Πέντε εκπληκτικές ολόλευκες κουζίνες

Ιδέες διακόσμησης με τις πιο εντυπωσιακές λευκές κουζίνες.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης με τις πιο εντυπωσιακές λευκές κουζίνες.

Το λευκό σε ένα χώρο αντικατοπτρίζει την καθαριότητα. Γι’ αυτό δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν καθαρό και ολόλευκο πάγκο, που θα ακουμπήσετε για να μαγειρέψετε. Το λευκό στην κουζίνα είναι αναμφισβήτητα το ιδανικό χρώμα, καθώς αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις καλύτερες συνταγές.
Όπως προαναφέραμε, το λευκό δίνει την εντύπωση της καθαριότητας και ίσως αυτός είναι ο βασικός λόγος για να διαλέξετε λευκά έπιπλα ή λευκούς τοίχους για την κουζίνα σας. Επίσης, το συγκεκριμένο χρώμα αντανακλά όλο το φως με αποτέλεσμα να κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.
Να θυμάστε πάντα, ότι στις λευκές κουζίνες δεν υπάρχει μέση λύση, ή τις μισείς ή τις λατρεύεις. Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι και εσύ ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, ρίξτε μια ματιά παρακάτω και πάρτε ιδέες για την δική σας κουζίνα.

#1 Αίσθηση απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης

Η συγκεκριμένη λευκή κουζίνα με διακριτικούς τόνους απαλού γαλάζιου αποτελεί το όνειρο κάθε chef. Και ποιος δεν θα ήθελε να μαγειρέψει μέσα σε αυτήν την κουζίνα;
Ιδέες για το σπίτι με λευκές κουζίνες.

#2 Λευκή κουζίνα με μια πινελιά χρώματος

Τα πλακάκια με τις αποχρώσεις βεραμάν, ανοιχτό γκρι και λαδί συνδυάζονται υπέροχα με το λευκό μάρμαρο στον πάγκο. Καθώς δίνουν στον χώρο μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.
Λευκή κουζίνα με μια πινελιά χρώματος.

#3 Η απόλυτη λευκή κουζίνα

Από τα ντουλάπια έως τις ηλεκτρικές συσκευές και τα πιάτα, αυτή η κουζίνα αποτελεί την πιο κοντινή εκδοχή του απόλυτου λευκού. Το σκούρο ξύλινο πάτωμα κάνει την αντίθεση και να δίνει στον χώρο την απαιτούμενη ζεστασιά.
Λευκή κουζίνα με ξύλινο πάτωμα.

#4 Οργάνωση με στυλ

Πολλά και ολόλευκα ντουλάπια και συρτάρια μπορούν να οργανώσουν μια φαινομενικά μικρή κουζίνα. Η οποία μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα, και ίσως λίγα παραπάνω. Και σε αυτή την κουζίνα το πάτωμα αποτρέπει τον χώρο απ΄το να γίνει ψυχρός.

Λευκή κουζίνα.

Και σε αυτή την κουζίνα το πάτωμα αποτρέπει τον χώρο απ΄το να γίνει ψυχρός.

#5 Μοντέρνα και συγχρόνως κλασσική κουζίνα

Minimal και λιτές γραμμές με κλασσικά στοιχεία, κυριαρχούν σε αυτή την κουζίνα. Όπως για παράδειγμα, η παλαιά τύπου βρύση. Το ξύλινο τραπέζι ταιριάζει υπέροχα με τις μοντέρνες λευκές καρέκλες και το industrial πάτωμα.

Μοντέρνα λευκή κουζίνα.

Το ξύλινο τραπέζι ταιριάζει υπέροχα με τις μοντέρνες λευκές καρέκλες και το industrial πάτωμα.

Κατηγορίες Προιόντων