Ιδέες για να διακοσμήσετε ένα λευκό υπνοδωμάτιο

Ιδέες διακόσμησης για ένα εντυπωσιακό λευκό υπνοδωμάτιο.Ιδέες για το σπίτι.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης για λευκά υπνοδωμάτια.

Το λευκό είναι η βάση του μίνιμαλ και γενικά μια βάση για άλλους χρωματικούς πειραματισμούς. Βέβαια, ένα λευκό δωμάτιο μπορεί πολύ εύκολα να γίνει βαρετό. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας δείξουμε τρόπους για το πως θα το κάνετε συναρπαστικό.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε όμορφες ιδέες για το σπίτι σας.

1. Λευκό με γκρι

Ο συνδυασμός του λευκού με το γκρι δίνει ένα σοφιστικέ τόνο στο δωμάτιο. Αν θέλετε ένα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό σας δωμάτιο με μπλε και θαλασσί πινελιές.

2. Προσθέστε υφές

Μπορεί το λευκό να ρίχνει ένα δωμάτιο χρωματικά αλλά με το σωστό συνδυασμό διαφορετικών υφών και υφασμάτων μπορείτε να φτιάξετε το πιο κουλ δωμάτιο. Γι’ αυτό, προσθέστε λεπτομέρειες από μαλλί ή γούνα, βάλτε και κάποια δερμάτινα αντικείμενα και παίξτε με τις υφές.

Λευκό υπνοδωμάτιο.

Μια πολυθρόνα σε διαφορετικό χρώμα και υφή είναι αρκετή για να “ζεστάνει” το δωμάτιο.

3. Μεταλλικές λεπτομέρειες

Το λευκό με τα μεταλλικά αντικείμενα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό, αφού δίνουν μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική. Όμως, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε προσθέτοντας πολλά στοιχεία με χρυσό ή ασημί. Μερικές μικρές λεπτομέρειες αρκούν για να δώσουν στυλ σε όλο τον χώρο. Αν το κρεβάτι σας είναι σιδερένιο τότε προτιμήστε λευκά σεντόνια, παπλώματα και μαξιλάρια.

Λευκό υπνοδωμάτιο με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Μερικές μικρές λεπτομέρειες αρκούν για να δώσουν στυλ σε όλο τον χώρο. Αν το κρεβάτι σας είναι σιδερένιο τότε προτιμήστε λευκά σεντόνια, παπλώματα και μαξιλάρια.

4. Βάλτε λίγο χρώμα

Το ότι θέλετε ένα κατάλευκο δωμάτιο δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να βάλετε μερικές μικρές πινελιές χρώματος. Ένα κίτρινο βάζο ή μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα είναι ότι πρέπει για να φωτίσουν τον χώρο.

5. Λειτουργήστε με σχέδιο

Τοποθετήστε στο κάτασπρο στρωμένο κρεβάτι σας δυο λευκά μαξιλαράκια σε σχέδιο με άλλη απόχρωση. Αμέσως ο χώρος θα μεταμορφωθεί, και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Λευκό υπνοδωμάτιο με θέα την θάλασσα.

Με δυο λευκά μαξιλαράκια αμέσως ο χώρος θα μεταμορφωθεί, και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Κατηγορίες Προιόντων