Καλάθι αγορών

Ισπανία: Ένα πανέμορφο διαμέρισμα που θα σας εντυπωσιάσει

Διάσημα σπίτια με Ιδέες διακόσμησης από ένα διαμέρισμα στην Ισπανία.Η διακόσμηση είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Ιδέες διακόσμησης από ένα εκπληκτικό διαμέρισμα στην Ισπανία.

Θέλετε λίγες ιδέες για να αλλάξετε το δικό σας διαμέρισμα; Πάρτε έμπνευση από ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Οι γήινες αποχρώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος του δίνει μια θετική αύρα και γαλήνη.
Το διαμέρισμα αποτελείτε από δύο υπνοδωμάτια, ένα master υπνοδωμάτιο για τους γονείς και ένα δωμάτιο με δύο κουκέτες για τα δύο παιδιά της οικογένειας. Επίσης διαθέτει 2 μπάνια το ένα από τα οποία βρίσκεται μέσα στο master υπνοδωμάτιο.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες από το εντυπωσιακό διαμέρισμα με όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η ξύλινη τραπεζαρία με τα μεταλλικά πόδια κλέβει σίγουρα τις εντυπώσεις, καθώς και οι διαφορετικές μεταξύ τους καρέκλες που το πλαισιώνουν. Η τραπεζαρία έχει τον δικό της χώρο στο σπίτι. Ενώ πολύ όμορφες δείχνουν οι ξύλινες κολώνες και οι τοίχοι από τούβλο που δεν είναι βαμμένοι.
Ξύλινη τραπεζαρία σε ένα διαμέρισμα στην Ισπανία.
Από τη μια μεριά της τραπεζαρίας φαίνεται η κουζίνα η οποία έχει και αυτή το δικό της τραπέζι .
Άσπρη κουζίνα με μερικά ξύλινα στοιχεία.
Η κουζίνα είναι μακρόστενη και γι’αυτό δεν έχει πολλά πράγματα. Το μόνο που υπάρχει είναι ένα μακρόστενο τραπέζι και ένας μεγάλο έργο τέχνης στον τοίχο πάνω από το τραπέζι.
Λευκή μακρόστενη κουζίνα με ξύλινο τραπέζι.
Από την άλλη μεριά της τραπεζαρίας βρίσκεται το σαλόνι. Απλά διακοσμημένο και αυτό με μοναδικό στοιχείο που ξεχωρίζει τον γαλάζιο καναπέ.

Σαλόνι με γαλάζο καναπέ και ξύλινο στοιχείο.
Και σε αυτόν τον χώρο υπάρχει αρκετό ξύλο.

Σαλόνι με γαλάζιο καναπέ και άσπρες καρέκλες. Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται αυτός ο χώρος που είναι το playroom-γραφείο των παιδιών της οικογένειας.
Playroom και γραφείο παιδιών.
Η κρεβατοκάμαρα των γονιών είναι λιτά διακοσμημένη λόγω του ότι δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη.
Απλή και λιτή διακοσμημένη κρεβατοκάμαρα.
Αυτό είναι το μεγάλο μπάνιο το οποίο βρίσκεται μάλιστα και μέσα στην master κρεβατοκάμαρα.
Μεγάλο μπάνιο.
Το λευκό συνδυασμένο με το ξύλο κυριαρχεί εδώ μιας και όλα τα είδη υγιεινής είναι λευκά. Ο χώρος κάτω από τον νεροχύτη χρησιμοποιείται για την αποθήκευση βασικών πραγμάτων που πρέπει να βρίσκονται στο μπάνιο.
Λευκό μπάνιο με ξύλινο στοιχείο.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.