7 έξυπνες χρήσεις του φελλού

7 clever uses for wine corks

7 clever uses for wine corks.👍🏼

Posted by Bright Side on Monday, November 21, 2016

Είναι ένα αντικείμενο που όλοι έχουμε πεταμένο κάπου στο σπίτι.Ξέρατε όμως ποιες είναι οι 7 έξυπνες χρήσεις του φελλού;

Ο φελλός είναι ένα αντικείμενο το οποίο υπάρχει κάπου πεταμένο σε κάθε σπίτι. Αλλά και να μην υπάρχει είναι πολύ εύκολο να καταφέρουμε να τον αποκτήσουμε. Υπάρχουν άπειρες χρήσεις του φελλού, ανάλογα με την δημιουργικότητα και την ικανότητα του καθενός.

Είναι  ένα απλό αντικείμενο, ανακυκλώσιμο υλικό και τόσο ιδιαίτερο μιας και το κάθε κομμάτι φελλού έχει τη δική του υφή και χρώμα. Ο φελλός ως υλικό χρησιμοποιείται σε πληθώρα αντικειμένων στην ζωή μας. Από μικρές βάρκες με φελλό για τα παιδιά μέχρι και την διακόσμηση της κουζίνας.

Χρησιμοποιείται καθημερινά σε χρηστικά αντικείμενα όπως σε πίνακες ανακοινώσεων, σουβέρ ή απλά σε εύκολες  χειροτεχνίες, όπως μολυβοθήκες. Ο φελλός ταιριάζει απόλυτα με το ξύλο και τη λινάτσα, γιατί δένει αρμονικά το χρώμα του με αυτά τα δύο υλικά. Φυσικά, και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά.

Με τον φελλό, λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε κάποια μικρά τρίκ για να κάνουμε το σπίτι μας πιο λειτουργικό. Το 5-minute-crafts μάζεψε όλα αυτά τα κόλπα σε ένα βίντεο, το οποίο εμείς ψάξαμε για να το φέρνουμε κοντά σας. Γιατί; Μα, φυσικά να σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη. Και να ενθουσιαστείτε με τις διάφορες χρήσεις του φελλού.

7 clever uses for wine corks

7 clever uses for wine corks.👍🏼

Posted by Bright Side on Monday, November 21, 2016

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό