Η μόδα στις τραπεζαρίες για το 2017

Διακόσμηση τραπεζαρίας με την νέα μόδα στις τραπεζαρίες για το 2017.Όμορφες ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης με την νέα μόδα στις τραπεζαρίες για το 2017.

Η τραπεζαρία είναι ένας χώρος που μας αρέσει να περνάμε τον χρόνο μας και να τρώμε με την οικογένεια μας. Γι’ αυτούς τους λόγους, λοιπόν, η διακόσμηση της θα πρέπει να είναι κομψή και μοντέρνα, ενώ στο χώρο θα πρέπει να υπάρχουν άνετα και στιλάτα έπιπλα.
Όπως και στα ρούχα έτσι και στην διακόσμηση οι τάσεις αλλάζουν και κάθε χρόνο εμφανίζονται καινούργιες. Με τις νέες τάσεις, τα τραπέζια που είναι στη μόδα φέτος θυμίζουν πραγματικά έργα τέχνης.

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω τις νέες τάσεις που επικρατούν στο τομέα “τραπεζαρία”, και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

#1 Η φετινή μόδα θέλει τα τραπέζια να έχουν εντυπωσιακή βάση . Δηλαδή, να είναι διαφορετική σε υλικό και χρώμα από την επιφάνεια του τραπεζιού. Στη συγκεκριμένη τραπεζαρία όπως θα παρατηρήσετε παρόλο που υπάρχει μια απλότητα στο χώρο, υπάρχει και η πολυτέλεια.

Εντυπωσιακή τραπεζαρία με εκπληκτικό φωτιστικό.

Η απλότητα και η πολυτέλεια είναι δυο στοιχεία που μπορούν να συνδυαστούν.


#2 Το στρογγυλό πολυτελές τραπέζι είναι τόσο εντυπωσιακό από μόνο του, που η υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου πρέπει να είναι πιο λιτή. Μερικά κεριά, λίγα διακοσμητικά και ένα όμορφο βάζο είναι ιδανικά στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Στρογγυλό πολυτελές τραπέζι τραπεζαρίας.
#3 Το συγκεκριμένο τραπέζι μας αφήνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στον αέρα. Είναι εντυπωσιακό και ταιριάζει τέλεια με το φωτιστικό που υπάρχει. Η ταπετσαρία των καρεκλών και οι κουρτίνες έχουν το ίδιο χρώμα.
Τραπεζαρία με μωβ καρέκλες.
#4 Τα πόδια και η βάση του τραπεζιού έχει ταιριάξει χρωματικά με το φωτιστικό. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτα πολυτελές.
Τραπεζαρία με μαρμάρινο τραπέζι και εντυπωσιακό φωτιστικό.

#5 Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σπιτιού αντί να επενδύσει σε ένα ακριβό και πολυτελές τραπέζι, επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο φωτιστικό. Μια καλή επιλογή που κλέβει σίγουρα τα βλέμματα.

Εντυπωσιακό τραπέζι τραπεζαρίας με μωβ πολυθρόνες.#6 Μια εξίσου καλή ιδέα είναι να πάρετε ένα απλό μαύρο τραπέζι και να δώσετε περισσότερο προσοχή στην επιλογή των καρεκλών. Δηλαδή, στο χρώμα και στην υφή.
Τραπεζαρία με πράσινες καρέκλες.#7 Το μάρμαρο φέτος είναι πολύ της μόδας, γι’ αυτό προτιμήστε το στον χώρο σας. Έτσι έκανε και ο ιδιοκτήτης αυτής της τραπεζαρίας. Το κόκκινο των καρεκλών ταιριάζει τέλεια και προσφέρει ζωντάνια και ένταση στο χώρο.
Μαρμάρινο τραπέζι τραπεζαρίας με πρωτότυπες καρέκλες.#8 Ακόμη μια εντυπωσιακή επιλογή να ταιριάξετε τη βάση του τραπεζιού με το χρώμα των καρεκλών. Αν θέλετε να δώσετε περισσότερο χαρακτήρα στο χώρο βάψτε έναν από τους τοίχους με μαυροπίνακα.
Τραπεζαρία με ξύλινο τραπέζι και τοίχο μαυροπίνακα.
#9 Τα παγκάκια είναι και φέτος στη μόδια, γι αυτό προτιμήστε από τη μια μεριά να βάλετε καρέκλες και από την άλλη ένα μακρόστενο παγκάκι. Αν και δεν είναι πολύ βολικό (επειδή δεν έχει πλάτη) είναι πολύ ιδιαίτερο και δίνει έξτρα μπόνους αισθητικής στο χώρο.
Τραπεζαρία με παγκάκι.
#10 Μια άλλη εξίσου όμορφη επιλογή με παγκάκι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως υπάρχουν μαξιλάρια κάτω και πάνω για να είναι πιο άνετο και να μην κουράζεστε.
Ξύλινο τραπέζι τραπεζαρίας με πολυθρόνες και καναπέ.

Κατηγορίες Προιόντων