Καλάθι αγορών

Απίστευτα μπάνια από τους Flaminia

Ψάχνετε ιδέες για εντυπωσιακό μοντέρνο ιταλικό μπάνιο; Γνωρίστε την εταιρεία Flaminia.

Ψάχνετε ιδέες για εντυπωσιακό μοντέρνο ιταλικό μπάνιο; Γνωρίστε την εταιρεία Flaminia.

Η εταιρεία Flaminia είναι ένας κατασκευαστής ιταλικών λουτρών. Εμείς βρήκαμε τη συλλογή τους να είναι εκπληκτική. Εάν ψάχνετε για ιδέες για σύγχρονα δημιουργικά μπάνια η Flaminia θα πρέπει να είναι στο ραντάρ σας. Σας έχουμε ιδέες για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μοντέρνο ιταλικό μπάνιο.

Αυτό που μας έκανε να αγαπάμε αυτά τα μπάνια είναι η φρεσκάδα στην προσέγγισή τους. Επίσης, μας αρέσει πολύ η ζωντανή χρήση των χρωμάτων.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία Flaminia, το μπάνιο είναι ένας χώρος που οφείλει να είναι φιλόξενο και φροντισμένος. Το όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός μπάνιου που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά και συμβατικά μπάνια που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.
Με την συμμετοχή έμπειρων και διεθνούς φήμης σχεδιαστών η  Flaminia  εστίασε στην εξερεύνηση της εκφραστικής των κεραμικών και στη δημιουργία συλλογών. Ενώνουν, δηλαδή, τις τεχνικές επιδόσεις με το συναίσθημα, και αποτυπώνουν την ικανότητα που καθορίζει τις νέες τάσεις και αναδεικνύει σύγχρονες μορφές.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω μπάνια και ζητήστε μία προσφορά για ανακαίνιση:

Μοντέρνα ιταλικά μπάνια
Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία Flaminia, το μπάνιο είναι ένας χώρος που οφείλει να είναι φιλόξενο και φροντισμένος.

Λευκό μπάνιο
Το όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός μπάνιου που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά και συμβατικά μπάνια που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Μπάνιο Flaminia
Η εταιρεία Flaminia είναι ένας κατασκευαστής ιταλικών λουτρών.

Ιταλικό μπάνιο Flaminia
Αυτό που μας έκανε να αγαπάμε αυτά τα μπάνια είναι η φρεσκάδα στην προσέγγισή τους.

Λευκό μπάνιο Flaminia
Επίσης, μας αρέσει πολύ η ζωντανή χρήση των χρωμάτων.

Μπλε μπάνιο Flaminia
Με την συμμετοχή έμπειρων και διεθνούς φήμης σχεδιαστών η  Flaminia εστίασε στην εξερεύνηση της εκφραστικής των κεραμικών και στη δημιουργία συλλογών.

Ιταλικό μπάνιο Flaminia
Ενώνουν, δηλαδή, τις τεχνικές επιδόσεις με το συναίσθημα, και αποτυπώνουν την ικανότητα που καθορίζει τις νέες τάσεις και αναδεικνύει σύγχρονες μορφές.

Μπάνιο Flaminia
Απίστευτα όμορφο μπάνιο. Απλό και λιτό.

Μοντέρνο ιταλικό μπάνιο Flaminia
Άκρως μοντέρνο και καθόλου συμβατικό με τα γνωστά μπάνια.

Σύγχρονο ιταλικό μπάνιο
Εάν ψάχνετε για ιδέες για σύγχρονα δημιουργικά μπάνια η Flaminia θα πρέπει να είναι στο ραντάρ σας.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.