Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο έξυπνες ιδέες διακόσμησης με τις τάσεις του 2018.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο έξυπνες ιδέες διακόσμησης με τις τάσεις του 2018.

Όπως φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση για να νιώθετε αυτοπεποίθηση, έτσι πρέπει να προσέχετε και την εμφάνιση του σπιτιού σας. Καθώς, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά και φροντίδα της ψυχολογίας. Δεν έχει σημασία αν μένετε σε μονοκατοικία με κήπο ή σε ένα απλό δυάρι στο κέντρο της πόλης. Αυτό που έχει σημασία είναι τις ώρες που θα βρίσκεστε στο σπίτι να αισθάνεστε άνετα.
Ακόμα κι αν δεν έχετε το ανάλογο budget να φτιάξετε ένα σαλόνι βγαλμένο από περιοδικά διακόσμησης, δώστε χαρακτήρα στο χώρο σας επενδύοντας σε πινελιές διακόσμησης.
Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις επόμενες κυρίαρχες τάσεις στη διακόσμηση για το 2018, που τις αποκάλυψε η η βραβευμένη Βρετανή διακοσμητής, Katharine Pooley.

1. Διαφορετικές υφές και στρώσεις στα λευκά είδη

«Νομίζω πως τα υφάσματα με ανάγλυφες επιφάνειες και τρισδιάστατα φινιρίσματα θα γίνουν ανάρπαστα το 2018», αναφέρει η Katherine Pooley.

Κρεβάτι σε γήινες αποχρώσεις.

Ένας υπέροχος συνδυασμός σε γήινες αποχρώσεις.


Μαξιλάρια με ανάγλυφη επιφάνεια.

Εντυπωσιακά μαξιλαράκια με ανάγλυφες επιφάνειες.


Μαξιλάρι.

2. Επιστροφή σε πιο φυσικές αποχρώσεις

«Γκρι ή ξυλώδεις αποχρώσεις, σβησμένα μπλε και πράσινα θα είναι από τις πιο hot τάσεις στη διακόσμηση», επισημαίνει η διακοσμήτρια εξωτερικών χώρων Jo Hamilton. Προσθέτοντας μάλιστα ότι τα γεωμετρικά σχέδια θα παίξουν κι αυτά καθοριστικό ρόλο.

Λευκά και γκρι βάζα.

Οι γκρι αποχρώσεις θα είναι από τις πιο hot τάσεις στη διακόσμηση.

Λευκά πιάτα. Λευκό κάλυμμα καναπέ.3. Καθαρές γραμμές και αυστηρά σχήματα 

«Νομίζω ότι το σύγχρονο κοινωνικοπολιτικό κλίμα έχει απομακρύνει τον κόσμο από την τάση επιδειξιομανίας που είχε πριν μερικά χρόνια», έχει δηλώσει στο βρετανικό site “The Independent” ο κορυφαίος σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Charles Rutherfoord.
Σαλόνι με καθαρές γραμμές και αυστηρά σχήματα. Τραπεζαρία με πίνακες.

4. Και, φυσικά, το μάρμαρο 

Σύμφωνα με την Hamilton, το μαρμάρινο εφέ που το είδαμε σε ένα σωρό εκδοχές διακοσμητικών και αξεσουάρ, θα συνεχίσει να είναι trend και την επόμενη.Όπως υποστηρίζει, θα δούμε και νέες χρωματικές εκδοχές με γραμμές σε καφέ και πράσινους τόνους.

Σαλόνι με μαρμάρινα στοιχεία.

Το μαρμάρινο εφέ θα συνεχίσει να είναι trend και την επόμενη χρονιά.


Μαρμάρινο coffee table.

Κατηγορίες Προιόντων