Μενού
Μενού

Ιδέες για να ανανεώσετε το καθιστικό σας ακόμα και αν μένετε σε σπίτι με ενοίκιο

Σπίτι στο ενοίκιο: Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε το καθιστικό σας. Ιδέες διακόσμησης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε το καθιστικό σας.

Μπορεί το σπίτι που μένετε να μην σας ανήκει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το κάνετε «δικό» σας. Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των Ελλήνων που μένουν σε σπίτι με ενοίκιο, προσθέστε τη δική σας πινελιά και προσωπικότητα στο χώρο.
Φτιάξτε το σπίτι των ονείρων σας ακόμα και αν ο χώρος δεν σας ανήκει. Και επειδή το καθιστικό είναι το πιο κομβικό σημείο του σπιτιού, εμείς σας προτείνουμε εύκολους τρόπους για να το ανανεώσετε.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και ξεκινήστε την ανανέωση στο καθιστικό από σήμερα.

1. Διακόπτες

Σίγουρα έχετε ακούσει τη φράση “η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες”. Αν και συνηθίζετε να ακούγεται σε όλα τα είδη πρωταθλητισμού, το ίδιο όμως ισχύει για το σπίτι σας. Η συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να σας φαίνεται περίεργη, αλλά θα φέρει άλλη πνοή στον χώρο σας. Τοποθετήστε, λοιπόν, κάποιο κάλυμμα στους διακόπτες ή πλαισιώστε το με μικρά κάδρα και αυτοκόλλητα βινυλίου για να περάσετε το δικό σας στυλ.
Διακόπτης.

2. Φωτιστικά

Τα φωτιστικά οροφής στο σπίτι που νοικιάζετε είναι από αισθητικά ανύπαρκτα με αποτέλεσμα να μη θέλετε να κοιτάτε ψηλά. Αναβαθμίστε, λοιπόν, τα καπέλα τους ή επιλέξτε ένα φωτιστικό που σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας. Για ένα πιο δραματικό look επιλέξτε μεγάλα φωτιστικά που ακολουθούν λιτές και καθαρές γραμμές.
Καθιστικό με μπλε φωτιστικό.

3. Χαλί

Αν δε σας αρέσει το δάπεδο του καθιστικού σας, μία είναι η λύση: το χαλί. Με αυτόν τον τρόπο θα καλύψετε τα σημεία που δεν σας αρέσει και θα ανανεώστε το χώρο σας. Αν το δάπεδο είναι καλυμμένο με πλακάκια ή μωσαϊκό, προτιμήστε ένα μονόχρωμο χαλί για ένα πιο καθαρό και κομψό αποτέλεσμα. Αν πάλι είναι ξύλινο, προτιμήστε μια φλοκάτη για να δώσει όγκο και ενδιαφέρον στο καθιστικό σας.
Λευκό χαλί σαλονιού.

4. Κουρτίνες

Οι κουρτίνες θα ανανεώσουν το καθιστικό σας σε χρόνο ντετέ. Επίσης, είναι η καλύτερη λύση για να κρύψετε τα ντεμοντέ στόρια και παντζούρια του σπιτιού που νοικιάζετε.
Κουρτίνες σαλονιού.

Main Menu