Καλάθι αγορών

Πως θα οργανώσετε τα έπιπλα του σαλονιού σας

διάταξη επίπλων στο σαλίνι

Πέντε κανόνες για την οργάνωση και διάταξη επίπλων στο σαλόνι σας.

Η τοποθέτηση των επίπλων μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Όταν είστε αντιμέτωποι με ένα άδειο δωμάτιο σίγουρα δεν γνωρίζεται πώς να το γεμίσετε. Αλλά, μην ανησυχείτε γιατί μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τους παρακάτω κανόνες για την οργάνωση επίπλων στο σαλόνι σας. Μάλιστα, θα διαπιστώσετε ότι η τακτοποίηση των επίπλων δεν είναι τόσο τρομακτική απ’όσο φαίνεται.
Πώς να διακοσμήσετε ένα ουδέτερο σαλόνι.

#1 Επιλέξτε ένα σημείο εστίασης

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός εστιακού σημείου. Μερικές φορές εμφανίζονται φυσικά από μόνα τους, ενώ άλλες φορές τα δημιουργείτε μόνοι σας. Γι’αυτό αν δεν υπάρχει ήδη ένα σημείο εστίασης στον χώρο φροντίστε να το δημιουργήσετε εσείς. Αν αναρωτιέστε πως θα το κάνετε διαβάστε αυτό το άρθρο: Ιδέες για το κεντρικό σημείο ενός σαλονιού.

#2 Μην πιέζετε τα έπιπλα ενάντια στους τοίχους

Το μέγεθος του δωματίου θα υπαγορεύει πόσο μακριά μπορείτε να τραβήξετε τα έπιπλά σας μακριά από τους τοίχους. Αλλά ακόμη και σε ένα μικρό χώρο θα θελήσετε να του δώσετε… λίγη αναπνοή. Γι’αυτό αφήστε λίγα εκατοστά ανάμεσα στις πλάτες των επίπλων και των τοίχων. Παρά τη λαϊκή πεποίθηση, αυτό το κόλπο μπορεί πραγματικά να κάνει τους χώρους να μοιάζουν μεγαλύτεροι. Φυσικά, αν έχετε μεγαλύτερο χώρο, μπορείτε να οργανώσετε τα έπιπλα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται χώροι συνομιλίας στη μέση του δωματίου.
Πως θα διακοσμήσετε ένα μεγάλο σαλόνι για να φαίνεται γεμάτο.
διάταξη επίπλων στο σαλόνι

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Δημιουργία περιοχών συνομιλίας

Οι άνθρωποι θα πρέπει φυσικά να μπορούν να μιλούν μεταξύ τους χωρίς να χρειάζεται να φωνάζουν. Γι’αυτό τοποθετήστε τους καναπέδες και τις καρέκλες με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε άνετα μεταξύ σας. Να έχετε στο νου σας, να μπορείτε να έχετε μια φυσική συζήτηση με το άτομο που κάθεται απέναντι σας χωρίς να χρειάζεται να αυξήσετε τη φωνή σας. Αν το δωμάτιο είναι πολύ μεγάλο, δημιουργήστε πολλές περιοχές συνομιλίας.

#4 Βρείτε ισορροπία κατά την οργάνωση των επίπλων

Η ισορροπία είναι πάντα σημαντική στη διακόσμηση και όταν πρόκειται να τακτοποιήσετε τα έπιπλα και να προσδιορίσετε πού να τοποθετήσετε τα αντικείμενα στο σαλόνι, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος και την τοποθέτηση των διαφόρων πραγμάτων. Μην ομαδοποιείται όλα τα μεγάλα ή τα μικρά κομμάτια σε μια περιοχή ή στη μία πλευρά του δωματίου. Αυτό θα κάνει τον χώρο να αισθάνεται άνισο. Βεβαιωθείτε επίσης ότι υπάρχει ποικιλία στα σχήματα. Αν έχετε καθίσματα με ευθεία γραμμή, σκεφτείτε ένα τραπέζι με στρογγυλό σχήμα ή αντίστροφα.
Μάθετε πως θα επιλέξετε την κατάλληλη τραπεζαρία για το σπίτι σας.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

# 5 Χρησιμοποιήστε το σωστό μέγεθος χαλιού

Τα χαλιά περιοχής ανήκουν κάτω από τα έπιπλα στην περίπτωση που μπορείτε να το διαχειριστείτε. Εκθέτοντας κάποια δάπεδα γύρω από τις άκρες του δωματίου είναι μια χαρά, αλλά όταν χρησιμοποιείτε ένα χαλί θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μεγάλο ώστε όλα τα έπιπλα να είναι σε μια διάταξη καθισμάτων. Τουλάχιστον τα μπροστινά πόδια των μεγάλων επίπλων θα πρέπει να καθίσουν στο χαλί.
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.