Πως θα διακοσμήσετε ένα μεγάλο σαλόνι για να φαίνεται γεμάτο

Διακόσμηση σαλονιού και Ιδέες διακόσμησης για να δείχνει μεγαλύτερο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης σαλονιού για να δείχνει πιο γεμάτο.

Πολλά σπίτια έχουν μεγάλο καθιστικό και μικρότερα δωμάτια. Με αποτέλεσμα να μην ξέρουν πως να διακοσμήσουν τον συγκεκριμένο χώρο. Αν, λοιπόν, έχετε και εσείς έναν τέτοιο μεγάλο χώρο και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να το γεμίσετε, πάρτε μερικές από τις παρακάτω ιδέες.

#1 Οργανώστε τις ανάγκες σας

Πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση σκεφτείτε όλες τις δραστηριότητες που κάνετε στο καθιστικό. Σας αρέσει να χαλαρώνετε, να βλέπετε ταινίες, να παίζετε παιχνίδια, να διαβάζετε, να δουλεύετε; Αφού, λοιπόν, ξεχωρίσετε ποιες είναι οι ανάγκες σας προχωρήστε στην κατάλληλη διακόσμηση.

Διακόσμηση σαλονιού για να δείχνει μεγαλύτερο.

Προσθέστε στο σαλόνι τραπεζαρία και γραφείο για να γεμίσετε το σαλόνι σας.

#2 Προσθέστε χαλιά

Τα χαλιά είναι ένα όμορφο διαχωριστικό που δημιουργεί διαφορετικά «δωμάτια» στον ίδιο χώρο. Βάλτε ένα μεγάλο χαλί που να καλύπτει την έκταση που θέλετε να έχετε ως σαλόνι και προσθέστε ένα διαφορετικό χαλί δημιουργώντας χώρο για τραπεζαρία. Μπορείτε να προσθέσετε και ένα τρίτο χαλί αν θέλετε να φτιάξετε και γραφείο.

#3 Βάλτε χρώμα

Ένας χώρος μπορεί να φαίνεται άδειος ακόμα και αν στην πραγματικότητα δεν είναι. Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, φταίει η έλλειψη χρώματος. Βάλτε, λοιπόν, χρωματιστές πινελιές σε διάφορα σημεία του σαλονιού για να δώσετε στο χώρο σας ένταση και ζωντάνια.

#4 Προσθέστε κουρτίνες

Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και το σαλόνι σας δείχνει και πάλι πολύ μεγάλο, τότε προσθέστε κουρτίνες ή διαχωριστικό από γυψοσανίδα για να χωρίσετε τον χώρο σε μικρότερους.
Κουρτίνα ως διαχωριστικό δωματίου.

#5 Σωστά έπιπλα

Ένα μεγάλο καθιστικό χρειάζεται και ένα μεγάλο καναπέ για να γεμίσει.Προτιμήστε έναν γωνιακό ή δύο μεγάλους καναπέδες για να γεμίσετε τον χώρο σας.

#6 Δώστε υφή

Η επιλογή πολλών διαφορετικών υφών ενισχύει έναν χώρο και τον κάνει να φαίνεται πιο γεμάτος. Επιλέξτε, λοιπόν, να βάλετε ξύλο, γυαλί, γούνα, μαλλί, δαντέλα ή μέταλλο επιλέγοντας το σωστό συνδυασμό υφών.

Καθιστικό με χαλί και τζάκι.

Ο γωνιακός καναπές κάνει το σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο.


 
 

Κατηγορίες Προιόντων