Καλάθι αγορών

7 έξυπνες χρήσεις του φελλού

Είναι ένα αντικείμενο που όλοι έχουμε πεταμένο κάπου στο σπίτι.Ξέρατε όμως ποιες είναι οι 7 έξυπνες χρήσεις του φελλού;

Ο φελλός είναι ένα αντικείμενο το οποίο υπάρχει κάπου πεταμένο σε κάθε σπίτι. Αλλά και να μην υπάρχει είναι πολύ εύκολο να καταφέρουμε να τον αποκτήσουμε. Υπάρχουν άπειρες χρήσεις του φελλού, ανάλογα με την δημιουργικότητα και την ικανότητα του καθενός.
Είναι  ένα απλό αντικείμενο, ανακυκλώσιμο υλικό και τόσο ιδιαίτερο μιας και το κάθε κομμάτι φελλού έχει τη δική του υφή και χρώμα. Ο φελλός ως υλικό χρησιμοποιείται σε πληθώρα αντικειμένων στην ζωή μας. Από μικρές βάρκες με φελλό για τα παιδιά μέχρι και την διακόσμηση της κουζίνας.
Χρησιμοποιείται καθημερινά σε χρηστικά αντικείμενα όπως σε πίνακες ανακοινώσεων, σουβέρ ή απλά σε εύκολες  χειροτεχνίες, όπως μολυβοθήκες. Ο φελλός ταιριάζει απόλυτα με το ξύλο και τη λινάτσα, γιατί δένει αρμονικά το χρώμα του με αυτά τα δύο υλικά. Φυσικά, και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά.
Με τον φελλό, λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε κάποια μικρά τρίκ για να κάνουμε το σπίτι μας πιο λειτουργικό. Το 5-minute-crafts μάζεψε όλα αυτά τα κόλπα σε ένα βίντεο, το οποίο εμείς ψάξαμε για να το φέρνουμε κοντά σας. Γιατί; Μα, φυσικά να σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη. Και να ενθουσιαστείτε με τις διάφορες χρήσεις του φελλού.
https://www.facebook.com/brightside/videos/831909180285002/

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.