Καλάθι αγορών

Φενγκ Σούι και μπλε χρώμα

Feng shui και μπλε:Ένα καλοκαιρινό χρώμα με θετική ενέργεια. Πάρτε όμορφες ιδέες για το σπίτι.

Feng shui και μπλε: Ένα καλοκαιρινό χρώμα με θετική ενέργεια.

Σύμφωνα με το feng shui, την τέχνη εναρμόνισης της ενέργειας στον χώρο μας, το μπλε αντιπροσωπεύει το στοιχείο του νερού. Ένα στοιχείο που δίνει ζωή σε όλη την γη.
Οι σκούρες αποχρώσεις του μπλε είναι ιδανικές για τον τομέα της γνώσης, της πνευματικής ανάπτυξης και της σοφίας. Όπου, σύμφωνα με τον χάρτη χωροθεσίας bagua του feng shui, βρίσκεται στην βορειοανατολική πλευρά του χώρου. Το σκούρο μπλε, στο συγκεκριμένο σημείο, βελτιώνει την διαίσθηση, βοηθά στην συγκέντρωση, την μελέτη και την ευνοϊκότερη διερεύνηση νέων καταστάσεων.

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους. Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε έναν καταπληκτικό πίνακα

Βέβαια, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στην νοτιοανατολική πλευρά του χώρου. Καθώς, σε αυτή την κατεύθυνση υποστηρίζεται απόλυτα του στοιχείο του νερού που συμβολίζει το μπλε χρώμα. Η επιλογή μιας σκούρας απόχρωσης του μπλε σε αυτά τα σημεία του χώρου, μας βοηθάει να γίνουμε πιο επίμονοι, επικοινωνιακοί, αληθινοί, δημιουργικοί και ευαίσθητη. Αντίστοιχα αν επιλέξουμε μια ανοιχτή απόχρωση του μπλε, όπως το γαλάζιο ή το τιρκουάζ, θα ενισχύσουμε την ηρεμία και την αίσθηση χαλάρωσης.
Μπορούμε να επιλέξουμε μια πιο ανοιχτή απόχρωση του μπλε για το παιδικό δωμάτιο, για μια αίσθηση ηρεμίας και εξισορρόπηση του πνεύματος. Είναι η ιδανική επιλογή ειδικά αν το δωμάτιο βρίσκεται στα ανατολικά ή δυτικά του χώρου. Το απαλό γαλάζιο βοηθά τα παιδιά στο να ανακαλύψουν τα φυσικά τους ταλέντα, ενεργοποιώντας παράλληλα τις νοητικές τους ικανότητες.
Τέλος, αντίθετα με ότι πιστεύεται γενικά, η χρήση του μπλε στο μπάνιο καλό θα είναι να αποφεύγεται. Και αυτό γιατί, στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ήδη μεγάλη συγκέντρωση του στοιχείου του νερού. Αν, λοιπόν, γίνει η υπέρβαση θα οδηγήσει σε μπλοκάρισμα της ροής της ενέργειας chi στον χώρο.

Ειδικός Σύμβουλο Ευνοϊκής Ψυχολογικής Χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.