Μεταμορφώστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας χωρίς να τα βάψετε

Οικονομική ανακαίνιση κουζίνας μεταμορφώνοντας απλά τα ντουλάπια της.

Οικονομική ανακαίνιση κουζίνας μεταμορφώνοντας απλά τα ντουλάπια της.

Εάν τα ντουλάπια της κουζίνας σας χρειάζονται επειγόντως μια ανανέωση, σας έχουμε μερικές ιδέες για να το κάνετε χωρίς να χρειαστεί να τα βάψετε.

Τα αυτοκόλλητα είναι μια εύκολη και ιδανική λύση για να κρύψετε μερικές φθορές στα ντουλάπια. Με ελάχιστο κόστος και τρόπο το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό και πρωτότυπο. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα ξεκολλήσετε και να τα αντικαταστήσετε με άλλα νέα.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω για να δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να ανανεώσετε τα ντουλάπι σας χρησιμοποιώντας μόνο αυτοκόλλητα.

#Ξύλινα ντουλάπια κουζίνας

Αν τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι ξύλινα προτιμήστε απλό μονόχρωμο αυτοκόλλητο σε έντονο χρώμα, για να δημιουργήσει αντίθεση στο χώρο. Θα το βρείτε εύκολα σε ένα κατάστημα με είδη κουζίνας. Το αυτοκόλλητο μπορεί να είναι το ίδιο με εκείνο που θα ντύσετε το εσωτερικό των ντουλαπιών σας.

Κόψτε το σε τριγωνικό σχήμα σε διάφορα μεγέθη και κολλήστε τα στις γωνίες που δημιουργούν τα ντουλάπια της κουζίνας στην εξωτερική τους όψη. Εστιάστε, ειδικότερα, στο να καλύψετε και τα σημεία εκείνα των ντουλαπιών που έχουν κάποια φθορά, γδάρσιμο ή σημάδι.

Διακόσμηση κουζίνας με την πιο έξυπνη ανακαίνιση στα ντουλάπια της κουζίνας

#Μεταλλική διακόσμηση

Αν η διακόσμηση της κουζίνας σας κυμαίνεται σε μεταλλικές αποχρώσεις τότε επιλέξτε χρυσό ή ασημί αυτοκόλλητο. Αμέσως θα αλλάξει το ύφος της κουζίνας σας, και θα την κάνει να φαίνεται πιο κομψή. Χρησιμοποιήστε μονόχρωμο αυτοκόλλητο σε μεταλλική απόχρωση και κολλήστε το από άκρη σε άκρη σε όλα τα ντουλάπια. Διαφορετικά, προτιμήστε ένα αυτοκόλλητο σε μεταλλική απόχρωση με κάποιο σχέδιο, όπως μαύρα άνθη που θα κάνουν αντίθεση.

Διακόσμηση κουζίνας με την πιο έξυπνη ανακαίνιση στα ντουλάπια της κουζίνας

#Ανοιχτόχρωμα ντουλάπια

Αν τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις, χρησιμοποιήστε πολύχρωμο αυτοκόλλητο με αφηρημένα γεωμετρικά σχέδια. Κόψτε, λοιπόν, το αυτοκόλλητο σε ορθογώνια κομμάτια, και προσέξτε να μην καλύπτουν εντελώς το ντουλάπι σας. Με αυτό τον τρόπο τα ντουλάπια θα μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής.

Διακόσμηση κουζίνας με την πιο έξυπνη ανακαίνιση στα ντουλάπια της κουζίνας

#Αυτοκόλλητα με σχέδια

Αν οι φθορές των ντουλαπιών σας δεν είναι μεγάλες, τότε κολλήστε διάφορα μοτίβα και σχέδια από αυτοκόλλητο για να διακοσμήσετε τα φύλλα των ντουλαπιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα που θα κολλάγατε σε τοίχο με έντονα χρώματα, αν τα ντουλάπια σας είναι ανοιχτόχρωμα ή λευκά. Αν τα ντουλάπια σας είναι σε σκούρες αποχρώσεις, τότε χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμα αυτοκόλλητα.

Διακόσμηση κουζίνας με την πιο έξυπνη ανακαίνιση στα ντουλάπια της κουζίνας

Επικοινωνήστε μαζί μας για την ανακαίνιση της κουζίνας σας

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό


Κοινοποίηση