Ιδέες για να βάλετε τα έργα τέχνης στο επίκεντρο της διακόσμησης

Ιδέες για το σπίτι με έργα τέχνης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διακόσμηση σπιτιού με έργα τέχνης.Ιδέες για το σπίτι για να εντάξετε τους πίνακες στο επίκεντρο της διακόσμησης.

Η διακόσμηση ενός χώρου πάντα ενισχύετε με έναν όμορφο πίνακα. Καθώς οι πίνακες δίνουν ζωή σε ένα δωμάτιο, ενώ ταυτόχρονα το ομορφαίνουν ενισχύοντας το στυλ του. Ειδικά αν χρησιμοποιήσετε το σωστό φωτισμό μπορείτε να “τονίσετε” ακόμα περισσότερο το έργο τέχνης που θέλετε να είναι το επίκεντρο της διακόσμησής σας.

1. Τοποθέτηση σποτ στο ταβάνι πάνω από τον πίνακα

Τα σποτς είναι μια καλή λύση για να φωτίσετε έναν πίνακα και να του δώσετε την ένταση που χρειάζεται. Έχουν, μάλιστα, τη δυνατότητα να εκπέμπουν τις κατάλληλες δεσμίδες φωτός ώστε να φωτίζουν όλο τον πίνακα και όχι μόνο ένα μικρό μέρος του.

Διακόσμηση τραπεζαρίας με πίνακα.

Βάλτε σποτάκια που θα φωτίζουν όλο τον πίνακά σας υπό κατάλληλη γωνία.


Έξτρα tip! Μπορείτε να διακοσμήσετε με πίνακες και το μπάνιο σας καθώς φέτος είναι πολύ της μόδας. Βάλτε, λοιπόν, έναν πίνακα ή κάποιο ωραίο έργο τέχνης και τοποθετήστε στο ταβάνι σποτς για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το έργο σας.

2. Σειρά από φώτα

Σε αυτή την περίπτωση ακολουθείτε την ίδια λογική με πριν αλλά αυτή τη φορά τοποθετείτε σποτς στη σειρά κατά μήκος όλου του διαδρόμου ή του δωματίου που θέλετε να φωτίσετε. Αυτά τα σποτς είναι κατάλληλα για διάδρομο γιατί φωτίζουν όλους τους πίνακες κατά μήκος χωρίς να πέφτει όλο το φως κατευθείαν πάνω τους.

Διακόσμηση σπιτιού με έργα τέχνης.

Προσθέστε μικρές λάμπες κατά μήκος του διαδρόμους για να αναδειχθούν καλύτερα τα έργα τέχνης.

3. Φωτισμός κατά μήκος του τοίχου

Στο εξωτερικό τον αποκαλούν wall washer και στην ουσία είναι φωτισμός που μπαίνει γύρω-γύρω σε μια εσοχή στον τοίχο για να τον φωτίσει. Στο σημείο εκείνο του τοίχου μπορείτε να βάλετε έναν όμορφο πίνακα. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε χρωματιστό φωτισμό ανάλογο με το χρώματα του πίνακα.

Φωτισμός κατά μήκος του πίνακα.

Φωτίστε τον πίνακα γύρω-γύρω δημιουργώντας ένα φωτεινό πλαίσιο. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε χρωματιστό φωτισμό ανάλογο με το χρώματα του πίνακα.


 
 

Κατηγορίες Προιόντων