Απίστευτα μπάνια από τους Flaminia

Ψάχνετε ιδέες για εντυπωσιακό μοντέρνο ιταλικό μπάνιο; Γνωρίστε την εταιρεία Flaminia.

Ψάχνετε ιδέες για εντυπωσιακό μοντέρνο ιταλικό μπάνιο; Γνωρίστε την εταιρεία Flaminia.

Η εταιρεία Flaminia είναι ένας κατασκευαστής ιταλικών λουτρών. Εμείς βρήκαμε τη συλλογή τους να είναι εκπληκτική. Εάν ψάχνετε για ιδέες για σύγχρονα δημιουργικά μπάνια η Flaminia θα πρέπει να είναι στο ραντάρ σας. Σας έχουμε ιδέες για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μοντέρνο ιταλικό μπάνιο.

Αυτό που μας έκανε να αγαπάμε αυτά τα μπάνια είναι η φρεσκάδα στην προσέγγισή τους. Επίσης, μας αρέσει πολύ η ζωντανή χρήση των χρωμάτων.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία Flaminia, το μπάνιο είναι ένας χώρος που οφείλει να είναι φιλόξενο και φροντισμένος. Το όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός μπάνιου που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά και συμβατικά μπάνια που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Με την συμμετοχή έμπειρων και διεθνούς φήμης σχεδιαστών η  Flaminia  εστίασε στην εξερεύνηση της εκφραστικής των κεραμικών και στη δημιουργία συλλογών. Ενώνουν, δηλαδή, τις τεχνικές επιδόσεις με το συναίσθημα, και αποτυπώνουν την ικανότητα που καθορίζει τις νέες τάσεις και αναδεικνύει σύγχρονες μορφές.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω μπάνια και ζητήστε μία προσφορά για ανακαίνιση:

Μοντέρνα ιταλικά μπάνια
Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία Flaminia, το μπάνιο είναι ένας χώρος που οφείλει να είναι φιλόξενο και φροντισμένος.
Λευκό μπάνιο
Το όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός μπάνιου που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά και συμβατικά μπάνια που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.
Μπάνιο Flaminia
Η εταιρεία Flaminia είναι ένας κατασκευαστής ιταλικών λουτρών.
Ιταλικό μπάνιο Flaminia
Αυτό που μας έκανε να αγαπάμε αυτά τα μπάνια είναι η φρεσκάδα στην προσέγγισή τους.
Λευκό μπάνιο Flaminia
Επίσης, μας αρέσει πολύ η ζωντανή χρήση των χρωμάτων.
Μπλε μπάνιο Flaminia
Με την συμμετοχή έμπειρων και διεθνούς φήμης σχεδιαστών η  Flaminia εστίασε στην εξερεύνηση της εκφραστικής των κεραμικών και στη δημιουργία συλλογών.
Ιταλικό μπάνιο Flaminia
Ενώνουν, δηλαδή, τις τεχνικές επιδόσεις με το συναίσθημα, και αποτυπώνουν την ικανότητα που καθορίζει τις νέες τάσεις και αναδεικνύει σύγχρονες μορφές.
Μπάνιο Flaminia
Απίστευτα όμορφο μπάνιο. Απλό και λιτό.
Μοντέρνο ιταλικό μπάνιο Flaminia
Άκρως μοντέρνο και καθόλου συμβατικό με τα γνωστά μπάνια.
Σύγχρονο ιταλικό μπάνιο
Εάν ψάχνετε για ιδέες για σύγχρονα δημιουργικά μπάνια η Flaminia θα πρέπει να είναι στο ραντάρ σας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό