Καλάθι αγορών

Δείτε πως μπορούν οι ταπετσαρίες να μεταμορφώσουν το καθιστικό σας

Διακόσμηση καθιστικού και Ιδέες διακόσμησης με ταπετσαρίες.

Ιδέες διακόσμησης καθιστικού με εντυπωσιακές ταπετσαρίες.

Ορισμένες φορές τα χρώματα στους τοίχους παύουν να είναι ενδιαφέροντα και η αλλαγή σε κάτι τέτοιο μας φαίνεται πολύ δύσκολη. Δεν είναι όμως όλα τόσο δύσκολα όσο τα βλέπουμε, αφού υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αλλάξουμε την εικόνα των τοίχων μας.
Οι ταπετσαρίες είναι μια πολύ καλή και μοντέρνα επιλογή, ενώ το κόστος της τοποθέτησής της δεν είναι εξωφρενικό. Πολύ ιδιαίτερες, ειδικότερα για το καθιστικό, είναι οι 3D ταπετσαρίες που θα διακοσμήσουν αυτόματα και ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου. Οι υφασμάτινες ταπετσαρίες ή ταπετσαρίες φτιαγμένες από υλικά όπως το μπαμπού έχουν μια ξεχωριστή αισθητική που τις κάνει να ξεχωρίζουν αμέσως.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και πάρτε όμορφες ιδέες για το δικό σας καθιστικό.

Καθιστικό με τηλεόραση και ταπετσαρία.
Μια ταπετσαρία με γεωμετρικά μοτίβο σε μικρό μέγεθος είναι η ιδανική για μια εσοχή σε ένα καθιστικό. Βέβαια, στην συγκεκριμένη περίπτωση αποφύγετε να βάλετε ογκώδη έπιπλα μπροστά από μια τέτοια επίτοιχη διακόσμηση. Αντίθετα, βάλτε ένα ράφι και έναν καθρέφτη τα οποία είναι αρκετά για να παραμείνει η ταπετσαρία ως το κεντρικό στοιχείο του τοίχου αυτού.
Διακόσμηση καθιστικού με ταπετσαρίες.
Αν είστε λάτρεις των vintage πραγμάτων τότε η επιλογή μιας ασπρόμαυρης χειροποίητης ταπετσαρίας με τη μορφή εφημερίδας είναι ιδανική. Καθώς μια τέτοια αλλαγή θα δώσει στο χώρο ένα σοφιστικέ ύφος. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία θεωρείται ιδανική για τον τοίχο ενός γραφείου που βρίσκεται μέσα στο καθιστικό.

Για την τοποθέτηση των φύλλων εφημερίδας στον τοίχο σας θα χρειαστείτε γλουτολίνη (κόλλα για ταπετσαρία που χρησιμοποιείται και στην αφισοκόλληση). Με την οποία στη συνέχεια θα κάνετε ένα διάλυμα με νερό (σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία).

Για την εφαρμογή βάλτε μία μικρή ποσότητα του διαλύματος στη μια πλευρά της εφημερίδας και θα την τοποθετήσετε πάνω στον τοίχο. Περάστε άλλη μια φορά την κόλλα από την άλλη πλευρά για να σταθεροποιήσετε το φύλλο. Για να τη βγάλετε δε θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς βγαίνει εύκολα με λίγο νερό.
Ταπετσαρία από εφημερίδες.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.