Μεταμορφώστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας χωρίς να τα βάψετε

Σας έχουμε ιδέες για μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική ανακαίνιση κουζίνας. Αλλάξτε απλά την μορφή στα ντουλάπια κουζίνας
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες για οικονομική ανακαίνιση κουζίνας αλλάζοντας μόνο την όψη στα ντουλάπια κουζίνας.

Εάν τα ντουλάπια κουζίνας σας χρειάζονται επειγόντως μια ανανέωση, σας έχουμε μερικές ιδέες για να το κάνετε χωρίς να χρειαστεί να τα βάψετε. Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για εύκολη, γρήγορη και οικονομική ανακαίνιση κουζίνας.
Τα αυτοκόλλητα είναι μια εύκολη και ιδανική λύση για να κρύψετε μερικές φθορές στα ντουλάπια. Με ελάχιστο κόστος και τρόπο το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό και πρωτότυπο. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα ξεκολλήσετε και να τα αντικαταστήσετε με άλλα νέα.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω για να δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να ανανεώσετε τα ντουλάπι σας χρησιμοποιώντας μόνο αυτοκόλλητα.

#Ξύλινα ντουλάπια κουζίνας

Αν τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι ξύλινα προτιμήστε απλό μονόχρωμο αυτοκόλλητο σε έντονο χρώμα, για να δημιουργήσει αντίθεση στο χώρο. Θα το βρείτε εύκολα σε ένα κατάστημα με είδη κουζίνας. Το αυτοκόλλητο μπορεί να είναι το ίδιο με εκείνο που θα ντύσετε το εσωτερικό των ντουλαπιών σας.
Κόψτε το σε τριγωνικό σχήμα σε διάφορα μεγέθη και κολλήστε τα στις γωνίες που δημιουργούν τα ντουλάπια της κουζίνας στην εξωτερική τους όψη. Εστιάστε, ειδικότερα, στο να καλύψετε και τα σημεία εκείνα των ντουλαπιών που έχουν κάποια φθορά, γδάρσιμο ή σημάδι.

ξύλινο ντουλάπι με αυτοκόλλητα

Αν τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι ξύλινα προτιμήστε απλό μονόχρωμο αυτοκόλλητο σε έντονο χρώμα, για να δημιουργήσει αντίθεση στο χώρο.

#Μεταλλική διακόσμηση

Αν η διακόσμηση της κουζίνας σας κυμαίνεται σε μεταλλικές αποχρώσεις τότε επιλέξτε χρυσό ή ασημί αυτοκόλλητο. Αμέσως θα αλλάξει το ύφος της κουζίνας σας, και θα την κάνει να φαίνεται πιο κομψή. Χρησιμοποιήστε μονόχρωμο αυτοκόλλητο σε μεταλλική απόχρωση και κολλήστε το από άκρη σε άκρη σε όλα τα ντουλάπια. Διαφορετικά, προτιμήστε ένα αυτοκόλλητο σε μεταλλική απόχρωση με κάποιο σχέδιο, όπως μαύρα άνθη που θα κάνουν αντίθεση.

χρυσά ντουλάπια

Αν η διακόσμηση της κουζίνας σας κυμαίνεται σε μεταλλικές αποχρώσεις τότε επιλέξτε χρυσό ή ασημί αυτοκόλλητο.

#Ανοιχτόχρωμα ντουλάπια

Αν τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις, χρησιμοποιήστε πολύχρωμο αυτοκόλλητο με αφηρημένα γεωμετρικά σχέδια. Κόψτε, λοιπόν, το αυτοκόλλητο σε ορθογώνια κομμάτια, και προσέξτε να μην καλύπτουν εντελώς το ντουλάπι σας. Με αυτό τον τρόπο τα ντουλάπια θα μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής.

ντουλάπια κουζίνας

Αν τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις, χρησιμοποιήστε πολύχρωμο αυτοκόλλητο με αφηρημένα γεωμετρικά σχέδια.

#Αυτοκόλλητα με σχέδια

Αν οι φθορές των ντουλαπιών σας δεν είναι μεγάλες, τότε κολλήστε διάφορα μοτίβα και σχέδια από αυτοκόλλητο για να διακοσμήσετε τα φύλλα των ντουλαπιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα που θα κολλάγατε σε τοίχο με έντονα χρώματα, αν τα ντουλάπια σας είναι ανοιχτόχρωμα ή λευκά. Αν τα ντουλάπια σας είναι σε σκούρες αποχρώσεις, τότε χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμα αυτοκόλλητα.

ντουλάπια κουζίνας

Αν οι φθορές των ντουλαπιών σας δεν είναι μεγάλες, τότε κολλήστε διάφορα μοτίβα και σχέδια από αυτοκόλλητο για να διακοσμήσετε τα φύλλα των ντουλαπιών.

Κατηγορίες Προιόντων