5+1 χρώματα τοίχου και πώς επηρεάζουν τη διάθεσή σας

τα χρώματα πως μπορούν να επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Χρωματικοί συνδυασμοί για το βάψιμο του σπιτιού

6 χρώματα και πως μπορούν να επηρεάζουν την ψυχολογία. Χρωματικοί συνδυασμοί για το βάψιμο του σπιτιού.

Σίγουρα, το να βάψετε το υπνοδωμάτιό σας κόκκινο μπορεί να ακούγεται καταπληκτική ιδέα. Ωστόσο, μια τέτοια χρωματική επιλογή μπορεί να σαμποτάρει τον ύπνο σας. Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, οι αποχρώσεις που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας μπορούν να επηρεάσουν τόσο την ποιότητα ζωής όσο και τη ψυχολογία σας. Μάθετε, λοιπόν, ποιοι χρωματικοί συνδυασμοί είναι κατάλληλοι τόσο για το βάψιμο του σπιτιού όσο και την διάθεσή σας.

Τα πέντε χρώματα για τον τοίχο που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Τα χρώματα, λοιπόν, που επιλέγετε για τους τοίχους του σπιτιού σας πολύ τα συναισθήματα σας. Γι αυτό και είναι σημαντικό να τα επιλέξετε με ιδιαίτερη προσοχή. Βέβαια, φυσικά και η αντίληψη του χρώματος είναι ως ένα βαθμό υποκειμενική και προσωπική. Ωστόσο, οι συναισθηματικές αντιδράσεις σε συγκεκριμένα χρώματα φαίνεται να έχουν μια κοινή τάση.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να μάθετε πως επηρεάζουν τα χρώματα τη διάθεσή σας.

Η ψυχολογία και οι συνδυασμοί των χρωμάτων σε χώρους φιλοξενίας.

κόκκινο καθιστικό
Κόκκινο: Μήπως έχετε αναρωτηθεί γιατί το συναντάτε συχνά σε εστιατόρια; Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που διεγείρει την ενέργεια και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι άνθρωποι όταν βγαίνουν έξω για φαγητό με φίλους. Έχει διατυπωθεί πως το κόκκινο μπορεί να ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς και την πίεση. Γι’αυτό τον λόγο δεν είναι καλή επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο.
μπλε τοίχος με καθρέφτη
Μπλε: Θέλετε να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας γαλήνιο ή το μπάνιο σας να μοιάζει με spa; Τότε το μπλε είναι το ιδανικό χρώμα. Συμβάλει στον καλό ύπνο και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας. Κάποιες αποχρώσεις του μπλε, ωστόσο, μπορεί να σας κάνουν… να κρυώνετε. Γι αυτό, λοιπόν, αποφύγετε να βάψετε όλο το σπίτι μπλε κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
πράσινο δωμάτιο
Πράσινο: Όταν κάποιος βλέπει πράσινο, το μυαλό του αυτόματα πάει στις αποχρώσεις του πρασίνου που βρίσκονται στη φύση. Αυτό με τη σειρά του προκαλεί ένα τονωτικό και ταυτόχρονα ήσυχο συναίσθημα. Ταιριάζει σχεδόν σε κάθε δωμάτιο ��ου σπιτιού στην περίπτωση που θέλετε να δώσετε συναισθήματα άνεσης και ηρεμίας στο χώρο.
μωβ δωμάτιο
Μωβ: Οι άνθρωποι έχουν συνδέσει το μωβ χρώμα με κάτι το βασιλικό και πλούσιο. Αν θέλετε το σπίτι σας να φαίνεται πολυτελές, το μωβ είναι το ιδανικό χώμα για εσάς. Επίσης διεγείρει το δημιουργικό κομμάτι του μυαλού, γι αυτό, αν θέλετε να έχετε έναν καλό και ξεκούραστο ύπνο, αποφύγετε να βάψετε το υπνοδωμάτιό σας με αυτό το χρώμα.
λευκό υπνοδωμάτιο
Λευκό: Το λευκό μπορεί να φαίνεται αδιάφορο σαν χρώμα, ωστόσο είναι κατάλληλο για να κάνει έναν χώρο «ανοιχτό» και «αέρινο». Η αλήθεια είναι πως το λευκό δύσκολα θα επηρεάσει τα συναισθήματά σας.
μαύρος τοίχος μαύρος καναπές και λευκό χαλί
Μαύρο: Το μαύρο είναι ένα πολύ δραματικό χρώμα και έχει τη δυνατότητα να δώσει στον χώρο ιδιαίτερη κομψότητα. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει και συναισθήματα μελαγχολίας. Γι αυτό χρησιμοποιήστε το σωστά και σε μικρές δόσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βάψουμε το σπίτι σας

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό


[recaptcha]