5 καταπληκτικοί κίτρινοι χώροι που θα λατρέψετε

Εντυπωσιακά κίτρινα δωμάτια για να αντλήστε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι

Εντυπωσιακά κίτρινα δωμάτια για να αντλήστε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

Υπάρχουν πολλά χρώματα για να επιλέξετε για τη διακόσμηση του σπιτιού σας και το καθένα από αυτά έχει τη δική του υπέρ-δύναμη για το πώς θα μεταμορφώσει ένα χώρο. Πάρτε κίτρινο για παράδειγμα, ένα από τα αγαπημένα χρώματα όλων. Έχει μια απίστευτη ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους να ξεσπάσουν σε μεγάλα χαμόγελα όποτε το βλέπουν. Γι’αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα τα πιο όμορφα κίτρινα δωμάτια για να πάρετε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

Το κίτρινο είναι ένα έντονο και ζεστό χρώμα όπως το κόκκινο ή το πορτοκαλί, και συνήθως χρησιμοποιείται σε μικρούς χώρους. Αλλά όπως θα δείτε, το κίτρινο είναι ένα χρώμα που θα σας αφήσει να διακοσμήσετε και μεγαλύτερους χώρους. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο δημιουργικότητα, κάποια έμπνευση και μερικά από τα σωστά κόλπα. Δείτε, λοιπόν, τα παρακάτω δωμάτια που είναι γεμάτα έμπνευση και κόλπα για να αντλήσετε ιδέες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να φέρετε το κίτρινο στο χώρο σας με έναν μεγάλο τρόπο χωρίς να γίνει υπερβολικό είναι να το συνδυάσετε με τα χρώματα που το συμπληρώνουν.

Διακόσμηση: Πώς θα βάλετε το κίτρινο σε κάθε δωμάτιο.

#1 Αντίθετα χρώματα

κίτρινο δωμάτιο
Το κίτρινο κέντημα στις άκρες των κουρτινών δημιουργεί μια συνοχή.

Τα αντίθετα χρώματα μπορούν να είναι εξίσου καλά με τις συμπληρωματικές αποχρώσεις όταν κοιτάζετε για να μειώσετε ένα έντονο χρώμα, όπως το κίτρινο. Εδώ, οι μωβ κουρτίνες είναι τόσο τολμηρές όσο οι γύρω κίτρινοι τοίχοι δημιουργούν ένα σπάσιμο στο κίτρινο χωρίς να χάσουν την ενέργεια του χώρου. Το κίτρινο κέντημα στις άκρες των κουρτινών δημιουργεί μια συνοχή.

Έτσι θα φτιάξετε μια πανέμορφη diy κουρτίνα… χωρίς ράψιμο.

#2 Ένα έξυπνο pop στυλ

κίτρινη πόρτα
Σε αυτό το δωμάτιο, μια κίτρινη πινελιά είναι το μόνο που χρειάζεται για να γίνει η πόρτα το κέντρο της προσοχής.

Το κίτρινο είναι ο τύπος χρώματος που κάνει μια ισχυρή δήλωση ακόμη και όταν δεν καλύπτει τους τοίχους. Μερικές φορές μόνο κάτι λίγο είναι το μόνο που χρειάζεστε, όπως μια κίτρινη πινελιά που «ξυπνά» έναν ουδέτερο χώρο. Σε αυτό το δωμάτιο, μια κίτρινη πινελιά είναι το μόνο που χρειάζεται για να γίνει η πόρτα το κέντρο της προσοχής.

#3 Κίτρινο στην κουζίνα

κίτρινη κουζίνα
Εδώ, ένα λαμπερό κίτρινο διάσπαρτο, πέρα από το ντουλάπι, μετατρέπει μια κατά τα άλλα ουδέτερη κουζίνα σε έναν επιμελημένο χώρο.

Οι κουζίνες είναι πάντα στο «κυνήγι» για περισσότερη προσωπικότητα. Ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το φαγητό που προέρχεται από αυτήν, η προσπάθεια να διακοσμήσετε μια κουζίνα σε κάτι περισσότερο από έναν καθαρά λειτουργικό χώρο συνεχίζει να τραβάει νέα επίπεδα δημιουργικότητας από τους σχεδιαστές όλων των τύπων. Τα ντουλάπια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε όταν ψάχνετε να προσθέσετε λίγο χρώμα στο χώρο. Εδώ, ένα λαμπερό κίτρινο διάσπαρτο, πέρα από το ντουλάπι, μετατρέπει μια κατά τα άλλα ουδέτερη κουζίνα σε έναν επιμελημένο χώρο. Αν δεν σας έκανε «κλικ» κανένα από αυτά, συνεχίστε το διάβασμα παρακάτω και αντλήστε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

#4 Κίτρινο σκηνικό για την τέχνη

κίτρινος τοίχος με λευκό πίνακα
Η ασπρόμαυρη φωτογραφία σε αυτόν τον χώρο βοηθά στη διάσπαση του χρώματος των τοίχων.

Η τέχνη είναι πάντα ένα απαραίτητο βήμα σε οποιοδήποτε χώρο, αλλά το ερώτημα είναι να καταλάβουμε πώς η τέχνη θα σχετίζεται με το υπόλοιπο ενός δωματίου. Οι λευκοί τοίχοι θεωρούνται παραδοσιακά το καλύτερο υπόβαθρο για την τέχνη επειδή δεν θα ανταγωνίζονται το έργο. Ωστόσο, όταν η τέχνη είναι ως επί το πλείστον λευκή, ή ασπρόμαυρη, όπως σε μια φωτογραφία, οι πολύχρωμοι τοίχοι είναι η ιδανική επιλογή. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία σε αυτόν τον χώρο βοηθά στη διάσπαση του χρώματος των τοίχων, ενώ ο κίτρινος τοίχος δίνει ένα πιο ζωντανό σκηνικό στην εικόνα.

Πως να επιλέξετε το τέλειο κομμάτι τέχνης.

#5 Ένα φωτεινό σημείο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο

σκούρο δωμάτιο με κίτρινη πολυθρόνα
Ακόμη και όταν εργάζεστε, για να δημιουργήσετε μια πλήρη ενοποιημένη ματιά σε ένα χώρο, υπάρχουν φορές που πηγαίνετε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ακόμη και όταν εργάζεστε, για να δημιουργήσετε μια πλήρη ενοποιημένη ματιά σε ένα χώρο, υπάρχουν φορές που πηγαίνετε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Για μια στιγμή, αυτό είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αυτή είναι η περίπτωση σε αυτό το βαθύ και σκοτεινό δωμάτιο που φωτίζεται από μια εκπληκτική, κίτρινη καρέκλα. Αυτή είναι, πραγματικά, μια από τις πιο ωραίες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι.

Η νέα τάση για τις καρέκλες της τραπεζαρίας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό