Καλάθι αγορών

Ιδέες για να βάλετε τα έργα τέχνης στο επίκεντρο της διακόσμησης

Ιδέες για το σπίτι με έργα τέχνης.

Διακόσμηση σπιτιού με έργα τέχνης.Ιδέες για το σπίτι για να εντάξετε τους πίνακες στο επίκεντρο της διακόσμησης.

Η διακόσμηση ενός χώρου πάντα ενισχύετε με έναν όμορφο πίνακα. Καθώς οι πίνακες δίνουν ζωή σε ένα δωμάτιο, ενώ ταυτόχρονα το ομορφαίνουν ενισχύοντας το στυλ του. Ειδικά αν χρησιμοποιήσετε το σωστό φωτισμό μπορείτε να “τονίσετε” ακόμα περισσότερο το έργο τέχνης που θέλετε να είναι το επίκεντρο της διακόσμησής σας.

1. Τοποθέτηση σποτ στο ταβάνι πάνω από τον πίνακα

Τα σποτς είναι μια καλή λύση για να φωτίσετε έναν πίνακα και να του δώσετε την ένταση που χρειάζεται. Έχουν, μάλιστα, τη δυνατότητα να εκπέμπουν τις κατάλληλες δεσμίδες φωτός ώστε να φωτίζουν όλο τον πίνακα και όχι μόνο ένα μικρό μέρος του.

Διακόσμηση τραπεζαρίας με πίνακα.
Βάλτε σποτάκια που θα φωτίζουν όλο τον πίνακά σας υπό κατάλληλη γωνία.

Έξτρα tip! Μπορείτε να διακοσμήσετε με πίνακες και το μπάνιο σας καθώς φέτος είναι πολύ της μόδας. Βάλτε, λοιπόν, έναν πίνακα ή κάποιο ωραίο έργο τέχνης και τοποθετήστε στο ταβάνι σποτς για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το έργο σας.

2. Σειρά από φώτα

Σε αυτή την περίπτωση ακολουθείτε την ίδια λογική με πριν αλλά αυτή τη φορά τοποθετείτε σποτς στη σειρά κατά μήκος όλου του διαδρόμου ή του δωματίου που θέλετε να φωτίσετε. Αυτά τα σποτς είναι κατάλληλα για διάδρομο γιατί φωτίζουν όλους τους πίνακες κατά μήκος χωρίς να πέφτει όλο το φως κατευθείαν πάνω τους.

Διακόσμηση σπιτιού με έργα τέχνης.
Προσθέστε μικρές λάμπες κατά μήκος του διαδρόμους για να αναδειχθούν καλύτερα τα έργα τέχνης.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Φωτισμός κατά μήκος του τοίχου

Στο εξωτερικό τον αποκαλούν wall washer και στην ουσία είναι φωτισμός που μπαίνει γύρω-γύρω σε μια εσοχή στον τοίχο για να τον φωτίσει. Στο σημείο εκείνο του τοίχου μπορείτε να βάλετε έναν όμορφο πίνακα. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε χρωματιστό φωτισμό ανάλογο με το χρώματα του πίνακα.

Φωτισμός κατά μήκος του πίνακα.
Φωτίστε τον πίνακα γύρω-γύρω δημιουργώντας ένα φωτεινό πλαίσιο. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε χρωματιστό φωτισμό ανάλογο με το χρώματα του πίνακα.

 
 

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.