Καλάθι αγορών

Real Estate

Η RECONS  REAL ESTATE παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ακίνητη περιουσία σας.

RECONS REAL ESTATE

Η αγορά, πώληση, μίσθωση, εκμίσθωση και διαχείριση ακινήτων καθώς και η ανέγερση πάσης φύσεως κτιρίων επί ακινήτων µε το σύστημα αντιπαροχής ή άλλο επιχειρηματικό σύστημα είναι οι υπηρεσίες της RECONS real estate.
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή ανακαίνιση των κτιρίων σας μέχρι την εύρεση ενοικιαστή ή αγοραστή εάν θέλετε να νοικιάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητό σας. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες εύρεσης επενδυτών για μακροχρόνια επενδυτικά συμβόλαια με εταιρείες συμμετοχών ή άλλων κεφαλαίων.
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με τις πληροφορίες που νομίζεται εσείς ότι είναι απαραίτητες και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
Η RECONS REAL ESTATE και η RECONSbnb, ως εταιρείες αναλαμβάνουν υπεύθυνα την πώληση ενοικίαση και εκτίμηση  του ακινήτου σας, σε όλη την Ελλάδα.
Διαθέτουμε ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει  μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, διατηρητέα κτίσματα, οικόπεδα, καταστήματα, γραφεία.
Το προσωπικό και οι έμπειροι συνεργάτες μας, σας παρέχουν αξιόπιστες συμβουλές για θέματα που αφορούν το ακίνητο σας  καθώς και εγγυημένες υπηρεσίες όπως:

 • Εύρεση παντός είδους ακινήτων για αγορά ή ενοικίαση
 • Αντιπαροχή οικοπέδων
 • Αγοραπωλησίες εξοχικών κατοικιών σε όλη την Ελλάδα
 • Τακτοποίηση ημιυπαιθρίων χώρων και αυθαιρέτων
 • Έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης
 • Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων
 • Συμβουλές προώθησης και προβολής της ακίνητης περιουσίας
 • Υποστήριξη κατά την διαπραγμάτευση αγοραπωλησίας ή μίσθωσης ακινήτων
 • Νομικές συμβουλές σε συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους και συμβολαιογράφους
 • Τεχνικές συμβουλές από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, διακοσμητές
 • Ανακαίνιση διαμερισμάτων ή μονοκατοικιών από τη RECONS Contractor με έμπειρους τεχνίτες και με άριστη ποιότητα υλικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 • Σας προσφέρουμε ότι χρειάζεται μια υπηρεσία airbnb

Για πωλητές

Χρειάζεστε μια δωρεάν πλατφόρμα για να σας βοηθήσει να πουλήσετε το σπίτι σας; Ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία βρίσκεται η ιδιοκτησία σας, αλλά και τα κομφόρ που παρέχει, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε την διαδικασία πώλησης, reconsproperteies.com, ένα πραγματικό Real Estate site! Είναι μια καλή ευκαιρία για τους ιδιώτες και για τα μεσητικά γραφεία να εισάγουν τις πληροφορίες του ακινήτου στην φόρμα μας δωρεάν και στη συνέχεια να περιμένουν τη στιγμή που θα εμφανιστεί ο πρώτος ενδιαφερόμενος και ίσως ο αγοραστής! Ένας αξιόπιστος φίλος για την ακίνητη περιουσία θα είναι ο οδηγός σας στην όλη τη διαδικασία.

Για τους αγοραστές


Η αγορά ενός σπιτιού είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Δεν έχει σημασία ποια περιοχή ή ποιο τυπο σπιτιου αναζητάτε, γιατί η πλατφόρμα μας το έχει! Μετακινηθείτε σε έναν αριθμό καταχωρίσεων ακινήτων, και θα βρείτε το καλύτερο για εσάς!
Σε αυτή την πλατφόρμα αγορών,που λειτουργεί δωρεάν για τους αγοραστές, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οποιαδήποτε συμφωνία κάνετε ή θα θέλετε να κάνετε είναι ασφαλής! Οι πελάτες μας έρχονται πάντα πρώτοι και εμείς εγγυόμαστε την ασφάλειά τους στην διασικασία ενοικίασης, πώλησης ή αγοράς ενός ακινήτου! Οι επαγγελματίες μας είναι εδώ για να σας συνοδεύσουν στο ταξίδι σας για την αγορά νέου σπιτιού σας.

Για ενοικιαστές


Οι επαγγελματίες μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν στην εύρεση του σπιτιού των ονείρων σας, στο συντονισμό μιας κινούμενης επιχείρησης και στην προσπάθειά σας να αισθανθείτε άνεση και ασφάλεια. Πριν νοικιάσετε ένα σπίτι, χρειάζεστε μια ποικιλία επιλογών για να επιλέξετε και αυτήν ακριβώς την ποικιλία φέραμε κοντά σας! Δωρεάν για οποιονδήποτε ενοικιαστή, να ψάξει για το σπίτι των ονείρων του, και να το το δεί ή και να το νοικιάσει εύκολα και με ασφάλεια!

Για φοιτητές + Erasmus

Η μαγική γη της Ελλάδας ανοίγει για ξένους φοιτητές! Χρειάζεστε ένα διαμέρισμα για ένα ακαδημαικό εξάμηνο ή ακόμα και για ολόκληρο το ακαδημαικό έτος; Έχουμε μία εντυπωσιακή λίστα με στούντιο και διαμερίσματα για κάθε φοιτητή του προγράμματος Erasmus! Ένα προσωρινό ελληνικό σπίτι πλήρως επιπλωμένο, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό! Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επιπλέον χρεώσεις κάθε μήνα, επειδή οι λογαριασμοί συμπεριλαμβάνονται στην τελική τιμή! Ένα all-inclusive όνειρο για κάθε φοιτητή με real estate από τη recons!

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.