Καλάθι αγορών

Ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τον φελλό στην διακόσμηση του σπιτιού

Όμορφες ιδέες διακόσμησης σπιτιού με φελλό. Δημιουργήστε μοναδικά διακοσμητικά για το σπίτι

Όμορφες ιδέες διακόσμησης σπιτιού με φελλό. Δημιουργήστε μοναδικά διακοσμητικά για το σπίτι σας.

Κατά καιρούς μαζευόσαστε σπίτι με φίλους και ανοίγετε ένα μπουκάλι κρασί ή και πολύ περισσότερα. Μετά τι κάνετε τον φελλό από το μπουκάλι; Φαντάζομαι ότι τον πετάτε, όπως κάνουν άλλωστε και οι περισσότεροι. Αν, όμως, δείτε τις παρακάτω ιδέες και πόσα πράγματα μπορείτε να φτιάξετε από αυτά τα μικροσκοπικά αντικείμενα θα αλλάξετε γνώμη. Σίγουρα, θα ξεκινήσετε την δική σας συλλογή. Σας έχουμε, λοιπόν, τις πιο τέλειες ιδέες διακόσμησης σπιτιού με φελλό. Δημιουργήστε με αυτό το θεωρητικά άχρηστο αντικείμενο μοναδικά διακοσμητικά και χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι σας.
Είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που υπάρχουν σήμερα στον χώρο της διακόσμησης – και μας αρέσει πολύ – είναι η χρήση των υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Δεν μας δημιουργεί απορία, λοιπόν, το γεγονός πως ο φελλός επανέρχεται πιο ισχυρός από ποτέ και μπαίνει μέσα στη διακόσμηση του σπιτιού.
Το υλικό αυτό είναι ανανεώσιμο και ανακυκλώσιμο, πράγμα που τον κάνει την ιδανική επιλογή για όσους έχουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Εκτός, όμως, από την οικολογική του αξία, το ουδέτερο χρώμα και η μοναδική υφή του φελλού, τον κάνουν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό διακοσμητικό υλικό. Ας δούμε πως μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από έναν μέχρι εκατοντάδες φελλούς για να δημιουργήσετε διακοσμητικά, κοσμήματα ακόμα και μικρά γλαστράκια. Ακόμα αν δες θέλετε να δημιουργήσετε κάτι νέο, μπορείτε απλά να διακοσμήσετε 2-3 φελλούς ώστε να τους χρησιμοποιήσετε σαν πώματα για άλλα μπουκάλια. Τα οποία πιθανώς να θέλετε να αποθηκεύσετε στο ψυγείο μέχρι την επόμενη φορά που θα τα χρειαστείτε.
Δείτε παρακάτω όλες αυτές τις μοναδικές ιδέες, και πείτε μας ποια σας άρεσε περισσότερο. Μοιραστείτε μαζί μας αν έχετε κι άλλες δημιουργικές σκέψεις για κατασκευές με φελλούς.
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.