Μενού
Μενού

Τα πιο στιλάτα πλακάκια μπάνιου

Όμορφες ιδέες για το σπίτι με τα πιο εντυπωσιακά και στιλάτα πλακάκια μπάνιου.Ιδέες διακόσμησης για κάθε γούστο και στυλ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Όμορφες ιδέες για το σπίτι με τα πιο εντυπωσιακά και στιλάτα πλακάκια μπάνιου.

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που επισκεπτόμαστε αρκετές φορές την ημέρα. Το πλακάκι είναι ένα στοιχείο που συμβάλλει στη συνολική διακόσμηση του χώρου. Μερικοί ζουν σε σπίτια που έχουν μπάνια με μοντέρνο πλακάκι. Και κάποιοι άλλοι, που μένουν σε παλαιότερα σπίτια ίσως έχουν μωσαϊκό.
Ένα είναι σίγουρο, ότι το μωσαϊκό κάνει comeback, και το συναντάμε σε όλο και περισσότερα μπάνια. Κινείται κυρίως σε άσπρο και μαύρο, καθώς αυτά τα χρώματα συνδυάζονται πολύ εύκολα με μοντέρνα στοιχεία.
Τα πλεονεκτήματα που έχουν τα vintage πλακάκια είναι αρκετά: είναι κλασσικά, όμορφα,οικονομικά και ταιριάζουν σε κάθε στυλ μπάνιου. Σε αντίθεση με τα trends που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στα πλακάκια.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα vintage πλακάκια που βρήκαμε, και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

#1 Το πράσινο συνδυάζεται άψογα με το κλασσικό ασπρόμαυρο πλακάκι. Στο συγκεκριμένο μπάνιο, η τοποθέτηση της κουρτίνας με τα λουλούδια δημιουργεί μια ακόμη υπέροχη σύνθεση.
Πλακάκι μπάνιου.
#2 Ένα πολύ μοντέρνο μπάνιο με μωσαϊκό που ταιριάζει άψογα με τα ασπρόμαυρα πλακάκια του τοίχου. Η εικόνα ολοκληρώνεται από τους πολύ όμορφους πίνακες και το γαλάζιο.
Μοντέρνο μπάνιο με μωσαϊκό και ασπρόμαυρα πλακάκια.
#3 Η συγκεκριμένη ντουζιέρα έχει μοναδική αισθητική, η οποία προέρχεται από το πάτωμα με μωσαϊκό. Οι δύο μαύρες ρίγες στον τοίχο αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό.
Μωσαϊκό πάτωμα μπάνιου.
#4 Άλλο ένα μοντέρνο μπάνιο με ντουζιέρα και μπανιέρα. Το κλασσικό πλακάκι κυριαρχεί στο χώρο και δίνει έξτρα μπόνους αισθητικής.
Κλασσικό πλακάκι μπάνιου.
#5 Ένα πανέμορφο μπάνιο που συνδυάζει το ρομαντικό με το κλασσικό. Το vintage πλακάκι ταιριάζει απίστευτα στην συνολική σύνθεση.
Μπάνιο με vintage πλακάκι.
#6 Το κλασσικό ασπρόμαυρο πλακάκι με τα όμορφα λουλούδια εναρμονίζονται άψογα με τα χρώματα και τα σχέδια του υπόλοιπου χώρου.
Κλασσικό ασπρόμαυρο πλακάκι.
#7 Ένα πολύ κομψό μπάνιο που συνδυάζει το κλασσικό και το μοντέρνο μαζί. Το vintage ασπρόμαυρο πλακάκι, τα ξύλινα παράθυρα και η μπανιέρα με κλασσικά πόδια, είναι τα συστατικά που δημιουργούν την απίστευτη ατμόσφαιρα σε αυτό το πανέμορφο μπάνιο.
Μπάνιο με vintage ασπρόμαυρο πλακάκι.

Main Menu