 45 τετραγωνικών μέτρων. Αυτό βέβαια, δεν ήταν πρόβλημα για τους δύο λάτρεις της διακόσμησης. Οι ιδιοκτήτες έχουν βρει τρόπους ώστε να έχουν ευέλικτα δωμάτια και χώρους αποθήκευσης. Πραγματικά την έχουν διακοσμήσει με πολύ κομψούς, στιλάτους και έξυπνους τρόπους.
Διαθέτει υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, καθιστικό, χώρο εργασίας και δωμάτιο καλεσμένων, και όλα αυτά μέσα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα.  Δείτε παρακάτω και πάρτε ιδέες για το δικό σας μικρό σπίτι.
Ιδέες διακόσμησης από μια σοφίτα 45 τ.μ. στο Λονδίνο.
Η καινοτομία ξεκινάει από το χολ το οποίο περνάει μέσα από το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο και οδηγεί στο καθιστικό. Όλοι γνωρίζουμε ότι στις μοντέρνες ανακαινίσεις παλιών χώρων ψηλώνουν το ταβάνι όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, το ζευγάρι προτίμησε να χαμηλώσει λίγο το ταβάνι σε αυτό το σημείο. Και αυτό, γιατί πάνω από το ταβάνι έχει δημιουργηθεί ένας χώρος αποθήκευσης, ο οποίος είναι προσβάσιμος  από το υπνοδωμάτιο.

Η κουζίνα μιας σοφίτας.
Το ψυγείο είναι εντοιχισμένο.

Η κουζίνα είναι ιδιαίτερα διακριτική χάρη στην εντοιχισμένη κατασκευή που κρύβει το ψυγείο. Η επένδυση στα ντουλάπια είναι με επεξεργασμένο γυαλί, κάτι που συμβάλει στην αίσθηση ελαφρότητας του χώρου, ενώ παράλληλα κρύβει την ακαταστασία. Στην συγκεκριμένη αίσθηση συμβάλουν με τον τρόπο τους και τα ανοιχτά ράφια.
Ανοιχτά ράφια κουζίνας.
Τα ανοιχτά ράφια δίνουν την αίσθηση ενός «ελαφρύ» χώρου.

Το ροζ, παλ χρώμα των τοίχων της κουζίνας είναι σοβάς, ο οποίος δεν έχει βαφτεί, αλλά έχει περαστεί με ένα ματ φινίρισμα.
Ιδέες διακόσμησης από μια σοφίτα 45 τ.μ. στο Λονδίνο.
Δίπλα στην κουζίνα υπάρχει μια γωνία με ράφια διπλής ιδιότητας.

Όπως παρατηρήσατε στην παραπάνω φωτογραφία, δίπλα στην κουζίνα υπάρχει μια γωνία με ράφια. Το χαμηλότερο ράφι σχηματίζει ένα γραφείο που αποτελεί τον χώρο εργασίας του ζευγαριού, ενώ τα Σαββατοκύριακα χρησιμοποιείται ως χώρος καλεσμένων.
Αν δείτε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι αυτός ο χώρος είναι ελαφρώς υπερυψωμένος. Και, αυτό συμβαίνει γιατί στον ανοιχτό χώρο κρύβεται ένα στρώμα που χρησιμεύει ως το κρεβάτι των καλεσμένων.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.