Οικονομικές ιδέες για ένα καταπληκτικό βρεφικό υπνοδωμάτιο

0
384
Διακόσμηση βρεφικού δωμάτιου με έξυπνους και οικονομικούς τρόπους.Έξυπνες ιδέες για το σπίτι για ένα ονειρεμένο βρεφικό δωμάτιο.

Διακόσμηση βρεφικού δωμάτιου με οικονομικούς τρόπους.

Όλοι θέλουν ένα όμορφο και στιλάτο βρεφικό δωμάτιο για το μωρό τους. Αλλά ταυτόχρονα θέλουν να το δημιουργήσουν και οικονομικά, καθώς η διακόσμηση θα διατηρηθεί για λίγα χρόνια. Αφού, όσο μεγαλώνει το παιδί αποκτά την δική του προσωπικότητα στο τομέα της διακόσμησης.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στις παρακάτω έξυπνες ιδέες για το σπίτι για ένα ονειρεμένο βρεφικό δωμάτιο.

1. Πείτε “όχι” στα μαξιλάρια

Μπορεί να σας φαίνεται ελκυστική η ιδέα του να γεμίσετε την κούνια με μαλακά μαξιλάρια, άπειρα παιχνίδια και σεντόνια. Αλλά στην πραγματικότητα η ποσότητα δε μετράει τόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Πείτε «ναι» σε 2-3 παιχνίδια και μαξιλάρια και επιλέξτε 5-6 σετ σεντόνια για να καλύψετε το κρεβατάκι του μικρού σας.

Οικονομικές ιδέες για το βρεφικό υπνοδωμάτιο.

2. Προτιμήστε πιο οικονομικές κούνιες

Μπορεί οι κούνιες δια χειρός σχεδιαστών να είναι η τελευταία τάση στη διακόσμηση του βρεφικού υπνοδωματίου, ωστόσο πέφτουν «βαριές» για την τσέπη σας. Κάντε, λοιπόν, μια σχετική έρευνα αγορά και αγοράστε μια όμορφη και πιο οικονομική κούνια που να δίνει το επιθυμητό στιλ στο χώρο.

Βρεφικό δωμάτιο.

3. Αποθηκεύστε έξυπνα και με στυλ

Το βρεφικό υπνοδωμάτιο πρέπει να έχει πάντα χώρο για παιχνίδια ή κουβέρτες. Τα μεγάλα ψάθινα καλάθια λοιπόν αποτελούν τον πιο οικονομικό, διαχρονικό και όμορφο τρόπο για να τα αποθηκεύετε.

Λευκό βρεφικό δωμάτιο.

4. Έπιπλα διπλής χρήσης

Στη θέση της κλασσικής, κουνιστής καρέκλας προτιμήστε ένα καναπέ-κρεβάτι ή ένα ανάκλιντρο. Έτσι, θα δημιουργήσετε έναν άνετο χώρο και ταυτόχρονα θα μπορείτε να το μετατρέψετε σε κρεβάτι για το μωράκι σας όταν μεγαλώσει και γίνει πια παιδί.

Κρεβάτι-καναπές.

5. Χρώμα

Η πιο εύκολη και οικονομική λύση είναι να ξεκινήσετε να βάφετε. Δώστε στιλ και χαρακτήρα σε κάθε χώρο είναι το χρώμα. Τολμήστε να βάψετε το σοβατεπί αλλά και την κάσα της πόρτας του δωματίου.

Ταπετσαρία βρεφικού δωματίου.