Πως να επιλέξετε το τέλειο κομμάτι τέχνης

Μάθετε πως να επιλέξετε το τέλειο κομμάτι τέχνης για να "ανεβάσετε" την διακόσμηση του σπιτιού
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Μάθετε πως να επιλέξετε το τέλειο κομμάτι τέχνης για να “ανεβάσετε” την διακόσμηση του σπιτιού σας στα ύψη.

Επιλέγοντας το σωστό και τέλειο κομμάτι τέχνης για να συμπληρώσετε το χώρο σας μπορεί να είναι ένα από τα πιο προκλητικά πράγματα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Με μια ατελείωτη ποικιλία επιλογών, η διευθέτηση σε λίγα κομμάτια μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Έτσι, εάν αγωνίζεστε να επιλέξετε το τέλειο κομμάτι, σκεφτείτε τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές μας.
DIY πίνακας με τα χρώματα που έχει η διακόσμηση σας.

#1 Χρώμα

πίνακας
Το χρώμα είναι το νούμερο ένα πράγμα που δυσκολεύει τους ανθρώπους όταν προσπαθούν να επιλέξουν ένα κομμάτι τέχνης. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές, επειδή προσπαθούν να βρουν κάτι που να ταιριάζει με τα άλλα χρώματα στο δωμάτιο. Μπορεί το ταίριασμα με μερικά από τα χρώματα του χώρου να είναι μια απολύτως αποδεκτή μέθοδος για την επιλογή σας, σίγουρα όμως δεν είναι η μόνη μέθοδος. Μερικές φορές τα χρώματα στην τέχνη που επιλέγετε μπορούν να είναι ακριβώς αντίθετα από αυτά που έχετε ήδη στο δωμάτιό σας ή σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως θέλετε κάτι που να είναι μόνο ασπρόμαυρο. Ψάξτε για ένα κομμάτι που σας προσελκύει και μην ανησυχείτε πάρα πολύ για τα χρώματα.

#2 Μέγεθος

πίνακας σε σαλόνι
Όταν πρόκειται για την επιλογή μεγαλύτερης τέχνης είναι συνήθως καλύτερα τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, η επιλογή τέχνης που είναι πολύ μικρή είναι ένα πολύ συνηθισμένο λάθος. Πάρτε για παράδειγμα το χώρο του τοίχου που είναι πάνω από τον καναπέ. Κατά γενικό κανόνα ένας πίνακας θα πρέπει να είναι περίπου τα δύο τρίτα του πλάτους του καναπέ. Το ίδιο ισχύει και για το χώρο πάνω από το κρεβάτι. Ωστόσο, ακόμη και αυτός ο κανόνας μπορεί να μην ισχύει. Όπως για παράδειγμα, σε έναν τοίχο γκαλερί με πολλά μικρά κομμάτια. Σε αυτή την περίπτωση, σκεφτείτε τη συνολική εμφάνιση και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις ίδιες οδηγίες. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο πίνακα που λατρεύετε, αλλά το μέγεθος είναι πολύ μικρό, σκεφτείτε να το πλαισιώσετε με ένα πολύ μεγάλο πίνακα για να αυξήσετε τις οπτικές επιπτώσεις.
Πως να μετατρέψετε πανεύκολα έναν τοίχο σε μαυροπίνακα.

#3 Ανακατέψτε το παλιό και το νέο

πίνακες σε σαλόνι
Αντίθεση είναι αυτό που κρατά ένα δωμάτιο συναρπαστικό, και η τέχνη μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία αυτού του ενθουσιασμού. Γι ‘αυτό θεωρήστε την τέχνη από διαφορετικές εποχές για να δημιουργήσετε μια γερή και συναρπαστική συλλογή. Σε ένα παραδοσιακό δωμάτιο ένα κομμάτι της σύγχρονης τέχνης μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σημείο εστίασης, ακριβώς όπως τα κλασικά κομμάτια μπορούν να δώσουν κάποια παράδοση σε πιο σύγχρονους χώρους. Και όταν χρησιμοποιούνται μαζί στην ίδια αίθουσα παλιά και νέα κομμάτια μπορούν να συμπληρώνονται μεταξύ τους με θαυμάσιους και απροσδόκητους τρόπους. Μπορεί επίσης να είναι πολύ διασκεδαστικό να αναμειγνύεται χρώματα και θέματα.
 

Κατηγορίες Προιόντων